uz pliku swapu ap 600Ls, ne vairāk kārba it kā dabūnama pa 200Ls
tās cenas visur tādas standartizētas
Ko nozime swap , tas butu pliks bloks ar galvu? Kur ir 6karba pa 200ls , domajuka tas nav dargi. Problema ir tada ka 2ZZ nevar nemt vairak ka 100k nobraukumu , jo viniem ir specifika ka sastopas virzuli ar varstiem un tiesi pec 100k.
nu swap, tas ir motors ar visiem pribambasiem, lai var veikt plugNplay. 6nieci kārbu varbūt uz ziemu ielikšu, viss pagaidām pret finansēm atduras
kāpēc satiekas virzuļi ar vārstiem? ķēde dilst vai klaņi stiepjas?
nu swap, tas ir motors ar visiem pribambasiem, lai var veikt plugNplay. 6nieci kārbu varbūt uz ziemu ielikšu, viss pagaidām pret finansēm atduras
kāpēc satiekas virzuļi ar vārstiem? ķēde dilst vai klaņi stiepjas?
Pec manas informacijas , dist sales un ta ir specifika sim dzinejam ka nedzir raksturigo klabonu dzinejam , bet vienkarsi satiekas virzuli ar varstiem , pirmaja piegajiena ir tikai viegls zvanins kas itka neko dzinejam nenodara , bet pie otra zvanina nolust varsts.
Pats mekleju sadu komplektinu un esmu nopircis corolu TS izmaksas ap 880ls un plus vel transports no UK lidz mums. Karba gan ir 5.
Cik zinu tad 2zz ir tikai savas karbas , bet varu kludities.
priekš Tevis noderīgas lapas www.monkeywrenchracing.com - viss, kas vajadzīgs 2ZZ, swapiem utt www.spyderchat.com - ļoooti daudz info par swapiem utt, tieši priekš MR2, bet Tev vairāk interesētu kādi Lotus forumi
P.S. būšu ļoti priecīgs ja kādreiz padalīsies pieredzē ar savu swapu vai to kas tev tur pa kluso notiek es ceru, ka šito procedūru mēneša laikā paspēšu, lai vasara neaiziet gar ausīm
priekš Tevis noderīgas lapas www.monkeywrenchracing.com - viss, kas vajadzīgs 2ZZ, swapiem utt www.spyderchat.com - ļoooti daudz info par swapiem utt, tieši priekš MR2, bet Tev vairāk interesētu kādi Lotus forumi
P.S. būšu ļoti priecīgs ja kādreiz padalīsies pieredzē ar savu swapu vai to kas tev tur pa kluso notiek es ceru, ka šito procedūru mēneša laikā paspēšu, lai vasara neaiziet gar ausīm
Varbut es savu 2zz komplekitnu tirgosu un ir iespeja ka man tomer ir 6pakapju karba. To zinasu pec 5.06.
Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
Ziņots: Pir Mai 24, 2010 3:47 pm
man celicai pie izdilushas shaales virzulis saaka klapeet pa galvu, liidz izpuuta bliivi. labi, ka 3s motoriem vaarsti ar virzuljiem nevar saskrieties, ja nav plakanie virzulji ielikti..
njisaprotu, kāds sakars man ar 3S? manam 1ZZ tā šāles jau sadilušas, zvana un klab nejēgā, brīnos, ka vēl iet uz priekšu, bet nu eļļu gan rij kā nezvērs