| Autors |
Vēstule |
Nazitis Z driver

Ziņas: 348
|
Ziņots: Tre Apr 09, 2008 10:58 pm Turbo remonts |
|
|
| Vai varat ieteikt kur jus remontejat turbinas vai tjunejat ????? |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Apr 10, 2008 1:59 am |
|
|
turbo baltija
26310037, juris |
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
Ziņots: Cet Apr 10, 2008 8:28 am |
|
|
Turbo baltija piedava tikai jaunas turbinas , paši ar remontu nenodarbojas un kur nu vel turbinu parbuve .
Varbut vel kads zin kadu vietiņu ???
Vai tiešam neviens šeit nav parbuvejis turbinas????? |
|
|
|
 |
Māris mini-spamer

Ziņas: 50
|
|
|
|
 |
screwy Jauniņais

Ziņas: 37 Atrašanās vieta: Rīga, Plawinas...
|
|
|
|
 |
alfadriver28 Jauniņais

Ziņas: 39 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Otr Apr 22, 2008 12:00 am par turbinam un K&N gaisa filtriem |
|
|
| Ta draugi un koleegji, ja ir velme restauret turbinu, vai nopirkt uzreiz, no noliktavas Riga, turbinu, drosi varat zvanit man , vai rakstit. mans numurs 29557606. Par to Turbomotors pateikshu ta, lai vinsh dzivo, bet ne jau katram ta veicas ar atremontetam pie vinja turbinam. Starp citu pie manim var iegadaties ari K&N gaisa un elljas filtrus, pie tam , cenas perkot tieshi no manim, bus letakas neka parasti, jo tomer esmu japanju auto ipashnieks, un esmu tads pats cilveks , ka jus. Saviem letak, jo mes varam atljauties viens otram palidzet. |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Apr 22, 2008 12:37 am |
|
|
man choms specs pa turbiinaam restauree, ja nemaldos tieshi turbo baltijaa uz stenda balanseeja, restaureeja, bet varbuut kljuudos. man jau sanaaca nenormaali leeti un labi ja servii teica, ka turbiina jaamet aaraa, tad pec restauracijas es jau esmu 15k nobraucis un ideaali darbojas.
kontakti: 26310037, Juris |
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
Ziņots: Tre Apr 30, 2008 9:10 pm |
|
|
Ko varat tekt par turbinu restauraciju Ramava????
Ludzu komentarus. |
|
|
|
 |
200sxxx sētnieks

Ziņas: 55
|
|
|
|
 |
author superaģents

Ziņas: 1190 Atrašanās vieta: Baloži
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Mai 02, 2008 8:50 am |
|
|
| turbiinai garantiju? pateiks, ka tu atvilki kaartiigi un tad noslaapeeji karstu motoru i sjo.. |
|
|
|
 |
author superaģents

Ziņas: 1190 Atrašanās vieta: Baloži
|
|
|
|
 |
Rinco Vietējais

Ziņas: 260
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Pir Mai 05, 2008 12:13 pm |
|
|
nesaku, ka vispareizaakais, bet mans ieteikums buutu : neiepist kapeiku, pat ja ljoti liekaas, ka pienaakaas, un panjemt pusliidz normaalu turbiinu startaa - dziive buus vieglaaka un kraasas koshaaakas Paaris cilveeki ir restaureejushi un visi beigaas atmetushi ar roku un panjeemushi cieniigus puuteejus, lai izbeigtu restaureeshanas (kapeikpishanas) variantu un ar to tikai ietaupiijushi laiku un naudu  _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
Duke Jauniņais

Ziņas: 5 Atrašanās vieta: Berlīne
|
Ziņots: Pir Mai 05, 2008 7:49 pm |
|
|
Piekriitu Vikmanja teiktajam
jauna turba > restaureta turba.
Cenas turbinam NAV nemaz TIK lielas.
Jaa...ball bearing top of the line maksaa ~1400$ un vairak, bet normalas var dabut sakot ar 300-400$ un labas 500-800$ diapozonaa...turklat...neaizmirstat, ka dolara kurss ir iipashi izdevigs shobrid mums. |
|
|
|
 |
|