|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Panterina Supergirl

Ziņas: 1965
|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 6:18 pm |
|
|
Buciit, neuzvelcies
nju kaada tur veikliiba, ja visu vareeja izdariit puslaikaa un paareejaa laikaa eest pusdienas, raknjaaties netaa un dzert kapuchiino
Atbilde uz Tavu jautaajumu, jaa, 777 komanda vispaar ir vieni no vislabaak organizeetajiem chekpointiem, punktu precizitaates zinjaa!
un, nee, nemaak gan visi lasiit karti un atrast punktus! Jums tachu pashiem nemaz tik viegli negaaja?
Vienkaarshi shaadi pasaakumi, ko Tu sauc par bezjeedziigu noskrieshanos, sheit 99 procentiem asoieejas ar vaardu- chekpoints  _________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 856 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
bucis mini-spamer

Ziņas: 45
|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 6:25 pm |
|
|
Labi man var nestāstīt ,kas ir čekpoints jo darbs man tāds interesants bija, ka nācās bieži ar ko tādu saskarties!!!
Labi var jau būt, ka viņbi ir labākie,bet man tāda skriešana nepatīk!!!un domāju,ka daudziem,bet tā jau paša izvēle!!!
Ronājo par mūsu stila veidotiem - nav spiesta lieta apmeklēt un piedalīties,bet šis ir ,kas savādāks un interesantāks manuprāt!! |
|
|
|
 |
Lorry Z driver
Ziņas: 283
|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 6:35 pm |
|
|
| bucis rakstīja: | Labi man var nestāstīt ,kas ir čekpoints jo darbs man tāds interesants bija, ka nācās bieži ar ko tādu saskarties!!!
Labi var jau būt, ka viņbi ir labākie,bet man tāda skriešana nepatīk!!!un domāju,ka daudziem,bet tā jau paša izvēle!!!
Ronājo par mūsu stila veidotiem - nav spiesta lieta apmeklēt un piedalīties,bet šis ir ,kas savādāks un interesantāks manuprāt!! |
piekritisu shim teiktajam...
Lielaka dalja karti saprot diezgan labi, ja ne, tad panjem masina lidzi kadu kas riga labi orientejas. Pectam jau aiziet cinja, kur auzvar lielakais idiots (kurs parkapj visvairak noteikumus, kas nu it nemaz nav labi). Jebkura gadijuma es labak atbalstu intelektualo cinu, neka pliku skriesanu un lielu riskesanu (jo pagaidam nesolas ka laika apstakli uzlabosies). Ja ja, visi mak google izmantot, bet cik produktivi? Varbut dazs ir pietiekosi gudrs un bez maates googles tiek gala (tas ari uzvar)...
Pats ari varbut piedalisos, ja neieplasnies nekas cits tuvako dienu laika... |
|
|
|
 |
bucis mini-spamer

|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 6:39 pm |
|
|
paldies!!!
Tad nu pat pagaišo reiz vēl pierādījās,ka daudzi neprot tā īsti iebraukt garažā,kur nu vēl par ķošu runāsim!!!šis tas nu jau ir jāprot šoferim ,lai zinātu vismaz,kā dankrots darbojas!!! |
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2156 Atrašanās vieta: death parad
|
|
|
|
 |
bucis mini-spamer

|
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2156 Atrašanās vieta: death parad
|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 856 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Panterina Supergirl

Ziņas: 1965
|
|
|
|
 |
bucis mini-spamer

|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 7:15 pm |
|
|
| es domāju,ka vēlāk publicēsim, bet līdz, ko būs izmaiņas tā ziņosim!! |
|
|
|
 |
raganiņa mini-spamer

Ziņas: 87 Atrašanās vieta: Rīgas ielas
|
Ziņots: Otr Mar 02, 2010 7:16 pm |
|
|
Ui, kas te noticies kamēr apzinīgi strādāju
Pasākums ir chekpoints zem nosaukuma sadraudzība un jautra laika pavadīšana, ja mēs ieliksim, ka vienkārši sadraudzības pasākums, tad ar daudziem nepatiksies, ka tomēr būs kāds elements no orientēšanās. Un orientēšanās jau patiesībā ir visa jaukā apvienojums, ne tikai māka saprast karti, bet arī zināt vēstures faktus un būt atraktīviem . Šoreiz ir pamainīta vērtēšanas sistēma, jo esam jau mācījušies no kļūdām !
Par 777 man ļoti patikās
Gaidam visus kas grib jautrību, un dāmām veiksmi Dāmu rallijā, man diemžēl finansu iztrūkuma dēļ izpaliek .  _________________ Mīli un priecājies, Skūpsti un atdodies, Pievil un atriebies, Tikai nebaidies!
|
|
|
|
 |
missy Jauniņais

Ziņas: 13 Atrašanās vieta: Purch
|
|
|
|
 |