Ziņots: Otr Mar 01, 2011 11:05 am Tikliidz temparatura ir ap miinus 10 graadiem mashina nelec
Man ir 3000GT VR4. Kursh var man atrisinaat sekojoshu probleemu?
Mashiinu ap 0 graadiem piedarbinaat var ideaali.
Tikliidz temparatuura ir ap miinus 10 un zemaak graadiem nelec. Ja mashiina ir pastaaveejusi vairaak kaa nedeelju nepiedarbinaata.
Probleema sekojosha netiek padota straava uz degvielas suukni ar testeri aizmeeriijos tik taalu ka straava neparaadaas arii degvielas relejaa ne caurejoshaa vadaa ne tajaa kas darbina releju.
Mashiinu izdodaas piedarbinaat pataisno iedodot baroshanu relejam no akka.
Pats diivainaakais tas ka ja mashiinu pasilda kaadu minuuti peectam uz relejiem straava paraadaas.
Un var piedarbinaat bez probleemaam.
Ar signalizaaciju tas nav saistiits, visdriizaak kautkas pravodkaa.
Gruuti risinaat to probleemu jo siltaa garaazzaa gljuks nav pamanaams. Tikai nedeelju ja mashiina ir pastaaveejusi zem miinus 10 graadiem.
Vai kaadam ir bijis kas liidziigs???
Problēma visdrīzāk ir dzinēja vadības blokā!
Noteikti to vajag noņemt un apskatīt vai nav tecējuši kondensatori un tos vajadzētu arī nomainīt jo ja tie tur ir no rūpnīcas tecēs tik un tā!
Diemžēl šiem vadības blokiem ir 4 slāņu plates kas remontu visai stipri apgrūtina un reizēm tas pat nav iespējams, tā kā laicīgi vajag sakopt!
Vadības bloku es no OEM uz programmējamo AEM EMS jau kādus divus gadus atpakaļ nomainīju. Un kā eksperimentu izmēģināju arī aizņemties no drauga kam arī ir programmējamais vadības bloks un viņam savu ieliku, tas nebūs gan vainīgs šajā situācijā.