|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
alfadriver28 Jauniņais

Ziņas: 39 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Pir Apr 21, 2008 11:13 pm par gaisa filtriem! |
|
|
Tatad ta, aicinu apmeklet www.knfilters.com
http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx
te atradisiet daudz noderigas informacijas. Es par filtriem standarta gaisa kaste, effekts ir, skanja, jauda, K&N zimola prestizs un atpazistamiba, pasham uz mashinas stav koniskais gaisa filtrs un tiru( mazgaju) vinju pats reizi menesi.Pie tam nav tik traki ja jabrauc pa zemes celiem, pats esmu testejs, ja tirs, ar apstradats ar ellju filtrs tad viss kartiba, ja ne sakas sudi. visu iepludi esmu pats jaucis ara un petijs , nekas traks nebija noticis, viss kartiba. Par cenam jautaiet te , rakstot PM, vai zvanot uz manu darba numuru 29557606 |
|
|
|
 |
ArchD mini-spamer

Ziņas: 54 Atrašanās vieta: Ielaas
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
|
|
|
 |
ArchD mini-spamer

|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Otr Apr 22, 2008 4:04 pm |
|
|
| ArchD rakstīja: | | Bencik rakstīja: | | ArchD rakstīja: | no offence, bet kapeec jaukt visu iepluudi aaraa, ja suudi nav bijushi  |
Maacities maciities un veelreiz macities  |
nu tad pasaki kapeec peec CAI uzlikshanas iepluudi jaukt veelreiz ? |
Nu bet ja cilveks, grib iegut zinashanas kapeec nee ? Tas ir labakais veids, kaa iemacities, nevis sedet un lasiit, bet darboties
Otra lieta par ko tu runaa ir vai tas ir vajadziigs, tev un man noteikti nee, bet es pilnigi saprotu alfadriver  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
ArchD mini-spamer

|
|
|
|
 |
alfadriver28 Jauniņais

Ziņas: 39 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Otr Apr 22, 2008 11:22 pm par iepludi |
|
|
jaucis esmu , lai parbauditu, un sirdspazinju attiritu,
vai viss ir kartiba ar to,
ar ko braucu ikdiena!
Viena diena izdomaju, izjaucu un tagad zinu kas un ka. Nav bail braukt pa jebkura veida celijem, jo zinu ka koniskais gaisa filtrs strada labi, bija shaubas ka dubli un netirumi lien tomer ieksha, izradijas otradi, tatad nelien. Vismaz uzbuvi iepludej labak zinu, kas trauce gaisam untt. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|