|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Driver Jauniņais

Ziņas: 37
|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Sv Dec 13, 2009 11:13 pm |
|
|
| Hmm... kursh vai kura bija MISSY ??? _________________ Back To Back Team
|
|
|
|
 |
Panterina Valdes loceklis

Ziņas: 2111
|
|
|
|
 |
quattroedzis Specnaz

Ziņas: 863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
Blonda? Juļa

Ziņas: 1015
|
Ziņots: Pir Dec 14, 2009 10:03 am |
|
|
Neslēpšu, ka esmu vīlusies par rezultātiem, jo šis chekpoints bija vairāk tendēts uz radošo pieeju punktu fotografēšanā un uzdevumu izpildē, bet kā beigās izrādījās visu beigu galā noteica kaut kāds tests, kur ~80% no dalībniekiem izmantoja mūsdienu tehnoloģijas iespējas iphone un portatīvos datorus. Protams, mēs arī izmantojām papildus iespējas, zvans draugam, internetu utt, bet vai tad chekpointa galvenais uzdevums ir kaut kāds tests?
Sākām 7dienas rīta ap 10iem, aplīmējām Panterinjas mašīna ar baltām zvaigznītēm, ārā sniga sniegs, rokas sala. Bijām pilnīgi nepiemēroti saģērbušās šādam gada laikam, dibens sala, pantera pat bija ar augstpapēžu zābakiem, varbūt vīrietim tas neko neizsaka, bet sieviete gan sapratīs, ka jāskrien pa sasnigušu sniegu ir diezgan ekstrēmi, katra kāja uz savu pusi bet meitene kā lēdija, maziem..tip tip solīšiem. Krista arī nedomā ar galvu vēl neizārstējusies līdz galam plika metās bildēties
Es domāju, ka mūs atcerēsies
Pie katra punkta izdomājām kur likt mašīnu, poza, klikt klikt , skrienam tālāk. Redzējām, kā citas komandas bildēja punktus, vnk pieskrēja nofotografēja bezpersonisku uzrakstu un brauca tālāk!
Uzdevums, kur bija jāmaina riepa, bija jāatbild uz jautājumu:”ko darīt ja vajag nomainīt riepu, bet ir tikai viena skrūve?” Atbildējām 5sek. laikā, puika iepleta acis, teica DER! Visas četras stundas mēs smējāmies, katrs punkts bija kā piedzīvojums, nekas nebija vienkārši nobildēts, bet ar piedzīvojumu! Gājām veikalā, bez atļaujas bildējam Kristu ietērptu dzeltenā vestītē.
Nē, protams, es negribu nekādu drāmu, bet man ir tiesības izteikt savu viedokli par vērtēšanas sistēmu, jo es pati piedalījos šajā pasākumā!
Pašā sākumā meitene raganiņas cepurē, teica, ka šis pasākums ir radošo pieeju, tad wtf?, tests ir radoša pieeja, kas nosaka rezultātu? Jautājums par kaut kādiem spiedieniem utt, protams izmantojot palīdz ierīces un zvanu draugam, pareizās atbildes bija atrastas.
Paldies Pantēriņ, jau otrais šāda veida pasākums ar Tevi (pie tūres). Daži stāvlaukumi tika izslidināti, man it nemaz nebija bail, wiii
Siikaa, mūsu dekoru meitene un kartes stratēģiskais plānotājs, paldies Tev. Lai gan tu sākumā teici, ka tu no uztraukuma varētu apvemties, tomēr tā nenotika domāju Pantēriņa Tevi piekautu Ļoti labi tiki galā, asistēji šoferim.
Paldies kucītes..mcaaa domāju, ka šī sadarbība vēl turpināsies.
Protams, galvenais nav rezultāts, bet pieeja uzdevumiem un attieksme, mums ar attieksmi viss ir kārtībā
Lai vai kā, tomēr paldies organizatoriem...priekā!
Mcaaaa.
Jūsu neveiklā Zebriņa  |
|
|
|
 |
Panterina Valdes loceklis

Ziņas: 2111
|
Ziņots: Pir Dec 14, 2009 11:56 am |
|
|
Labriit
Nju, miiljaa
Par ko Tu suudzies tagad, tik fantastiska diena tik superiigaa kompaanijaa mums sanaaca C vitamiins ir uznjemts daudz, smiekli neapstaajaas pat tad, kad muusu zebrinja krita
Iiisteniibaa, tajaa briidii, kad sapratu, ka galvenos punktus dod tests, man vairs nepalika zheel nekaa.. meitenes, juus pashas zinaat, ka mees tam nepieveersaam paraak lielu uzmaniibu, par Wcc dzimeni nemekleejaam dziljaak datumu, un ierakstiijaam tikai gadu un meenesi utt
tas, ko gribeejaam mees, to mees izdariijaam... bijaam pamaniitas, aprunaatas, un bildes ir superiigas! pie katra objekta tika iebraukta arii mashiina, un izdomaats, kas un kaa
Par radoshumu un originalitaati diploms mums ir
Miiljaas, juus esiet superiiga komanda :* mcaa :*_________________ Kaķi un sievietes murrā tikai saviem izredzētajiem.  |
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Dec 14, 2009 1:11 pm |
|
|
jei
 |
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Dec 14, 2009 1:13 pm |
|
|
mees savukaart izgaajaam uz aatrumu un .. ieradaamies finishaa vairaak kaa stundu ieprieksh  |
|
|
|
 |
missy Jauniņais

Ziņas: 13 Atrašanās vieta: Purch
|
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
|
|
|
 |
bucis mini-spamer

Ziņas: 49
|
Ziņots: Otr Dec 15, 2009 3:06 pm |
|
|
Teikšu lielo paldies vēlreiz par dalību visām komandām!Šis bija musu pirmais pasākums un paši esam apmierināti ar rezultātu!Kļudas zinām kaut daudz nebija,bet pie tā tiks piestrādāts! Solīt nesolu,bet ir plāns uzrīkot pasākumu janvāra beigās,bet citā stilā un ne orentēšanos.
Paldies visiem! |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|