| Autors |
Vēstule |
soulfreak motorists

Ziņas: 4291 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
Faraons Specnaz

Ziņas: 855 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
roberto Vietējais

Ziņas: 169 Atrašanās vieta: Norge og Latvia
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4291 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Mai 28, 2010 12:18 pm |
|
|
| shitie bamperi izskataas anāli kanāli. kaut arī sapratu tavu domu, vairāk bij domāts kā lūpas piemērs? diemžēl peec idejas uztaisīt jaunu bamperi/lūpu būs grūti, un ietilpīgi naudas/laika ziņā. labāk atrast kautko sakarīgu internetā un viss. vai arī paņem no Kirila, viņam noteikti kautkas sakarīgs jau ir gen6 piedāvājumaa, kautvai C-one.. |
|
|
|
 |
Faraons Specnaz

|
Ziņots: Piek Mai 28, 2010 12:38 pm |
|
|
Vienigais kas man nepatik no siem te ir vinu tuksais vidus.
Ja skatas arpus LV, tad sanak baigas summas. man jau saskaitot visas replikas kopa uz sito sanak 600Ls, kuru man ta uzreiz uz doto momentu nav. |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1194
|
|
|
|
 |
roliss Vietējais

Ziņas: 257
|
Ziņots: Piek Mai 28, 2010 12:59 pm |
|
|
| ieguldi tos 600ls seedinaajumaa un diskos, nekaadas plastmasas nevajag! |
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Mai 28, 2010 12:59 pm |
|
|
kas vainas c-one bamperim? manliekas ka kirils uztaisiis taadu pa max 150ls.. plus to resti pa vidu var nemaz netaisiit, aiztaisiit ciet, lai tikai apakshaa ir lielais caurums un izskatiisies pat ljoti labi!
http://www.c-one.co.jp/aero-zo.....lica_f.jpg |
|
|
|
 |
Faraons Specnaz

|
Ziņots: Piek Mai 28, 2010 1:06 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | kas vainas c-one bamperim? manliekas ka kirils uztaisiis taadu pa max 150ls.. plus to resti pa vidu var nemaz netaisiit, aiztaisiit ciet, lai tikai apakshaa ir lielais caurums un izskatiisies pat ljoti labi!
http://www.c-one.co.jp/aero-zo.....lica_f.jpg |
Ja, sitas ari ir loti labs variants, bet vnk vins nebija piedavajuma. Skatijos jau no pasa sakuma. Pec tam ilgi petiju zirdzinsh prieksu un ta ari nonacu pie sa secinajuma.
Riebigais, cik maksa uztaisit so c-one? |
|
|
|
 |
Faraons Specnaz

|
Ziņots: Piek Mai 28, 2010 1:08 pm |
|
|
| roliss rakstīja: | | ieguldi tos 600ls seedinaajumaa un diskos, nekaadas plastmasas nevajag! |
Ja uzliek 18'' diskus, tad man ta skiet, ka nekads sedinajums vairs nesanak. Ar so jau ir gruti nobraukt no trases, ja vel nosedinas, tad uzsedisos uz jebkuru guloso mentu  |
|
|
|
 |
riebīgais Jauniņais

Ziņas: 21
|
Ziņots: Piek Mai 28, 2010 1:20 pm |
|
|
| tas jājautā LED no cc.lv jo viņs noņemas ar tirgošanu |
|
|
|
 |
Faraons Specnaz

|
|
|
|
 |
riebīgais Jauniņais

Ziņas: 21
|
Ziņots: Piek Mai 28, 2010 1:35 pm |
|
|
| izkatās jau labi bet tikai kad salauž tad ir sūdi jo salīmēt viņu nevar un sakausēt arī ir jau pārbaudīts , vienam Hjundajam bija lūpiņa virsū nopircis par bargu naudu aizbrauca uz ralli neveiksmīgi noparkojās un gataus tas nau mūsu ceļiem domāts ja jau metāla bruņas dauza tad jau liec kautvai no titāna |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1194
|
Ziņots: Piek Mai 28, 2010 1:42 pm |
|
|
| Faraons rakstīja: | | roliss rakstīja: | | ieguldi tos 600ls seedinaajumaa un diskos, nekaadas plastmasas nevajag! |
Ja uzliek 18'' diskus, tad man ta skiet, ka nekads sedinajums vairs nesanak. Ar so jau ir gruti nobraukt no trases, ja vel nosedinas, tad uzsedisos uz jebkuru guloso mentu  |
Kapēc 18'', noperc 17, un ar to ari ir labs sedinājums, un uzreiz mašīna izskatas ļoti labi, bet ja tu liec kaut kadu boody stock diski un stock sedinajums, nuu pretigii būs.. taka spried pats.  _________________ Put the pedal once make the floor shake...
|
|
|
|
 |
|