| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Jūl 09, 2010 8:43 am Twin turbo, sequential, etc.. |
|
|
Te grūžam ajutājumus un atbildes par šo tēmu  |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Jūl 09, 2010 8:47 am |
|
|
te viens chalis uztaisiijis normalu turbo+kompresors setupu ar kompresora bezlagu un turbo spiedienu augsheejos apgriezienos:
http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=1293497
zaudeti 20hp augshaa, un ieguuti 50hp visur apakshaa..
 |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Jūl 09, 2010 8:50 am |
|
|
bilde kaapeec bija jaataisa shis topiks
 |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Jūl 09, 2010 9:45 am |
|
|
| soulfreak rakstīja: | Bo, Tu jau domā par perversijām nesaki, ka MR2 domā vēl kompresoru piespraust klāt!?  |
nee nee, 3sgte motortelpas man taa jau tracina, kur nu vel domaat kur puuteeju pielikt.. visadus ventilatorus un spiedejus var jay-z skruuveet klaat zem kaada milziiga kuzava.. shobriid pietiek turbo probleemas ar ko mociit praatu, kad tikshu ar abaam galaa, tad paprasi shaadu jautaajumu velreiz  |
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 369
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
Ziņots: Sest Jūl 10, 2010 11:17 am |
|
|
| Tas nav kompresors , tas ir divas pakapeniski saslegtas turbinas kas nodrosina to lai nebutu turbo bedres un iegutu lielaku jaudu pie zemakiem apgriezieniem. |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
Ziņots: Sest Jūl 10, 2010 7:49 pm |
|
|
| Nazitis rakstīja: | | laksh rakstīja: | man kkaa galiigi liex shitaada versija, ar turbo, un kompresoru...
Es personigi, tad uzlieku normala izmera BB turbinu, un guutu gan jaudas apaxaam, gan auxaam bet nu cilveekiem jau patiik experimenteet  |
Vai tavs projekts brauc? Un kads ir rezultats. |
brauc... Pagaidaam 300zs, un 328nm, pie 1.2bar... bet nu veel jau viss nav liidz galam noprogrameets, un veel shaadi taadi siikumu, un tad jau buus veel...
nu kam gan jauda vajag no 1200-1500robezaas bet nu ja jau vajag, tad jau lai buuvee  |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
Ziņots: Sv Jūl 11, 2010 11:53 am |
|
|
Nav slikti.
Jaudu pie 1500 vajag tadiem veciem slinkiem kaa es, kas negrib lieko reizi parslegties _________________ Firebird 5.7T;
fastest Nissan in Latvia - 12.04 @ 194km/h, 7.95 @ 154km/h
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
Ziņots: Sv Jūl 11, 2010 6:51 pm |
|
|
| laksh rakstīja: | | Nazitis rakstīja: | | laksh rakstīja: | man kkaa galiigi liex shitaada versija, ar turbo, un kompresoru...
Es personigi, tad uzlieku normala izmera BB turbinu, un guutu gan jaudas apaxaam, gan auxaam bet nu cilveekiem jau patiik experimenteet  |
Vai tavs projekts brauc? Un kads ir rezultats. |
brauc... Pagaidaam 300zs, un 328nm, pie 1.2bar... bet nu veel jau viss nav liidz galam noprogrameets, un veel shaadi taadi siikumu, un tad jau buus veel...
nu kam gan jauda vajag no 1200-1500robezaas bet nu ja jau vajag, tad jau lai buuvee  |
Vai gadijuma ta nebija tava masina pedeja draga trenina ar 77numuru ? |
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
Ziņots: Sv Jūl 11, 2010 7:30 pm |
|
|
nee, tas bija mans choms. ar liidziigu dzineeju kaa maneejas, bet vinam ir mazliet jaudiigaaks...
Es jau biju pieteicies tam treninam, bet pa celu uz Rigu, nopliisa mashiina taapee arii nebiju... |
|
|
|
 |
|