japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Turbo remonts
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti
Autors Vēstule
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Pir Mai 05, 2008 10:24 pm    
starp citu, ar ko iisti atshkjiras ljurbas? caurlaidiibu? cik aatri iegriezhas? vai maksimaalo boost? vai arii visu kopaa? Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Duke
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 5
Atrašanās vieta: Berlīne

ZiņaZiņots: Tre Mai 07, 2008 12:47 am    
jaudai svarigakais ir kubikmetri gaisa minuutee.

Tad naak iegrieshanaas atrums.

Spiediens ir nosaciiti otrshkjiriiga lieta, jo principa turba kura var dabut x gaisa apjomu pie zemaka spiediena ir labaka, par tadu kura to pasu var dabut pie lielaka spiediena.

tapat svarigi ir cik reali motors spej panest pie kadiem rpm, cik talu sagatavots auto un vispareja turbo liikne.

1/8 mile @ BDM 1. posms (Season 2008)
ET: 8.593
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Filipsons
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 287
Atrašanās vieta: Canada

ZiņaZiņots: Sv Mai 11, 2008 4:32 pm   yo  
Wink

Pēdējo labojumu veicis Filipsons Tre Mai 14, 2008 7:42 pm; pavisam labots 1 reizi
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2156
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Otr Mai 13, 2008 9:51 am    
tātad... man šodien vajadzētu k-kur nogādāt uz restaurāciju savu T25G turbu.. uz kurieni labāk ta vest?
rāmavu? turbomotors? pie Bo choma? griezties pie alfadriver28? Rolling Eyes

iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Otr Mai 13, 2008 9:57 am    
nezinu kas ir raamava, turbomotors, bet mans choms un alfadriver visticamaak nogaadaas vienaas telpaas (turbobaltija), tikai mainaas komisijas/atlaides/cheki, visu var cilveeciigi peec vajadziibaam sarunaat un pieeja ir draudziigaaka, nekaa vienkaarshi aiznesot uz salonu Cool
pusdzivais
Sexy Time

ZiņaZiņots: Otr Mai 13, 2008 10:20 am    
tadjau bus laikam jāuzzvana tam tavam chomam vai alfadriver Wink

Z driver

Ziņas: 348

ZiņaZiņots: Otr Mai 13, 2008 8:50 pm    
Silti iesaku ,par turbinu remontu , vispirms ir janoskaidro vai var nobalanset , preteja gadijuma jaunas ieliktas detaļas iet aptuveni 2nedeļas.
Latvija ir 4 šadi balansejamie , viens ir Dizeļcentra , viens Turbomotora , viens Ramava , viens Turbobaltija , Turbobaltija viņš nekad nav palaists un viņi paši nebalanse , Dizeļcentra parsvara nodarbojas ar smagiem , Turbomotora šo aparatu iegadajas 6menešus atpakaļ , lidz ar to pieredzes maz , Ramava šis aparats ir 4,5 gadus un visas ieprikšejos gados balansetas turbinas ir gajušas tieši caur Ramavu. Jebkur kur jus esat taisijuši turbinas vinas vienalga ir gajušas caur Ramavu.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
pusdzivais
Sexy Time

ZiņaZiņots: Otr Mai 13, 2008 8:54 pm    
Tad uz to rāmavu pa tiešo labāk vest sanāk?

pilnīgs murgs gobu ielā.... Rolling Eyes

Z driver

ZiņaZiņots: Otr Mai 13, 2008 8:57 pm    
Jaizvalas pašam Laughing Bet varu teikt ka konsultacija ir bez maksas!
BriinumsBo
iedomīgs vējagailis

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 10:11 am    
hmm, es laikam kljuudiijos par kantoriem ar ko choms sadarbojas.. komentaars:

Citāts:
dīzeļcentrā nostrādāju no 2000 līdz 2005 beigām, savukārt VGū vēl joprojām ņemos Smile

nu +/-... nobalansēt var da jebkuru turbīnu, vienīgi ja turbīnas vidējās daļas izmērs neievietojās stendā, kuru izmanto Dīzeļcentrs, Rāmava (VGū), tad ir iespējams veikt nedaudz savādāku balansēšanu, bet ne tik precīzu, balansējot tikai asi un gaisa spārnus kopā uz vecāka un savādāka tipa stenda. Profesionālis var nobalansēt diezgan precīzi arī izmatojot šo veco paņēmienu.

Dīzeļcentrs var nobalansēt visu to pašu, ko VGū, tikai viņu piegādātāji nevar piegādāt 70% rezerves daļu jaunajām (VNT) tipa turbīnām, aizbildinoties ar to ka redzieties rūpnīca nepiedāvā Smile Piedāvā gan un piedāvā visiem turbīnu tipiem.
Turbomotors ir totāls China daļu ievedējs Latvijā, kuru kvalitāte tāpat kā citām precēm ir ārpus kritikas.
pusdzivais
Sexy Time

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 10:16 am    
Pēc Bo posta, man vairāk jautājumu nav, kur vest Laughing

Z driver

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 12:07 pm    
Bo komentars ir objektivs, tas tiešam ta ir , Oficialie dileri namaz nedrikst remontet VNT tipa turbinas , ta ir rupnicas nostaja , lidz ar to nevar pie dileriem iegadaties remkomplektus. Bet ir daudz citu iespeju , kaut vai Angļu Melet piedeva šadus remkomplektus un ir ari citi piegadataji . Par Ķinu ir ta ,ka detaļas var but pilnigi sudi , bet var but ari ļoti kvalitativas.
Pie mums remonta kvalitati nosaka cilveki kas to veic , cik ir liela pieredze , bet katram kantorim lai ari cik viņš butu labs ir savas kļudas , no tam nevar izbegt nevies Sad
Filipsons
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 7:29 pm   yo  
Es iesaku labāk nopirkt 3 vai pat 4 ķīniešu turbīnas pat firmas turbīnas cenu un rezultāts būs tāds pats vai pat vēl ilgāk nokalpos tās trīs ,tikai jāzin ko ar viņām darīt kad viņas vēl nav virsū uz auto .Daudzi pieļauj šo kļūdu un tāpēc viņiem ātri viņas noplīst !!!Es tikai par ķīnas turbām jo ja gribi gāst ar auto tad arī firmas ātri izbeidzas un jāmaina tās !!!
Nazitis
Z driver

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 8:02 pm    
Cik man zinams tad 200 nissanam ķiniešu turbinas maksa ap 200ls , remonts ari var maksat tik pat , bet visa fiča ir motora , ja ir problema tad vari likt kadu gribi , neies neviena. T25 vajadzetu resursam but 250000km , ja nav palielinats spiediens.
Filipsons
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Tre Mai 14, 2008 9:11 pm   yo  
Tad tev sūdīgi zināms ,jo es un man vis der ok tikai vajag zināt un mācēt ,protams ja esi tikai no kāda dzirdējis tad turpini klausīties visādas gudrības ko tev saka citi !!!(Ir arī labas ķīnie šu turbīnas kas nemaksā 200 ls ,bet gan 2 reiz vairāk un pamats ir tas pats kas firmas ,vis atkarīgs kā tu viņas sagatavo !!!) Wink
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3  Nākošais
Lapa 2 no 3

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv