| Autors |
Vēstule |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1195
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Nov 24, 2009 11:47 pm |
|
|
nafig topic ieksh "peek daljas" nevis "paardod daljas"?
pardon, nenjem veeraa manu komentu.. 
Pēdējo labojumu veicis BriinumsBo Tre Nov 25, 2009 12:09 am; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
roliss Vietējais

Ziņas: 258
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
mp_ice Brigadieris

Ziņas: 360 Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Tre Nov 25, 2009 3:07 pm |
|
|
| mp_ice rakstīja: | Piedod, bet tur ir jābūt stipri slimam cilvēkam, lai lietotu tabureti pirktu pa tādu summu  |
nevis jabut slimam cilvekam, lai pirktu pa taadu summu, bet jaabuut latvietim, lai iedomaatos, ka visu (it iipashi brand name tuuninga daljas) var atrast par kapeikaam neiistaa nodarboshanas vispar un pilniibaa, ja gribaas kapeiku iepist. tad drizak njemt moci un uzreiz spridzinaas 5x aatraak nekaa lamata kurai uzskruuvees filtrinju un fake bovu no ebaya
shii modelja benkjis jauns naak ap 900 eiro + sliede 400 eiro + dabuut to visu uz lv veel ne leeti. A te ir lietots, bet leetaak un jau uz vietas, bez pisaka ar suutiishanu un cik zinu vairak tadu lv nav (ja arii ir tad neticu ka pa kapeikam atdos), taa kaa ja buus kam vajadzees panjems ari par tadu summu. |
|
|
|
 |
mp_ice Brigadieris

Ziņas: 360 Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
Ziņots: Tre Nov 25, 2009 3:48 pm |
|
|
nu principaa man nav jaaskaidro kaapeec viens, vai otrs produkts ir daargaaks par citiem. bet nu parasti to nosaka darba kvalitaate, materiaali un protams arii brends (patiik tas vai nee) + bride peedeejaa zinjaa muusu platuma graadiem buus sameeraa ekskluziiva un daarga shtelle vienmeer
sparco kreeslos ir nobraukti paarsimts km, ar bride paaris tuukstoshi un ar visu to, ka mashiina cieta, kaa koka rati, pat peec ljoti gariem parbaucieniem var normali paiet un nav jaastaipaas un jaamocaas. + sparco benkji kas nav trubinieki arii nemaksaa nemaz tik leeti... |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Nov 25, 2009 5:12 pm |
|
|
| Vetal rakstīja: | Blins, a es ar stock sedekliem varu pabraukt garos gabalus, sanak ka es tikko ietaupiju 1300 eiro!
Nenemiet manu komentu veraa  |
nu tajaa benkjii tu vispaar gandriiz nekusties un pilniibaa juuti mashiinu. es gan arii uzskatu ka mani celicas benkji ir vieni no labakajiem un mainitu tikai ja mashinai butu sporta pase un lietota tikai trasee.. |
|
|
|
 |
Rinis Brigadieris

Ziņas: 375 Atrašanās vieta: Jelgava
|
|
|
|
 |