| Autors |
Vēstule |
jnk motorists

Ziņas: 613
|
Ziņots: Piek Mai 22, 2009 10:44 am stikla šķiedras/karbona detaļu izgatavošana |
|
|
| See ya rakstīja: |
Man tā diezgan interesanti tas cik tew tas laika aiznjeema, kā arī ja nav noslēpums cik naudiņas prasīja?!
Tu izmantoji epoksīda sveķus? |
domāju, varbūt citiem arī interesanti.
var palasīt šeit, cilvēks ir pacenties un ielicis latviski info, ko pats pārzin:
http://www.200sx.lv/forum/view.....mp;start=0
pac visu lasīju grāmatās, tur ir smalkāk viss izklāstīts.
savā procesā izmantoju poliestera sveķus, epoksīdu lieto nopietnākām lietām vai karbonam. un nav jēgas ar rokas uzklāšanu viņu purgāt, jo gala rezultāts vienalga nebūs pietiekoši kvalitatīvs.
arī par naudām ir rakstīts tur 200sx, un tagad drošvien viss ir mazliet lētāks. man viss kopā izmaksāja ap 100Ls, ļoti precīzi neatceros. bet materiāli tika iepirkti dažādi un ar rezervi, ar domu, ka vēlāk būs vēl ko darīt. pirku 90grāu audumu (visdārgākais), smalko audumu un "haotisko", sveķi, cietinātājs, top - coat (latviski nezinu, kā nosaukt), vasks formu atdalīšanai, otas, trauki un citi instrumenti sveķu sajaukšanai, cimdi un citas aizsardzības, šķēres
laiku man tas prasīja 3 mēnešus, bet sanāca apmēram 2x mēnesī pa 2 nepilnām dienām (jo vidū ir žūšanas periodi) pieķerties. kopā varētu būt, ka sanāca ap 30 stundām darba, bet ir jāpieskaita vēl žūšanu laiki, kas kopā ar formām un vaskiem man bija kādas 20 reizes, jo darīju visu pēc instrukcijas. varbūt varēja arī šo to no procesa izlaist.
ja kādam vēl interesē, varu pacensties uzrakstīt visu procesu pa soļiem, bet nav jēgas, jo 200sx ir smuki aprakstīts, pietam labāk vēl, nekā es uzrakstītu  _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |
Jantarix Vietējais

Ziņas: 280
|
Ziņots: Piek Mai 22, 2009 11:05 am |
|
|
interesetu vai kāds var ko šadu uztaisīt:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors.....ccessories
vai arī pasūtīt caur netu un cik man tas izmaksātu jo nekad neko pats sutījis nēesu no turienes (ebeja)_________________ 350z
UZ-12
 |
|
|
|
 |
jnk motorists

|
Ziņots: Piek Mai 22, 2009 11:10 am |
|
|
34$ ir pietiekoši laba cena, pērc nost un viss. uztaisīt gan tādu nav grūti, bet laiks un materiāli kopā imo maksās vairāk.
par ebeju gan ir offtopics _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 722 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

|
Ziņots: Piek Mai 22, 2009 12:51 pm |
|
|
| jnk rakstīja: |
34$ ir pietiekoši laba cena, pērc nost un viss. uztaisīt gan tādu nav grūti, bet laiks un materiāli kopā imo maksās vairāk.
par ebeju gan ir offtopics |
nepiekrītu par izmaxām..izmaxas būtu ap 5ls maximums ,bet darbs gan tur ir jobans |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

|
|
|
|
 |
jnk motorists

|
|
|
|
 |
Jantarix Vietējais

Ziņas: 280
|
Ziņots: Piek Mai 22, 2009 2:01 pm |
|
|
man tak pat karbona nevajag tāpat tak krāsos vienādā krāsā ar bamperi  _________________ 350z
UZ-12
 |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
|
|
|