japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Toyota MR2 ZZW30 | 2ZZ swap
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 26, 27, 28

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Biedru auto.
Autors Vēstule
soulfreak
motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Piek Sep 09, 2011 2:39 pm    
ok, varat strīdēties, bet tie amji reāli darbojas un neviens nav sūdēdzējies. Ja autokrosā var nobraukt 4 gadus bez amju remonta un tālāk tos pašus pārmest uz ikdienas auto un turpināt tādā pat garā, tad neredzu problēmas ar eksperimentu... Es nesaku, ak var uzbūvēt kaut kādus tur mega gāzes vai hvz kādas jaunākās tehnoloģijas amjus, bet ir runa par standarta amjiem, kas ir iztecējuši un prasās pēc nomaiņas. Citi gadiem brauc ar tukšu ami taupīdami naudu Laughing

Brigadieris

Ziņas: 421

ZiņaZiņots: Piek Sep 09, 2011 2:51 pm    
soulfreak rakstīja:
ok, varat strīdēties, bet tie amji reāli darbojas un neviens nav sūdēdzējies. Ja autokrosā var nobraukt 4 gadus bez amju remonta un tālāk tos pašus pārmest uz ikdienas auto un turpināt tādā pat garā, tad neredzu problēmas ar eksperimentu... Es nesaku, ak var uzbūvēt kaut kādus tur mega gāzes vai hvz kādas jaunākās tehnoloģijas amjus, bet ir runa par standarta amjiem, kas ir iztecējuši un prasās pēc nomaiņas. Citi gadiem brauc ar tukšu ami taupīdami naudu Laughing

nukamooon... 4 gadi krosaa ar vieniem amjiem - taa jau vairs nau pat zinaatniskaa fantastika Laughing

es nesaku, ka kaads kuljibins shkjuuniitii nemeegjina tukshaa amii saliet eljlju un nomainiit manzhetes un ka tas straadaa mazliet labaak par vienkaarshi tukshu ami. bet amji jau labu laiku vairs nau tikai mazliet eljljas trubaa, kur ir virzulis ar cauruminjiem...

motorists

ZiņaZiņots: Piek Sep 09, 2011 3:15 pm    
OK, es nesaku, ka viņi ir standarta Golfa amji, kam ielieta brīnumeļļa Laughing tur tika iebāzts cits štoks, uztaisītas citas "zarnas", regulējams, niknāki blīvslēgi, regulāri apkopti. Tagad pēc daudzeim gadiem beidzot ir problēma ar vienu ami, sačakarēja štoku un nevar dabūt vairs tādu vietā, nācās taisīt divus citus, kas būtu līdzīgi, bet tas ir reāls gadījums, kas darbojas! Atceros, ka pirms vairākiem gadiem tika pamainīti pret KYB AGX un pabraukts neilgs laiks un nomainīja atpakaļ uz vecajiem, jo redz super krutie KYB vnk neturēja slodzi.

Varbūt izklausās pēc kaut kādas fantastikas, bet ir cilvēki, kas dzīvo savā garažiņā un klusām taisa visādus brīnumus Laughing

Vēlreiz gribu atkārtot, ka nebūs Tev nekāds Reiger pa 20Ls, tur būs tas pats standarts, ar jaunu blīvslēgu un jaunām "zarnām".

Brigadieris

Ziņas: 421

ZiņaZiņots: Piek Sep 09, 2011 3:35 pm    
soulfreak rakstīja:
Vēlreiz gribu atkārtot, ka nebūs Tev nekāds Reiger pa 20Ls, tur būs tas pats standarts, ar jaunu blīvslēgu un jaunām "zarnām".

uzraxiitju garu textu par amjiem, bet tad paardomaaju un nodzeesu :shura:

iisumaa - vienmeer buus buratino, kas ticees, ka pastaav haljava, lai cik fantastiski soliijumi nebuutu Smile

motorists

ZiņaZiņots: Piek Sep 09, 2011 3:48 pm    
ParaTr00per rakstīja:
soulfreak rakstīja:

iisumaa - vienmeer buus buratino, kas ticees, ka pastaav haljava, lai cik fantastiski soliijumi nebuutu Smile

nu labi, esmu Buratīno un ticu, tic Andis, tic daudzi un ir dikti priecīgi, ka nav jāsažmiedz seja braucot caur bedrēm, palēcieniem un manevŗejot lielā ātrumā Mad :shura:

Ziņas: 10706
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Piek Sep 09, 2011 3:53 pm    
soulfreak rakstīja:
ParaTr00per rakstīja:
soulfreak rakstīja:

nu labi, esmu Buratīno un ticu, tic Andis, tic daudzi un ir dikti priecīgi, ka nav jāsažmiedz seja braucot caur bedrēm, palēcieniem un manevŗejot lielā ātrumā Mad :shura:

sakaraa ar bedreem sasmeejos, atgaadinaaja veco joku par limuziinu gaitu - mutere vislaik saka lai dzenu kroko uz laukiem, lai nedzenu uz shrotu.. "vinjsh taads laidens un tik miiksti brauc" es saku "jaa taapeec ka amji sen ir tukshi un straadaa tikai miikstaas acperes" :shura:
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Piek Sep 09, 2011 4:46 pm    
nejauc cietību ar to, ka izsit cauri!!!

Brigadieris

Ziņas: 495
Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska

ZiņaZiņots: Sest Sep 10, 2011 10:09 am    
Pavasarī kad sapratu, ka diviem no 4triem amjiem ir ČAU apsveru variantus..

Jauni +/- OEM = 90,00 Ls/gab = 270,00 Ls

Zvaniju Plazai - šamie arī piedāvāja atjaunot ieliekot kapsulas.Cenas bija 60,00 Ls/gab = 260,00 standarta cietumam
75,00 Ls/gab = 300,00 sportiskākiem :shura:

Vai man to vajag?
Par 80,00 man saveda kartībā visus 4 amjus - kuri ir tieši kā vajag - ir cietāki par OEM tai pat laikā protēzes nav jāvadā līdzi..
Sāks spiest garām kautkur, aizvedīšu atkal nomainīš vārstiņus un piepildīs pa jaunu..

P.S visi ir skrūvējamie tagad.. Wink

Te vairāk škiet ka visiem Internāta pokemoniem vajag 15Ls gabalā par sporta koiliem...
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Tre Dec 28, 2011 9:10 pm    
Auto pēc pāris mēnešu nekustināšanas šodien tika aizdzīts uz ziemas guļasvietu, tur pat kur pagājušogad - sauss un +15 grādi Laughing

Pēdējo labojumu veicis soulfreak Cet Dec 29, 2011 12:12 pm; pavisam labots 1 reizi
soulfreak
motorists

ZiņaZiņots: Sv Feb 12, 2012 4:23 pm    
Steidzami meklēju priekšējos balsta šarnīrus priekš MR2 2000.g.
Dīleris piedāvā tikai kopā ar visu plauktu, ko var atļauties tikai Gagarins.

Iesakiet, kur atrast ar sarkanu apvilkto detaļu, arī Andim aktuāli.

Brigadieris

Ziņas: 495
Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska

ZiņaZiņots: Pir Feb 13, 2012 8:59 am    
soulfreak rakstīja:

YES YES YES,man arī vajadzēs 2 gab :shura:

A plaukts maksā 212,66 Ls/gab :shura:
valdish
Kvadraatbiksis

Ziņas: 1419
Atrašanās vieta: LIELauce

ZiņaZiņots: Pir Feb 13, 2012 8:32 pm    
Andis rakstīja:
soulfreak rakstīja:

YES YES YES,man arī vajadzēs 2 gab :shura:

A plaukts maksā 212,66 Ls/gab :shura:

gribi teigt, ka nenāt viņiem presējamie šarnīri, kā piemēram tēta mitsubishi carisma nāk presējami, tikai nezinu izmērus

motorists

ZiņaZiņots: Pir Apr 16, 2012 8:07 pm    
Šodien piespiedu kārtā MR2 tika izieta TA, pāris sīki kasjaki sakarā ar roceni, bet tas mani neuztrauc. Esmu atgriezies pie standarta ieplūdes un filtra kastes konversijas, pietiek barot motoru ar sūdiem. Vairs nevar dzirdēt izteikto lifta pārslēgšanos pie 6000rpm.
Jāsaregulē savirze, jānomaina eļļa un auto gatavs sezonai vai prombraukšanai uz citām zēmēm...

Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3 ... 26, 27, 28
Lapa 28 no 28

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv