japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Sporta klanji
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Mitsubishi
Autors Vēstule
tolstij
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 139

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 10:40 pm    
kriklis rakstīja:
eljas spiediena lampinja nedriikst iedegties vai mirgoties iekshaa liidz briidim kameers motors darbojas
motors kam tukshgaita ir 700-900 rpm nemaz nedrikst darboties ar 300rpm, tieshi delj elljoshanas Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
kriklis
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 15

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 10:52 pm    
Tad varbuut man kad vish darbojaas ar tiem mazajiem apgriezieniem vinsh ir izdilis un sachakareejis eljas spiedienu? Think
tolstij
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 11:00 pm    
vinsh tak tev nedarbojaas stundaam ilgi ar tiem mazajiem apgriezieniem Smile
otrkart tukshgaitaa praktiski nav slodzes, un nav arii taa kad iedegas taa lampinja un momentaali visas berzes virsmas kljuust sausas un tiiras bez elljas. cik tas dzinejs ir nobraucis? domaju ka nodilums tur noteikti ir un ne mazs, nez vai kads pratiigi pims tevis ar vr4 ir braucis. principaa es uzskatu ka shadiem motoriem vismaz tada lieta kaa shaales buutu profilaksei jaanomaina, un jaaparbauda kas notiek ar elljas spiedienu, ja vajag tad arii elljas suukni jaunu. var jau buut ka man tas 200sx atstaajis milziigu iespaidu un shales jau murgos raadaas Laughing katraa zinjaa elljoshanas sisteemu nedriikst atstat sadilushu, ellja lielu lomu spele ari pie dzineja dzeseshanas kas turbo motoram ipashi svariiga
Micuks
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 40
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 11:18 pm    
Eļļas sūknim nav veselīgi mazi rpm!
Ar mitsubishi motoriem nav tik traki kā ar nissan 200SX kuriem katras brīvdienas šāles jāmaina, bet sekot līdz vajag un pie reizes pārbaudīt ja kas tiek darīts motoram!

Jauniņais

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 11:26 pm    
NU nobraucis tas motors ir itkaa 148000km. Par to ka shaales nomainiit un paarbaudiit spiedienus ir diezgan laba doma. Varbuut vajag atjaukt valjaa paarbaadiit visu kaa izskataas un pie reizes nomainiit bliivsleegus un ja vajag arii shaales.
Es te skatos uz tiem eljas radiatoriem un vinji kautkaa jociigi te sadalaas 10 ribas 13 16 un taadaa garaa. Tjipa skaitaas ribaas? Kaa juus domaajat tad cik ribu eljas radeiators pietiek prieksh 2.5 v6 tt?
tolstij
Vietējais
Vietējais

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 11:30 pm    
es njemtu lielaako ko atradu no mocal - 19rindu, motors arii nav no mazaakajiem Laughing
vieniigi tad var rasties cita problema, ellja neuzsils lidz vajadzigai temperaturai. tad bus ta sistema jasarezgii vel vairak un jaliek termostats ellosanas sistemaa
kriklis
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Pir Jan 10, 2011 11:49 pm    
Jaa esu redzeejis to eljas termostatu vinsh nau paaraak daargs,vieniigais domaaju kas notiek kad termostats saiet chupaa? Tad vel jaaliek eljas teperatuuras dachiks. Es domaaju mozh kad pietiek tad ar kautkaadu 16ieku. Un nebuus jaaliek eljas termostats.Smile
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Mitsubishi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3
Lapa 3 no 3

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv