| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Sv Mai 08, 2011 9:58 pm |
|
|
| kraZz joprojaam limbazhos ar shkjiedru nodarbojas, 26603530 |
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 369
|
Ziņots: Sv Mai 08, 2011 10:24 pm |
|
|
| riebīgais rakstīja: | | Nazitis rakstīja: | | Sesdien gonka lietuva un pareizie riteni neiet ieksa arkas vajag paplatinat par 2cm. Diemzel riteni ar diskiem atnaca tikai tagad un tapec atrak nezinajam ka nederes. |
A kas teu par oriģināliem spārniem bleķis vai līmētie? |
Tiesi ta , visa virsbuve ir no skiedras. |
|
|
|
 |
riebīgais Jauniņais

Ziņas: 21
|
Ziņots: Otr Mai 10, 2011 11:32 am |
|
|
| Nazitis rakstīja: | | riebīgais rakstīja: | | Nazitis rakstīja: | | Sesdien gonka lietuva un pareizie riteni neiet ieksa arkas vajag paplatinat par 2cm. Diemzel riteni ar diskiem atnaca tikai tagad un tapec atrak nezinajam ka nederes. |
A kas teu par oriģināliem spārniem bleķis vai līmētie? |
Tiesi ta , visa virsbuve ir no skiedras. |
Sūdīgi man viss ir pilns un tagad paņemt nevaru. |
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
Ziņots: Otr Mai 10, 2011 1:13 pm |
|
|
| Tagad sarunaju , ka man mazliet paplatinas sparnus lai varetu izbraukt gonku , bet ka tev planojas , kad busi brivaks ? Man interese val dazas citas lietas. |
|
|
|
 |
riebīgais Jauniņais

|
Ziņots: Otr Mai 10, 2011 10:30 pm |
|
|
| Nazitis rakstīja: | | Tagad sarunaju , ka man mazliet paplatinas sparnus lai varetu izbraukt gonku , bet ka tev planojas , kad busi brivaks ? Man interese val dazas citas lietas. |
varbūt pēc mēneša |
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Mai 11, 2011 7:57 am |
|
|
| Edgar uzzvani krazz, vinjsh shad tad arii uz japfactory kautko pieved un ja nemaldos taisa ciirulim prodrifta e30 viengabala priekshu.. |
|
|
|
 |
riebīgais Jauniņais

|
Ziņots: Tre Mai 11, 2011 10:07 am |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | Edgar uzzvani krazz, vinjsh shad tad arii uz japfactory kautko pieved un ja nemaldos taisa ciirulim prodrifta e30 viengabala priekshu.. |
Intresanti cik tad tie būvētāji uz e30 pilno purnu ir jo man arī prasīja kad būs jātaisa, tikai jāpabeidz e90 body un e46 pilno aizmuguri. |
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

|
|
|
|
 |
riebīgais Jauniņais

|
Ziņots: Piek Mai 13, 2011 7:41 am |
|
|
| Ja tas kautko izsaka tad es sadarbojos ar HGK un taisu viņiem visādas lietas sākot ar durvīm un beidzot ar priekšām. |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
Ziņots: Piek Mai 13, 2011 9:25 am |
|
|
| tiri intereses pec (uz sho bridi), apmeram cik maksa pilns purns? _________________ Firebird 5.7T;
fastest Nissan in Latvia - 12.04 @ 194km/h, 7.95 @ 154km/h
|
|
|
|
 |
riebīgais Jauniņais

|
Ziņots: Piek Mai 13, 2011 9:43 am |
|
|
| Vetal rakstīja: | | tiri intereses pec (uz sho bridi), apmeram cik maksa pilns purns? |
No 350Ls- 450Ls. |
|
|
|
 |
gpuff mini-spamer

Ziņas: 57
|
|
|
|
 |