|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Lincis Jauniņais

Ziņas: 24
|
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1195
|
Ziņots: Cet Sep 17, 2009 6:38 pm |
|
|
| jnk rakstīja: | | Lincis rakstīja: | | marcis rakstīja: | kāda nozīme ir vn ar numuru 9 ???? kautkas līdzīgs kā 17 un 22? vnk viens pazīstams liek visām mašīnām un nesaka kāpēc  | Par 17 klīda runas ka CP neaiztiek,bet tas viss ir muļķības. Tur visus kaut tev XX-1722 numurs |
eu, man arī ir 17. moš tāpēc mani vienmēr atlaiž, nevis dēļ smukā smaida?
kautgan ar iepriekšējo auto bija tas pats, un man abiem ir cipars 86, varbūt tas ir tas laimīgais?
 |
Nu tas viss ir bullshits, jo cilvēki maksā par šādām pirvilēģījam, un ne tās mazākas naudas summas, pašam ir bijusi saskrasme par šādam lietām, diemžel to nevaru atļauties  |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Piek Sep 18, 2009 4:14 pm |
|
|
| ChewitS rakstīja: | | jnk rakstīja: | | Lincis rakstīja: | | marcis rakstīja: | kāda nozīme ir vn ar numuru 9 ???? kautkas līdzīgs kā 17 un 22? vnk viens pazīstams liek visām mašīnām un nesaka kāpēc  | Par 17 klīda runas ka CP neaiztiek,bet tas viss ir muļķības. Tur visus kaut tev XX-1722 numurs |
kautgan ar iepriekšējo auto bija tas pats, un man abiem ir cipars 86, varbūt tas ir tas laimīgais?
 |
Nu tas viss ir bullshits, jo cilvēki maksā par šādām pirvilēģījam, un ne tās mazākas naudas summas, pašam ir bijusi saskrasme par šādam lietām, diemžel to nevaru atļauties  |
kas ir bullshit? tas, ka 17niekiem vairs nav "atlaides" ? Nu pa lielam nav vairs, jo 17 ir atrodami uz visaadiem auto, tajaa skaitaa shrotiem, sporta autiniem un veciem bembjiem. Domaju, ka tur pohuj kads nummurs virsuu staav. Normaalas tachilas varbuut arii neaiztiek, bet domaju ka sen jau mentiem respekts pret to nummuru paargaajis, ja nav tad pret kadiem konkretiem eksemplariem. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
Lincis Jauniņais

Ziņas: 24
|
Ziņots: Piek Sep 18, 2009 5:55 pm |
|
|
| VV rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | | jnk rakstīja: | | Lincis rakstīja: | | marcis rakstīja: | kāda nozīme ir vn ar numuru 9 ???? kautkas līdzīgs kā 17 un 22? vnk viens pazīstams liek visām mašīnām un nesaka kāpēc  | Par 17 klīda runas ka CP neaiztiek,bet tas viss ir muļķības. Tur visus kaut tev XX-1722 numurs |
 |
kas ir bullshit? tas, ka 17niekiem vairs nav "atlaides" ? Nu pa lielam nav vairs, jo 17 ir atrodami uz visaadiem auto, tajaa skaitaa shrotiem, sporta autiniem un veciem bembjiem. Domaju, ka tur pohuj kads nummurs virsuu staav. Normaalas tachilas varbuut arii neaiztiek, bet domaju ka sen jau mentiem respekts pret to nummuru paargaajis, ja nav tad pret kadiem konkretiem eksemplariem. |
Man sencīts CP visu mūžu nostrādāja un vienīgais respekts pret kādu vnz, kas kādreiz ir bijusi ir tā ar ģērboni virsū. Tāka tas viss par kaut kādiem "17" ir pilnīgs bullshit. |
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
marcis Vietējais

Ziņas: 139 Atrašanās vieta: Riga, LV
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
roberto Vietējais

Ziņas: 169 Atrašanās vieta: Norge og Latvia
|
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
Laimigaa Viesis
|
Ziņots: Sest Sep 19, 2009 9:32 pm |
|
|
| marcis rakstīja: | | Laimigaa rakstīja: | Manu miļako nummuru sen ir savakushi Tas ir AP- 1, stulbais Pīlens
Meklēju vēl AP 1985, ir zazikam.. DD teica, ka neesot nekur izmantots...bija doma braukt kkad palurēt, jo atrodas Daugavpilii
Vēl der AP 85; PA 85, jāsāk domāt..mosh ar jāpameklē un japiespringst ar tiem v.n. Vēl tā kā mans miļakais skaitlis ir 8 der arī AP 8 vai PA 8, taa pat kā AP 88 (kas diemžēl ir izmantos) vai PA 88  |
88 numuri gadīumā nebija fašistu pazīšanās zīme?  |
Nezinu gan, man nu tā noteikti neasocējas a fašistiem, bet ar bezgalību, kas apgriezta vertikāli
p.s. bet varūt man zemapziņā dzīvo mazs Hitlers  |
|
|
|
 |
VV Pilots

|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|