japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Ziemas riepu izveele!
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars
Autors Vēstule
pr86
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 404
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 4:41 pm   Ziemas riepu izveele!  
NU tad sheit varam pastaastiit kaadas ziemenes esam lietojushi, to plusus miinusus un pats galvenais kaadas ir izveeleetas uz sho sezonu, jo cik dzirdeeju, tad ziema nav aiz kalniem vairs!!!

Shogad izveeleejos gludo jeeru patesteet, jo bija iespeeja pa demookraatiski zemu cenu tikt pie gludajiem jeeriem vai dunlupshiem. Kaa jau pilnpiedzinjai pienaakas, tad tika izveeleetas radzotaas riepas - Good Year Ultra Grip Extreme. Tik probleema, ka bremzes negribeeju mainiit uz mazaakaam un buus jabrauc ar 225/45 R17 Sad

Pie viena varu piebilst, ka no manim var dabuut iegaadaaties principaa pilniigi jaunas Michelin X-Ice (bezradzu, miikstaas frikcijas ledus riepas) 205/55 R16 ar dzels diskiem, no a/m audi TT, taatad der Audi (A3, TT, S3) Toyota (Cecilija, Kariina, u.c.) Subaru (Iversona impra toch, bet nezinu par citaam) Cena prieksh praktiski jaunaam riepaam ar diskiem vareetu buut sapraatiiga! Wink

Nu taa kkaa iisumaa!!!
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu Apciemot ziņotāja interneta lapu
Repsis
Z driver

Ziņas: 1072

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 4:55 pm    
nu es ar iepriekšējo Nissanu gandrīz 3 sezonas nobraucu ar Goodyear Ultragrip 5, varu teikt tikai to labāko Applause

pr86 rakstīja:
buus jabrauc ar 225/45 R17 Sad

P.S. - tad nu gan bēda, man Zetam pa ziemu R18 jāstīvē virsū Laughing

Specnaz
Specnaz

Ziņas: 530

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 5:11 pm    
Es jau gan ar 15 niekiem pa ziemu brauksšu,pagaidām vēl nezinu kādas likšu,domāju vai nu nokian hakapelites vai michelinus!
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
G35
Viesis

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 6:14 pm    
nekā zinātniski nepamatošu, bet ja ziemas riepas tad tikai nokian, kapēc ??? labāk neprasies, nezinu LaughingLaughingLaughingLaughing
pr86
Brigadieris
Brigadieris

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 7:31 pm    
Repsis rakstīja:
nu es ar iepriekšējo Nissanu gandrīz 3 sezonas nobraucu ar Goodyear Ultragrip 5, varu teikt tikai to labāko Applause

pr86 rakstīja:
buus jabrauc ar 225/45 R17 Sad

P.S. - tad nu gan bēda, man Zetam pa ziemu R18 jāstīvē virsū Laughing

Man jau liekas ka bremzees bija vienaadas gan Evo, gan 350z, gan Imprai, gan G35, ja nekljuudos. Respektiivi - R17 jaader!!! LaughingLaughingLaughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu Apciemot ziņotāja interneta lapu
blondais
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 67
Atrašanās vieta: Jurmala

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 7:33 pm   Re: Ziemas riepu izveele!  
pr86 rakstīja:
NU tad sheit varam pastaastiit kaadas ziemenes esam lietojushi, to plusus miinusus un pats galvenais kaadas ir izveeleetas uz sho sezonu, jo cik dzirdeeju, tad ziema nav aiz kalniem vairs!!!

Shogad izveeleejos gludo jeeru patesteet, jo bija iespeeja pa demookraatiski zemu cenu tikt pie gludajiem jeeriem vai dunlupshiem. Kaa jau pilnpiedzinjai pienaakas, tad tika izveeleetas radzotaas riepas - Good Year Ultra Grip Extreme. Tik probleema, ka bremzes negribeeju mainiit uz mazaakaam un buus jabrauc ar 225/45 R17 Sad

Pie viena varu piebilst, ka no manim var dabuut iegaadaaties principaa pilniigi jaunas Michelin X-Ice (bezradzu, miikstaas frikcijas ledus riepas) 205/55 R16 ar dzels diskiem, no a/m audi TT, taatad der Audi (A3, TT, S3) Toyota (Cecilija, Kariina, u.c.) Subaru (Iversona impra toch, bet nezinu par citaam) Cena prieksh praktiski jaunaam riepaam ar diskiem vareetu buut sapraatiiga! Wink

Nu taa kkaa iisumaa!!!

skruuvju attaalums kaads? Smile

pr86
Brigadieris
Brigadieris

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 7:35 pm    
G35 rakstīja:
nekā zinātniski nepamatošu, bet ja ziemas riepas tad tikai nokian, kapēc ??? labāk neprasies, nezinu LaughingLaughingLaughingLaughing

Tu tikko taa kaa bembists par bembi, taa tu nokianists par nokianu! Laughing

nu man bija dunlofu un gludo jeeru akcijaa iespeeja iegaadaaties riepas ar vairaak kaa 50% atlaidi. Maneejaam sanaaca gandriiz 60% atlaide un riepas testos sevi pieraadijushas!
pr86
Brigadieris
Brigadieris

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 7:35 pm   Re: Ziemas riepu izveele!  
blondais rakstīja:
pr86 rakstīja:
NU tad sheit varam pastaasti...

5x100
blondais
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 67
Atrašanās vieta: Jurmala

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 7:36 pm   Re: Ziemas riepu izveele!  
pr86 rakstīja:
blondais rakstīja:
pr86 rakstīja:
NU tad sheit varam pastaasti...

5x100

ehh neder diski...
un pa cik riepas bez diskiem? Smile

pr86
Brigadieris
Brigadieris

ZiņaZiņots: Pir Okt 08, 2007 8:10 pm   Re: Ziemas riepu izveele!  
blondais rakstīja:
ehh neder diski...
un pa cik riepas bez diskiem? Smile

nu lieta taada ka par komplektu gribeetu 280ls, jo riepas tieshaam svezoki. taatad par riepu sanaak 70ls un diskus kaa minimums uz ziemu pa 15ls gab paardosi, ja ne pa visiem 20ls gab, jo 16 colliigie uz ziemu maksaa arii blekjinieki.
Un tieshi taads riepas cena veikalaa ir 114ls gab, kas noziimee, ka komplekts riepu vien maksaa vairaak kaa 450ls
bracka
r-evolucionarists
r-evolucionarists

Ziņas: 573

ZiņaZiņots: Tre Okt 24, 2007 1:06 pm    
prieks ielas nopirku RSI bezsipu Wink bet ir problema - mani bisk piekasa Autofavorits un esmu palicis bez diskiem R15 Sad lietotas vai jaunas OZ vai Speedline esmu gatvs runaties ja kads velas pardot vai zin kurs pardod Wink
author
superaģents

Ziņas: 1190
Atrašanās vieta: Baloži

ZiņaZiņots: Tre Okt 24, 2007 1:50 pm    
bracka rakstīja:
prieks ielas nopirku RSI bezsipu Wink bet ir problema - mani bisk piekasa Autofavorits un esmu palicis bez diskiem R15 Sad lietotas vai jaunas OZ vai Speedline esmu gatvs runaties ja kads velas pardot vai zin kurs pardod Wink

Vai tad tavam der 15" ? Rolling Eyes
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
bracka
r-evolucionarists
r-evolucionarists

Ziņas: 573

ZiņaZiņots: Tre Okt 24, 2007 2:00 pm    
jaa der uz mazam bremzem kuras man jau ir atnakusas Smile
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Tre Okt 24, 2007 2:52 pm    
mjaa nu es neko pirmo ziemu braukshu ar shipeneem Smile , nu man te pa laukiem ideals variants 205, 45 R16, Nokian priekšējajām pāršāvu šipus , vislabākos kas bij pieejami Smile un palika vēl pats šips ārpusee drusku, kaut kas neštelējās , bet iesēdināju uz līmes tad arī ar cerību braukšu ka nelidos arā!

iepriekš sezon nogāzu ar nankang sw 5, nu neko labu nevaru pateikt pa to cenu bij oke Laughing !

nu ko es iesaku tas ir Blizzak Smile ... uh tas ir labas riepas!
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10707
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Okt 24, 2007 3:21 pm    
uz ziemu likšu vecās bez šipiem Laughing tikai vietām jāapmaina, jo priekšējās jau padilušas, kamēr aizmugurē kā svaigas.. tagad aizmugurē būs nodilušās, foršāk slidināties Wink
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Lapa 1 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv