| Autors |
Vēstule |
raganiņa mini-spamer

Ziņas: 87 Atrašanās vieta: Rīgas ielas
|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 12:45 am WCC Rīga Chekpoint II |
|
|
Ziema lēnām atkāpjas un pavasaris tuvojas, līdz ar to esam nolēmuši sarīkot otro sadraudzības pasākumu Rīgas ielās. Cerams, ka laivas nevajadzēs, bet izskatās, ka gumijas zābaki gan varētu noderēt.
Tātad š.g. 7. martā sākot no plkst. 11.00 pulcēsimies pie t/c Spice un dosimies meklējumos Imantas virzienā jau no plkst. 12.00. Finišs ne vēlāk kā plkst. 16.00 par vietu paziņosim pirms starta. Visiem galvenais nosacījums ņemt līdzi labu un atraktīvu noskaņojumu, kā arī kaut ko uz uguns cepamu, jo noslēgumā būs pieejams grils.
Atgādinām, ka pašiem jāparūpējas par kartēm, rakstāmpiederumiem un fotoaparātu ,tāpat noderēs arī daži santīmi nelieliem tēriņiem.
Pasākuma gaita:
· 11:00 Pulcēšanās
· 11:30 Sapulce
· 12:00 Starts
· 16:00 Finišs
· 16:30 Apbalvošana
Dalības maksa no komandas 5LVL . Maksimālais komandu skaits 20 , maksimālais cilvēku skaits komandā 4 . Maksa par piedalīšanos uz vietas, turpat ar aizpildīsiet dalībnieku anketas. Kā arī aicinam visus pieteikties laicīgi sūtot pieteikumu uz wcc_riga@inbox.lv , norādot komandas nosaukumu un kapteiņa telefona numuru. Paldies un uz tikšanos !
Nolikums: http://files.inbox.lv/ticket/b.....10.....doc
[/code]
Pieteikušies:
* Back to Back TEAM
* Pats Čau
* Pelēkais troleibuss
* Ļauj padomāt 5 min!
* "Skrien pret vēju"
* "L-4"
* 777
* "Likuma draugi" _________________ Mīli un priecājies, Skūpsti un atdodies, Pievil un atriebies, Tikai nebaidies!
Pēdējo labojumu veicis raganiņa Sv Mar 07, 2010 10:21 am; pavisam labots 7 reizes |
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1010
|
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
|
|
|
 |
Ren Brigadieris

Ziņas: 334 Atrašanās vieta: Dzidriņas
|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 11:14 am |
|
|
BTB-TEAM arii apdomaas kas un kaa  |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

Ziņas: 1965
|
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 856 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
bucis mini-spamer

Ziņas: 45
|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 5:44 pm |
|
|
| Būs tādā pašā stilā kā pagaišo reiz ar atjautības uzdevumiem.Bija taču interesanti!!! |
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1010
|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 5:50 pm |
|
|
| bucis rakstīja: | | Būs tādā pašā stilā kā pagaišo reiz ar atjautības uzdevumiem.Bija taču interesanti!!! |
Bija interesanti pat ļoti, bet līdz brīdim kad noskaidrojām ka kaut kāda testa rezultāti ir noteicošie! Tad tas nav čekpoints, bet google.lv un zl.lv un 1188.lv
kaut kā tā! |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 5:56 pm |
|
|
| bucis rakstīja: | | Būs tādā pašā stilā kā pagaišo reiz ar atjautības uzdevumiem.Bija taču interesanti!!! |
taadaa stilaa juus daudzus daliibniekus pazaudeesiet
bet tagad vismaz visi, kuriem nav iphone, zin, ka jaanjem ir liidzi kompis
ar netu
BTB teams jau man ir vizualizeejies- aizmugureejaa benkjii laiskojas Surikaats- mashiinaa ir iebaazts paraistais monitors un klaviatuura, un google.lv tiek izmantota aktiivi, kameer paareejie daliibnieki dzer kapuchiino, laiskojas, piipee, un domaa, ko lai sadara liidz finisham  _________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

|
|
|
|
 |
bucis mini-spamer

|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 6:04 pm |
|
|
ko jūs meitenes te cepaties par googli un 1188... nejau tie jautājumi visu izšķīra tajā pagaišajā reizē ,bet gan apķērīgums un veiklība!!!bet tas tā!!!Ja tā godīgi man tas čekpoints 777 man nepatika stulba skriešana un nekāda tam visam jēga!!!orentēties kartē visi prot!trs ir tas,ka mēs taisam lai būtu interesanti!!!Un ja kādam liekas,ka nav laibi vai nav apmierināts tad tā ir paša izvēle!!!
Man jums jautājums par to 777 nakts orentēšanos vai bija interesanti noskrējušies mēles izkāruši utt.? |
|
|
|
 |
bucis mini-spamer

|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 6:07 pm |
|
|
Tad lūdzu iztulko vai izskaidro man vārdu chekpoint???
Manuprāt tas ir apskates punkts,kurā var būt gan nākamā punkta koordinātes ,azimuts vai pat uzdevums,kas jāveic, bet ne sviestaina bezjēdzīga skriešana!!! |
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2156 Atrašanās vieta: death parad
|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 6:10 pm |
|
|
| kādreiz ar vajag paskriet. un huj visi māk lasīt karti un atrast punktus. _________________ esmu runājis
|
|
|
|
 |
|