|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
RadekSkylark mini-spamer

Ziņas: 60
|
Ziņots: Cet Aug 11, 2011 11:31 pm www.RGRace.net |
|
|
http://www.RGRace.net
Mēģināšu neizplūst pārāk gari, pa cik mājaslapā viss ir uzrakstīts.
Tātad, pagaidām piedāvājumā:
- Izgatavot un uzstādīt ieplūdes sistēmas (konisko gaisa filtru un tā pievades caurules, gaisa starpdzesētāja caurules u.c.);
- Izgatavot un uzstādīt izplūdes sistēmas (no kolektora līdz gala rezonātoram, gan atmosfēriskā dzinēja, gan turbo dzinēja transportlīdzekļiem);
- Izgatavot un uzstādīt izplūdes kolektorus atmosfēriskajiem dzinējiem;
- Izgatavot un uzstādīt izplūdes kolektorus turbo dzinējiem;
- Izgatavot un uzstādīt turbo sistēmu atmosfēriskajiem dzinējiem;
- Veikt izplūdes kolektoru remontu;
- Veikt rūpnīcas turbo sistēmu uzlabošanu un pārbūvi;
- Uzrasēt, izgatavot vai sametināt Jums nepieciešamās detaļas pašiem sava kolektora vai kāda cita projekta izstrādei.
Pagaidām strādājam tikai ar oglekļa tēraudu un nerūsējošo tēraudu. Kamēr iet runa par šo materiālu metināšanu, varam mēģināt palīdzēt arī jebkurā cita veida projektā. Cerams, ka arī pēc kāda laika varēsim piedāvāt drošības karkasu uzstādīšanu, tas gan, diemžēl, būs atkarīgs no šī projekta attīstības tempa.
Šajā topikā centīšos postot bildes no darbiem, kas tiek darīti un visu citu jaunāko informāciju, kā arī centīšos atbildēt uz jautājumiem.
Sazināties ar mani varat arī caur "PM". Visas cenas tiek un tiks piedāvātas maksimāli draudzīgas. |
|
|
|
 |
RadekSkylark mini-spamer

|
Ziņots: Cet Aug 11, 2011 11:32 pm |
|
|
[...04.08.2011...]
Nākam otridien, visticamāk, ķeršos klāt D-sērijas mini ram horn būvēšanai. Šis kolektors būs paredzēts kā eksponents, protams, līdz brīdim, kad viņu kāds iegādāsies. Jau iepriekš varu pateikt, ka šis kolektors būs pieejams par cenu, par kādu tieši tāds pats kolektors nebūs pieejams vairs nekad, vismaz ne no manīm!
Kolektors tiks būvēts no oglekļa tērauda, 48,3mm ārējā diametra, 3mm sieniņām, oglekļa tērauda flančiem, 12mm bieziem. Kolektors pilnībā tiks metināts ar TIG un būs paredzēts turbīnai ar T3 flanci, un lietošanai ar "internal wastegate", jo ir dažādi ārējie wastegate. Protams, par atsevišķu samaksu, ārējā wastegate ports varēs tikt uzstādīts.
Pagaidām darbs pie šī kolektora ir izkustējies pavisam nedaudz šādu, tādu apsvērumu dēļ
Šeit ir pāris bildes:
Līmenis uz kādu mērķēju šī kolektora izgatavošanā, 48,3mm, 3mm sienas, 100% caurmetināts:
Kā jau eksponents, šis kolektors būs apskatāms dzīvē. Katrs interesents ar mani sarunājot laiku, varēs atbraukt apskatīt un aptaustīt. |
|
|
|
 |
RadekSkylark mini-spamer

|
|
|
|
 |
RadekSkylark mini-spamer

|
|
|
|
 |
RadekSkylark mini-spamer

|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

Ziņas: 359
|
Ziņots: Piek Aug 12, 2011 7:56 am |
|
|
| Intercoolera trubas sametinaat bez atskabargaam no iekshpuses,cik maksaatu? Vareetu buut kaadas 5-6 metinaajuma vietas. _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
RadekSkylark mini-spamer

|
Ziņots: Piek Aug 12, 2011 9:23 am |
|
|
| Keanu rakstīja: | | Intercoolera trubas sametinaat bez atskabargaam no iekshpuses,cik maksaatu? Vareetu buut kaadas 5-6 metinaajuma vietas. |
Alumīnijs? Ja tā, tad diemžēl alumīnju nevaru sametināt... ja ņerža, tad atkarīgs no tā, vai ir jau saslīpēti gali, diametra utt... varētu būt sākot no ~25-30ls. Ja tiešām interesēs, tad satāmēšu visu un varēšu tev nosaukt precīzu cenu. |
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
Ziņots: Piek Aug 12, 2011 9:24 am |
|
|
| Njerzha,60.3mm,sieninja skjiet 2mm.Kas pa sasliipeetiem galiem veel? _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
RadekSkylark mini-spamer

|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
RadekSkylark mini-spamer

|
Ziņots: Piek Aug 12, 2011 8:40 pm |
|
|
| Vetal rakstīja: | | RadekSkylark rakstīja: | vnk saslīpēti, ka viens pret otru saliekot nav šķirbu, vai ļoti mazas šķirbas | kas principaa ir 48% no visa darba (jeb 98%, ja no iekshpuses savienojuma vietas netiek izlidzinatas) |
Es īsti nesaprotu ko tu girbi pateikt... mēģini izteikties skaidrāk...
btw... ko nozīmē viss darbs? Cilvēks jautā par sametināšanu, līdz ar to sametināšana ir darbs... tas kas attiecās uz mani ir sametināt kā viņam vajag, nevis visu saslīpēt, savietot utt lai viņam der... Ja tev kāds prasa sametināt karkasu, tas nozīmē arī viņu uzbūvēt, sagriezt, safrēzēt, salikt kopā, šaķert utt????? |
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
Ziņots: Piek Aug 12, 2011 9:15 pm |
|
|
| Man interesee vai tu kaa vareesi apgalvot,ka metinaajuma vietaas no iekshas buus gluds,bez metinaajuma atskabargaam un izciljnjiem?Jo es noteikti neveeleetos samaksaat par metinaashanu un veel ar risku ka man degkameraa nonaak kaada metinaajuma atluuza,ir redzeeti taadi gadiijumi. _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
tolstij Vietējais

Ziņas: 139
|
|
|
|
 |
RadekSkylark mini-spamer

|
Ziņots: Piek Aug 12, 2011 9:40 pm |
|
|
| Keanu rakstīja: | | Man interesee vai tu kaa vareesi apgalvot,ka metinaajuma vietaas no iekshas buus gluds,bez metinaajuma atskabargaam un izciljnjiem?Jo es noteikti neveeleetos samaksaat par metinaashanu un veel ar risku ka man degkameraa nonaak kaada metinaajuma atluuza,ir redzeeti taadi gadiijumi. |
Tātad, ja pareizi saprotu ko tu domā ar "metinājuma atskabargām", šādu skatu no iekšpuses:
tad zinu kāpēc tāds ir, zinu kas tas ir un zinu kā to novērst... ceru ka līdz 2dienai būs sanācis iegādāt visu nepieciešamo, lai to izdarītu. Kā arī šodien tika iegādāta 50x1,5mm caurule lai to izmēģinātu, līdz ar to būs paraudziņi... kā arī ja viss būs ok, tavā priekšā sametināšu paraudziņu! Pilnīgi tevi saprotu, arī par tādu metinājumu nemaksātu...
te būs bilde, kur redzams kā ņeržai izskatās pareizi sametināta iekšpuse, vidū var redzēt atskabargu daļu...(melnā)
Neko labāku par tām krāsainajām daļām nedabūt... tas tik tiešām ir ideāls līmenis!
Pēdējo labojumu veicis RadekSkylark Piek Aug 12, 2011 9:53 pm; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
RadekSkylark mini-spamer

|
Ziņots: Piek Aug 12, 2011 9:51 pm |
|
|
| tolstij rakstīja: | metinot njerzhu ar tigu tur viss bus perfekti, tur ir jabut pilnigam cirvim lai iekshu sabojatu, redzot augstak redzamas bildes domaju ka nav pamata uztraukumam
vispar njerzhu ar tigu metinat ir kaifs, praktiski bez skanjas un shuve perfekta paliek, uzreiz juuties kaa baigais meistars
vispar jo precizak piedzitas trubas jo mazaka iespejamiba ari ar mig ka kaut kadas atskabargas paliek, ja lielas skirbas tad neviens kvalitativi nesavaariis |
Diemžēl man tevis teikto nāksies biki palabot
diemžēl arī ar TIG metinot var sačakarēt iekšpusi, ir svarīgi lai tiek izdarīta viena lieta... ko daudzi nedara(vismaz Latvijā), kā rezūltātā tiek sabojāta iekšpuse...
Paldies par komplimentu par augstāk redzamajām bildēm... bet diemžēl arī visprofesionālākais metinātājs neizdarot to maģisko lietu sačakarēs ņeržai iekšpusi!!! protams, ir vēl variants necaurmetināt, tādā veida nesačakarējot iekšpusi, bet jo plānāks metāls, jo grūtāk to izdarīt + ja ir neprecīzi savienojumi, tam būs sekas(nobīde cauruļu savienojuma vietā - maliņa kas traucēs gaisa plūsmu...)!
Ja pazīsti Robertu Punduru, vari viņam pajautāt, cik viegli ir TIGot Diemžēl piesēžotie pie TIG pirmo reizi brīnumi nenotiek un lai dabūtu augstāk redzamās šuves, jaiegūlda daudz laika un darba
pat līdz 1.5mm šķirbas var labi sametināt... viss atkarīgs no materiāla biezuma, kā arī metinātāja meistarības. pats personīgi šajā kolektorā, ko uztaisīju, veiksmīgi aizpildīju 2,5mm šķirbu... no visiem metinājumiem nav tas pievilcīgākais, bet no iekšpuses gluds un smuks
Varu tik pateikt to, ka ja nespēšu nodrošināt nepieciešamo kvalitāti, darbu neuzņemšos! Mans mērķis ar šo RGRace.net projektu nav pabarot ģimeni, tas ir mans hobijs un kaifs! Kā arī pats esmu ieinteresēts sniegt labu kvalitāti, jo viena lieta ar ko vēlos atšķirties ir tas, ka došu garantiju saviem darbiem, ar cerību, ka tā nekad nebūs vajadzīga!
P.S. vēlreiz liels paldies par komplimentu! |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|