japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Turbo remonts
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti
Autors Vēstule
Nazitis
Z driver

Ziņas: 348

ZiņaZiņots: Cet Mai 15, 2008 7:53 pm   Re: yo  
Slaists rakstīja:
Tad tev sūdīgi zināms ,jo es un man vis der ok tikai vajag zināt un mācēt ,protams ja esi tikai no kāda dzirdējis tad turpini klausīties visādas gudrības ko tev saka citi !!!(Ir arī labas ķīnie šu turbīnas kas nemaksā 200 ls ,bet gan 2 reiz vairāk un pamats ir tas pats kas firmas ,vis atkarīgs kā tu viņas sagatavo !!!) Wink

Esmu laikam parprasts Sad Es gribeju teikt ka var dabut labu(nevis sudu)
ķiniešu turbinu par 200Ls. Tikai vajag pameklet Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Pir Aug 02, 2010 3:41 pm    
Tā kā šad tad uz admin meilu saņemu jautājumus par to kur remontēt turbīnu, tad īsumā:

Ja turbīna ir noņemta, zvanīt uz šo numuru - 29498800, Edgars (japcar.lv forumā "Nazitis"). Uztur Rāmavas Turbīnu Remontu, kas arī ir Rāmavā (aiz Valdlaučiem, pirms Baložiem, Rāmavas iela 2). Uz vietas turbīnas nost neņem. Ja to vajag nonjemt, varam ieteikt "PR Autocentrs", 26959620 (Pēteris, japcar.lv forumā "PR86"), tas ir Valdlaučos tieši pie dienvidu tilta, sanaak ~2km no Rāmavas turbo remonta.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Astral
Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 1

ZiņaZiņots: Otr Aug 03, 2010 10:11 am    
jautājums vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu-
agrāk man bija turbo boost uz 0.7 bar tad tagad ir 0.5 bar, vairāk nav turbobedres pie 4 štukām apgriezienu, kad parasti turba iepūš, kā arī palielinājies degvielas patēriņš! Vēl ir pazudusi wastegate brīnišķīgā skaņa..

Vai šie visi simptomi liecina par to, ka turbīna savu laiku ir nokalpojusi?
Nazitis
Z driver

Ziņas: 348

ZiņaZiņots: Otr Aug 03, 2010 8:50 pm    
Astral rakstīja:
jautājums vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu-
agrāk man bija turbo boost uz 0.7 bar tad tagad ir 0.5 bar, vairāk nav turbobedres pie 4 štukām apgriezienu, kad parasti turba iepūš, kā arī palielinājies degvielas patēriņš! Vēl ir pazudusi wastegate brīnišķīgā skaņa..

Vai šie visi simptomi liecina par to, ka turbīna savu laiku ir nokalpojusi?

Ne gluzi. Var but ka ir gaisa spiediena sistema noplude , var but ka nepareizi strada turbinas spiediena varsts , var but ka ir plaisas turbinas cuguna dala , bet ir ari variants ka tiesam pie vainas ir turbina.
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3
Lapa 3 no 3

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv