|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

Ziņas: 421
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
Ziņots: Piek Sep 09, 2011 3:15 pm |
|
|
OK, es nesaku, ka viņi ir standarta Golfa amji, kam ielieta brīnumeļļa tur tika iebāzts cits štoks, uztaisītas citas "zarnas", regulējams, niknāki blīvslēgi, regulāri apkopti. Tagad pēc daudzeim gadiem beidzot ir problēma ar vienu ami, sačakarēja štoku un nevar dabūt vairs tādu vietā, nācās taisīt divus citus, kas būtu līdzīgi, bet tas ir reāls gadījums, kas darbojas! Atceros, ka pirms vairākiem gadiem tika pamainīti pret KYB AGX un pabraukts neilgs laiks un nomainīja atpakaļ uz vecajiem, jo redz super krutie KYB vnk neturēja slodzi.
Varbūt izklausās pēc kaut kādas fantastikas, bet ir cilvēki, kas dzīvo savā garažiņā un klusām taisa visādus brīnumus
Vēlreiz gribu atkārtot, ka nebūs Tev nekāds Reiger pa 20Ls, tur būs tas pats standarts, ar jaunu blīvslēgu un jaunām "zarnām"._________________  |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

Ziņas: 421
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
Ziņots: Piek Sep 09, 2011 3:48 pm |
|
|
| ParaTr00per rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | | Vēlreiz gribu atkārtot, ka nebūs Tev nekāds Reiger pa 20Ls, tur būs tas pats standarts, ar jaunu blīvslēgu un jaunām "zarnām". |
uzraxiitju garu textu par amjiem, bet tad paardomaaju un nodzeesu
iisumaa - vienmeer buus buratino, kas ticees, ka pastaav haljava, lai cik fantastiski soliijumi nebuutu  |
nu labi, esmu Buratīno un ticu, tic Andis, tic daudzi un ir dikti priecīgi, ka nav jāsažmiedz seja braucot caur bedrēm, palēcieniem un manevŗejot lielā ātrumā  _________________  |
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Sep 09, 2011 3:53 pm |
|
|
| soulfreak rakstīja: | | ParaTr00per rakstīja: | | soulfreak rakstīja: | | Vēlreiz gribu atkārtot, ka nebūs Tev nekāds Reiger pa 20Ls, tur būs tas pats standarts, ar jaunu blīvslēgu un jaunām "zarnām". |
uzraxiitju garu textu par amjiem, bet tad paardomaaju un nodzeesu
iisumaa - vienmeer buus buratino, kas ticees, ka pastaav haljava, lai cik fantastiski soliijumi nebuutu  |
nu labi, esmu Buratīno un ticu, tic Andis, tic daudzi un ir dikti priecīgi, ka nav jāsažmiedz seja braucot caur bedrēm, palēcieniem un manevŗejot lielā ātrumā  |
sakaraa ar bedreem sasmeejos, atgaadinaaja veco joku par limuziinu gaitu - mutere vislaik saka lai dzenu kroko uz laukiem, lai nedzenu uz shrotu.. "vinjsh taads laidens un tik miiksti brauc" es saku "jaa taapeec ka amji sen ir tukshi un straadaa tikai miikstaas acperes"  |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 495 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
Ziņots: Sest Sep 10, 2011 10:09 am |
|
|
Pavasarī kad sapratu, ka diviem no 4triem amjiem ir ČAU apsveru variantus..
Jauni +/- OEM = 90,00 Ls/gab = 270,00 Ls
Zvaniju Plazai - šamie arī piedāvāja atjaunot ieliekot kapsulas.Cenas bija 60,00 Ls/gab = 260,00 standarta cietumam
75,00 Ls/gab = 300,00 sportiskākiem
Vai man to vajag?
Par 80,00 man saveda kartībā visus 4 amjus - kuri ir tieši kā vajag - ir cietāki par OEM tai pat laikā protēzes nav jāvadā līdzi..
Sāks spiest garām kautkur, aizvedīšu atkal nomainīš vārstiņus un piepildīs pa jaunu..
P.S visi ir skrūvējamie tagad..
Te vairāk škiet ka visiem Internāta pokemoniem vajag 15Ls gabalā par sporta koiliem... |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
soulfreak motorists