|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10707 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Jan 08, 2010 2:07 pm |
|
|
gustav, cik cilvekiem aptuveni suuti sms? nav baigi saaliiti?
man teoreetiski var nesuutiit vairs, bet taapat jau interesee  |
|
|
|
 |
pr86 Brigadieris

Ziņas: 404 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
Gusts no Biķerniekiem Jauniņais

Ziņas: 8
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Jan 12, 2010 1:27 am |
|
|
12. janvārī Biķerniekos 19:30 ziemas treniņš auto trasē!
Gribu pateikt paldies visiem, kas ir apmeklējuši iepriekšējos treniņus! Dalībnieku skaits pagājušā treniņā mūs pārsteidza nesagatavotus un tapēc ir jāatvainojas par organizētības trūkumiem. No kļūdām mācamies un ir ieviestas korekcijas sākot no šī treniņa tiks veikta iepriekšēja reģistrācija, lai laicīgi plānotu treniņa norisi. Šoreiz pirms treniņa ir obligāti jāpiesaka savu dalību zvanot man 26649412. Tāpat man ir prieks, ka ir izdevies piesaistīt pietiekami daudz braucēju, lai pilnībā apmaksātu trases īri, trases tiesnešus, trases sagatavošanas darbus un pārējos izdevumu. Šobrīd no naudas, kas palika pāri ir sagatavotas tumsā labi redzamas brīdinājumu zīmes, kas ir nepieciešamas, lai tiesneši savlaicīgi varētu brīdināt par priekšā draudošām briesmām. Tāpat esam padarijušus redzamākus slāpētājus. Par treniņa norisi. Iebraukšana teritorijā caur vārtiem nr 8, no 18:45. Iepriekšēja reģistrācija zvanot 26649412. Obligātas aizsargķiveres, esam saņēmuši striktas norādes par to, ka trasē nedrīkst iebraukt neviens, kam nav ķiveres galvā. Gadijumā, ja nav pašam un nav no kā aizņemties ir iespēja dabūt ķiveri Biķerniekos, bet viņas ir ļoti limitētā skaitā tapēc visiem nepietiks! Pirmā iebraukšana trasē 20:00 un brauciens notiks bez pauzēm. Ja, būs pieteikušies pietiekami daudz braucēju, tad tiks organizēta otrā stunda no 21:00.
Svarīgākais: Treniņa sākums 19:30, Dalības maksa 9Ls/h, Obligātas(!) aizsargķiveres, iepriekšēja reģistrācija.
Papildus info un reģistrācija 26649412(Gustavs).
Vēlreiz paldies visiem, kas brauc un piedalās! |
|
|
|
 |

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Tre Jan 20, 2010 2:53 pm |
|
|
| Uzmanību turpmāk, lai notiktu treniņš mēs veiksim reģistrāciju internetā vairāk info www.lak-y.lv. |
|
|
|
 |
|
|