| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Sest Mai 01, 2010 3:46 am |
|
|
| moro rakstīja: | | BriinumsBo rakstīja: | | AEM FIC arii esi licis kaadam virsuu? | neesu, bet nav problēmu uzlikt |
tur jau taa lieta, ka vinji itkaa vinju paredz prieksh 3SGTE, bet veel neviens nav sekmiigi uzlicis :/ |
|
|
|
 |
moro mini-spamer

Ziņas: 51
|
Ziņots: Sest Mai 01, 2010 1:11 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | tur jau taa lieta, ka vinji itkaa vinju paredz prieksh 3SGTE, bet veel neviens nav sekmiigi uzlicis :/ |
kāpēc? ir kādas saites? |
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
Ziņots: Otr Mai 04, 2010 11:13 am |
|
|
Mans pirmais turbo projekts izmaxaaja zem 100Ls... Bet taapee ka man jau bija turbiina, un interkuulers...
Nu ja veel buutu jaapeer turbiina, tad noteikti ka buutu laidis uz shrotu, tur pa kadiem 50-100Ls vareetu izrakt kaadu labu, un interkuuleri noteikti ka pa kaadiem 20-40Ls.
Bet protams ja pasham nav saprashanas, un kur to dariit, tad tas buus daargs proces... |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 722 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
|
|
|
 |
bucis mini-spamer

Ziņas: 45
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4291 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
Ziņots: Tre Mai 19, 2010 1:05 pm |
|
|
| Vetal rakstīja: | | laksh rakstīja: | ja jau buutu palasiijis manu topiku iexsh hondaclub.lv (kuru tev bija tik gruuti lasiit jo tur bija 24lpp.) Tad arii buutu sapratis kaa nodroshinaaju degvielu
P.s. Tagat varu iepriecinaat mans topiks ir audzis, nu jau tur ir 37Lpp.
P.s.s. Tagat jau vairs man nav taadas bendziina padeves, bet vis ir kaa naakas, panaakts ar kompi
Ja nu tomeer ieintresee http://www.hondaclub.lv/forums.....mp;t=15387 | Atbildi tikai godigi, tu tiesham doma ka tu esi tuninga Dievs, ka citiem butu jalasa tavas 30-40 lappuses, taa vietaa lai tu apgrutinatu sevi ar atbildi uz loti vienkarshu jautajumu?  |
Neuzskatu sevi par tuninga dievu... Man vienkaarshi vieglaak ir vieglaak iedot linku, kur var visu izlasiit ko jau esmu raxtiijis, un kaa ticis galaa ar dazaadaam probleemaam, nevis raxtiit visu to pashu no jauna...
Un lasiit vai nee-tas jau katra pasha zinaa
P.s. Ar tiem ebay letajiem kitiem, puse turboprojektu braukaa... un cik zinu nekaadu probleemu  |
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
Ziņots: Tre Mai 19, 2010 1:06 pm |
|
|
| Vetal rakstīja: | | laksh rakstīja: | ja jau buutu palasiijis manu topiku iexsh hondaclub.lv (kuru tev bija tik gruuti lasiit jo tur bija 24lpp.) Tad arii buutu sapratis kaa nodroshinaaju degvielu
P.s.s. Tagat jau vairs man nav taadas bendziina padeves, bet vis ir kaa naakas, panaakts ar kompi
Ja nu tomeer ieintresee http://www.hondaclub.lv/forums.....mp;t=15387 | Atbildi tikai godigi, tu tiesham doma ka tu esi tuninga Dievs, ka citiem butu jalasa tavas 30-40 lappuses, taa vietaa lai tu apgrutinatu sevi ar atbildi uz loti vienkarshu jautajumu?  |
Neuzskatu sevi par tuninga dievu... Man vienkaarshi vieglaak ir vieglaak iedot linku, kur var visu izlasiit ko jau esmu raxtiijis, un kaa ticis galaa ar dazaadaam probleemaam, nevis raxtiit visu to pashu no jauna...
Un lasiit vai nee-tas jau katra pasha zinaa
P.s. Ar tiem ebay letajiem kitiem, puse turboprojektu braukaa... un cik zinu nekaadu probleemu  |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
Ziņots: Tre Mai 19, 2010 1:36 pm |
|
|
| laksh rakstīja: | | Vetal rakstīja: | | laksh rakstīja: | ja jau buutu palasiijis manu topiku iexsh hondaclub.lv (kuru tev bija tik gruuti lasiit jo tur bija 24lpp.) Tad arii buutu sapratis kaa nodroshinaaju degvielu
Un lasiit vai nee-tas jau katra pasha zinaa | Nu tad nebrinies kad ja tu uzdosi kadu jautajumu vieniga atbilde bus "man slinkums atbildet tapec pamekle google.com" _________________ Firebird 5.7T;
fastest Nissan in Latvia - 12.04 @ 194km/h, 7.95 @ 154km/h
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

|
|
|
|