| Autors |
Vēstule |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Tre Jan 14, 2009 5:49 pm Toyota MR2 ZZW30 | 2ZZ swap |
|
|
Sveiki!
Gribu jūs mazliet iepazīstināt ar savu auto entuziasma vēsturi ...pirms gadiem 6iem, kad man vēl nebija auto vadītāja apliecības, auto un pietiekama finansējuma auto iegādei, sanāca uzdurties uz ļoti eksotiskas mašīnas - Toyota Corolla KE20... auto iegādāju par aptuveni 100 dolāriem un aizsāku savu taciņu uz pilnīgu individuālismu. Tālāk sekoja Corolla AE82, Corolla AE86, Nissan Laurel, Toyota Celica TA40 (3gb.)... un viens no auto man pilnīgi nejauši gadījās Honda CRX Del Sol ar targa tipa virsbūvi kopš šī auto mani paķēra kabrioleti līdz galam! nākamais auto bij ieplānots viennozīmīgi japānis, bet ar pakaļpiedziņu.. biju noskatījis Honda S2000, taču finanses man ne tuvu nevilka līdz tā iegādei un nonācu līdz šādam kompromisam - Toyota MR2
tātad, nu par pašu auto:
Toyota MR2 (ZZW30) 2000. gada
motors: 1ZZ-FE ar 140zs, novietots pa vidu
auto tika atrsts vācijā kādā placī par ļooooti skaistu cenu protams, tam ir savas likumsakarības. auto ir bijis demolēts apskrāpēts no visām pusēm, ar lomiku mēģinājuši atlauzt durvis, izsisti stikli un komplektā nokauts motors bet tas anyway man ir ļoti izdevīgs pirkums!
un reku pāris bildītes
un šeit ir video par pašu auto koncepciju http://www.youtube.com/watch?v=ljUf_Vw19uA
Pēdējo labojumu veicis soulfreak Pir Jūl 05, 2010 11:14 am; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
Ziņots: Tre Jan 14, 2009 5:51 pm |
|
|
Sveiki!
Šodien gribēju tikt vaļā no riebīgās dīzeļa skaņas motoram (1ZZ-FE), kas mani dikti tracināja un protams arī deva uz kompi kļūdu. Meklējot pa i-netu atradu risinājumu - jāiztīra OCV vārsta filtrs.
http://www.newcelica.org/forum.....p?t=250432
tā kā MR2 šis pasākums atrodas ļoti grūti pieejamā vietā, tad nācās pasvīst, bet ne bez rezultātiem, šoreiz, nelāgiem... OCV vārstam nolūzis gals un palicis galvā piekļūšana sireāla, lai izvilktu laukā.
tādam lūk jāizskatās normālam vārstam
un tāds izskatās manējais
finālā lieta tāda, ka man vajag šādu vārstu, nav nozīmes, lietotu vai jaunu... cik noprotu, pasākums nav no lētajiem
HELP! |
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
Ziņots: Tre Jan 14, 2009 5:58 pm |
|
|
| Apsveicu ar pirkumu un lai labi ripo |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Tre Jan 14, 2009 7:48 pm |
|
|
klau, cik saprotu, tad tu vinjam turbo liec/taisies likt ?
ja jaa, tad kaapeec nedari to uz 192hp motora ? vinjus mega leeti var LT dabuut, pat Jap Spec, kaa es savejai celicai atradu. 200ls atdevu par vinju. |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 10:10 am |
|
|
pamēģni rockauto.com
tur gan jaunākiem auto neko prātīgu dažreiz nevar atrast _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 10:50 am |
|
|
| soulfreak rakstīja: | viss kruta! Atradu Toyota Parts Cheap.com vajadzīgo daļu pa 70$ un shippings tikai 15$ http://www.trademotion.com/par.....eid=214001
izdomāju, ja jau reiz te tik lēti, tad tagad nesūtīšu ar baigo steigu, bet savākšu vairāk daļas, kas būtu nepieciešamas... varbūt vēl kādam, kam ir Toyota vajag kaut ko? |
man vaidzes shito, bet kad buus pikjis, hz tuvaakaa meenesha laikaa toch nevaidzees.. http://www.trademotion.com/par.....atalogid=2 |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Jan 15, 2009 11:05 am |
|
|
| tas kas novada gaisu uz interkuuleri.. mainot kuulerus mazliet pabojaaju vinju, jo skruuves nedabuuju valjaa.. |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
|