| Autors |
Vēstule |
kriklis Jauniņais

Ziņas: 15
|
Ziņots: Sv Jan 09, 2011 12:15 am Sporta klanji |
|
|
| Vai kaads vareetu kur lai dabuun Mitsubishi Galant VR4 2.5 v6 TT kalto klokjeni,klanjus birzuljus un visus paareejos siikumus lai uzlabotu motoru? Un cik tas maksaa? |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

Ziņas: 421
|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
Ziņots: Sv Jan 09, 2011 12:56 pm |
|
|
| kam tad tev kaltaa klokene? vai tad michukiem klokenes vaajas? |
|
|
|
 |
kriklis Jauniņais

|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Sv Jan 09, 2011 4:43 pm |
|
|
Es varbut izklausisos skarbs, bet kada suda pec galantam ar bezpiedzinju vajag tunet motoru? Tu dzivo UK, tatad, par izmesto naudu veja varetu nopirkt skyline, chaser, supra, s15 utt. Ir auto, kas iet, vadas, izskatas un sagada lielaku baudu ka prasts Galants. Tas nav ta verts!
Ja es dzivotu UK un pelnitu plus minus labi, tad kads RHD Japanu brinums, kas nav citur sastopams, butu must have  _________________  |
|
|
|
 |
Marex mini-spamer

Ziņas: 61
|
Ziņots: Sv Jan 09, 2011 4:48 pm |
|
|
| galant VR4 tak ir AWD.. |
|
|
|
 |
kriklis Jauniņais

|
|
|
|
 |
Micuks mini-spamer

Ziņas: 40 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
kriklis Jauniņais

|
|
|
|
 |
Micuks mini-spamer

|
|
|
|
 |
kriklis Jauniņais

|
Ziņots: Sv Jan 09, 2011 6:25 pm |
|
|
| Negribaas samelot jo shobriid nevaru uzreiz atrast to rakstu,bet tur gaaja runa par kautkaadiem 400hp . Peec taad vinji tur ilgi diskuteeja un tas dzeks nopirka no austraalijas pa 5000£ 550hp motoru. |
|
|
|
 |
ParaTr00per Brigadieris

Ziņas: 421
|
|
|
|
 |
kriklis Jauniņais

|
Ziņots: Sv Jan 09, 2011 6:39 pm |
|
|
Nee man plaanaa bija pirkt lielaakas turbiinas un paartaisiit kompi. Bet tad atduuros pie probleemas ka var vienaa dienaa vienkaarshi paraadiit kulaku man klanis. Liidz ar to bail zaudeet to kas ir deelj taa ko gribu. Tapeec arii meegjinu uzreiz atrast kur visu un pamazaam var dabuut lai nau nekaadu paarsteigumu.
Ar ko tad juus saakat? vispirms noklapeejat veco motoru un tad domaajat ko bija labaak dariit? |
|
|
|
 |
Micuks mini-spamer

|
|
|
|
 |
valdish Kvadraatbiksis

Ziņas: 1419 Atrašanās vieta: LIELauce
|
Ziņots: Sv Jan 09, 2011 7:08 pm |
|
|
| gadiijumaa tam galantam nav taads pats dzineejs kaa mitsubishi 3000GT _________________ Mazda 323F bg
|
|
|
|
 |
|