| Autors |
Vēstule |
MrJanch mini-spamer

Ziņas: 41 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
vilnis29 Vietējais

Ziņas: 127 Atrašanās vieta: Cēsu raj. Augšlīgatne
|
|
|
|
 |
Fii Vietējais

Ziņas: 234
|
Ziņots: Otr Nov 15, 2011 10:45 pm |
|
|
Jā, prasības pēc manuāļa cilvēkiem ir drusku pārspīlētas. Lielākoties veci stereotipi.
Ātrumkārba vispār ir mākslīgi izdomāts jēdziens, jo inženieri nemāk uztaisīt motoru, kurš spētu efektīvi darboties visos nepieciešamajos apgriezienos. Viss, kas reāli šoferim interesē, ir pa labi, pa kreisi, ātrāk, lēnāk. Un lai mašīna dara to ko no tās prasa.
Ja par utopiskām prasībām, es saku, dodiet man motoru, kuram nevajag ātrumkārbu, kurš uzrāda savu max griezes momentu visā nepieciešamajā apgriezienu diapazonā, lai sasniegtu max ātrumu.
Automāti ir dažādi un tiem ir savi plusi un savi mīnusi. Gadiem ejot tie tiek uzlaboti un mīnusi paliek mazāk, bet plusi vairāk. Svarīgi ir apzināties kādiem mērķiem mašīna tiks lietota. Šaubos vai MK3 Supra tiek pirkta ar mērķi driftam vai vispār trasei. Un visos pārējos gadījumos automāts ir gana adekvāts. Jo modernās kārbas pārslēdzas pietiekoši ātri un ja dažreiz negribas, lai automāts līkuma vidū pats pārslēdz ātrumu, priekš tam ir manuālais režīms. |
|
|
|
 |
vilnis29 Vietējais

|
|
|
|
 |
vilnis29 Vietējais

|
|
|
|
 |
Fii Vietējais

|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Jan 16, 2012 7:30 pm |
|
|
| Fii rakstīja: | Nomira HDD
Nodarbojos ar pārinstalāciju. Tā kā tas nav biznesa projekts, notiekas tikai pa vakariem un neiet tik ātri kā gribētos. |
ja ātrums nav vitāls (lasi: japcar.lv ātrums) varu nohostēt uz savējā konta.. |
|
|
|
 |
Fii Vietējais

|
Ziņots: Otr Jan 17, 2012 9:05 am |
|
|
Tāpat būs drusku čakars sakonfigurēt.
Man liekas, ka nu ja esmu ārā no meža, dati ir saglābti cik nu iespējams un jaunais OS startējas un beidzot visus diskus atpazīst. Atlicis sakonfigurēt mailu un webu. |
|
|
|
 |
vilnis29 Vietējais

|
|
|
|
 |
vilnis29 Vietējais

|
|
|
|
 |
Fii Vietējais

|
Ziņots: Sv Feb 12, 2012 8:35 pm |
|
|
| Atradu beidzot tos vecos lokus dziļi, dziļi otrā garažā, tā ka vari viņus dabūt. |
|
|
|
 |
vilnis29 Vietējais

|
Ziņots: Sv Feb 12, 2012 11:13 pm |
|
|
| Fii rakstīja: | | Atradu beidzot tos vecos lokus dziļi, dziļi otrā garažā, tā ka vari viņus dabūt. |
nu probleema pirms dažām dienām tika novērsta iegadajoties Lexus IS200 lokus_________________  TOYOTA SUPRA MA70 7M-GTE |
|
|
|
 |
|