| Autors |
Vēstule |
MrJanch mini-spamer

Ziņas: 41 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Pir Okt 24, 2011 1:19 am Supraclub problēma |
|
|
kāds var lūdzu pateikt kāpēc www.supraclub.lv nedarbojas jau pāris dienas  man ir pāris svarīgi jautājumi kurus uzdot, sakarā ar supras iegādi.
bet anyway - jaut. sekojošs. tad, kad pielaiž supru (konkrēto, kuru taisos pirkt) 1987 supra 7M-GTE automatic, no motora, šķiet no stūres pastiprinātāja nāk tāda nedaudz dīvaina skaņa, itkā kkas būtu čupā, bet uzreiz kā nedaudz motors uzsilst, skaņa pilnībā pazūd un motors dūc kā bitīte, ļoti kluss. prasīju draugam, viņš teica, kā tā varot būt, lielas litrāžas japāņu dzinējiem, ka stūres pastiprinātājs nedaudz skan, kamēr auksts motors, teicās ka GT-S gen7 celicām arī tā mēdzot būt gribēju zināt cik tas ir nopietni.
ļoti gaidu atbildi.  |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
exon18 mini-spamer

Ziņas: 80
|
|
|
|
 |
MrJanch mini-spamer

|
|
|
|
 |
exon18 mini-spamer

|
|
|
|
 |
exon18 mini-spamer

|
|
|
|
 |
MrJanch mini-spamer

|
|
|
|
 |
exon18 mini-spamer

|
|
|
|
 |
MrJanch mini-spamer

|
|
|
|
 |
MrJanch mini-spamer

|
|
|
|
 |
exon18 mini-spamer

|
|
|
|
 |
MrJanch mini-spamer

|
Ziņots: Otr Okt 25, 2011 9:19 am |
|
|
| exon18 rakstīja: | nu 7m-ge ekonosiki braucot pa šoseju ēd 8l a pa silsētu apmēram 12 tāpēc vari pirkt mierīgi nav tik traki kā visi saka
aaaaa un pa šoseju tie astoņi litri var arī biku samazināties nu varbūt var kādus 7.5 izvilkt jo pati ekonomiki ir kautkur ap 140km/h un rīgā var ātri uzskriet virsū jaukajiem koristiem kuri dzied: mums loti patīk piecīši gan čikāgas gan vietējies      
blin pietrūksy man piecīšu laika
aaa jā tev pietrūkst siksnas kura iet uz kondišku  
principā tev viņu nevaig vari visspar noņemt paliks vieglāka  |
Ja tu zinātu kā tu mani nomierināji par to patēriņu :)es jau saprotu ka supra nav nekāds ūber lētais prieks bet tagd šajā ziņā neuztraukšos nu tad skaidrs, ka tā ir A/C siksna, nu vasarā, gan jau ka būs vajadzīga
a kapēc, tad uzskriet virsū koriestiem?? saki tapēc, ka nejauši spidometrs rāda vairāk nekā vajdzētu?? bet par ātrumu - vispār nejūt. tad kad testēju supru, no 0 iespidu grīdā un pēc maza mirkļa attapos uz 90 pilētā kaut biju domājis pārbaudīt, cik tad viņa ātri 60 dabūn 
Paldies, ja kas būs raxtāms, tad došu ziņu. |
|
|
|
 |
exon18 mini-spamer

|
|
|
|
 |