| Autors |
Vēstule |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 2:30 pm Šļaukas/fittingi |
|
|
| Kur nemt to visu degv. sistemas parbuvei? Velams ne pa 10Ls par katru uzgali _________________ Firebird 5.7T;
fastest Nissan in Latvia - 12.04 @ 194km/h, 7.95 @ 154km/h
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 2:41 pm |
|
|
silikona trubas un savilceeji ja kaadaa suudiigaa biistamaa vietaa, jebkaadu metaala/kapara trubu, kaut no shrota, bet kapara truabs baigi daudz nemaksaa |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 3:01 pm |
|
|
| T veida fittingi pilnas malas dazhaados materiaalos.. blekja T-veidnieki kkur 2.50ls. vai ari tev T neder, bet vaig tieshi Y? |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 3:08 pm |
|
|
es parasti visu pirku mazajaa veikalinjaa pretii statoil iebrauktuvei peernavas/chaka (karte)
principaa jebkuraa santehnikas veikalaa arii vaidzeetu buut taadaam lietaam.. |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 3:22 pm |
|
|
zinu to veikalu, mosh iechekoshu...
Nu loti velams tieshi Y, bet mosh labs T ari deretu ka pagaidu variants... A kadus blekiniekus tu doma? _________________ Firebird 5.7T;
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 3:25 pm |
|
|
| Vetal rakstīja: | zinu to veikalu, mosh iechekoshu...
Nu loti velams tieshi Y, bet mosh labs T ari deretu ka pagaidu variants... A kadus blekiniekus tu doma? |
aizbrauc apskaties, principaa nezinu no kada materiala, bet no arpuses "hromeeti".. |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 3:29 pm |
|
|
katraa zinjaa neliec plastmasas, kaa man sekojoshajaa bildee.. vinjsh ar laiku karseeshanu/atsilshanu paliek trausls, kautko chakreejos, njeemu trubinju nost un noluuza kaa suuc. vairaaki shitaadi. lietoju vinjus vakuma liinijaam no iepludes kolektora..
 |
|
|
|
 |
mp_ice Brigadieris

Ziņas: 360 Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga
|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 3:41 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | katraa zinjaa neliec plastmasas, kaa man sekojoshajaa bildee.. vinjsh ar laiku karseeshanu/atsilshanu paliek trausls, kautko chakreejos, njeemu trubinju nost un noluuza kaa suuc. vairaaki shitaadi. lietoju vinjus vakuma liinijaam no iepludes kolektora..
 | da man tads plastmasas tapat par maz butu... un ape ir normals plastmasas Y veidigs, bet nav domats degvielai.
OK, iechekoshu to veikalinju, pamekleshu tos metala trojnikus, ceru ka atrodishu to ko tu biji domajis
mp_ice: vot man tieshi vajag gumijas, ar kaparu jau butu vieglak... _________________ Firebird 5.7T;
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 3:59 pm |
|
|
| tajaa pashaa veikalinjaa arii gumijas trubas dazhaados izmeeros, taa kas bildee tur arii pirkta.. |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

|
|
|
|
 |
laksh Vietējais

Ziņas: 165
|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 5:47 pm |
|
|
| lixi 2 suuknus? |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Aug 24, 2010 6:05 pm |
|
|
khm nu ja tur nav, tad mosh es vinju pirku buvniecibas veikalaa uz deglava/nicgales stuura uz dominas pusi, kkur pie santehnikas.. katraa zinjaa viens normals savienojums bija, varu riit paluureet kas man celicai daraas zem kapota vai bardachokaa, mosh atrodas..
reku shitaadu atradu online, bet cik mm tur, es nez.. http://www.pilotage-rc.lv/cata.....10/RC5799/ |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Sep 07, 2010 3:48 pm |
|
|
man ir viens metaala T-veida savienojums, vakumnjiks prieksh blova. diezko liels nav.. varetu iemainit pret diviem smukiem plastmasas aa un man vaig vakumnjika izeju kas uz aptuveni 10mm viitnes skruuveejas iepluudes kolektoraa.. |
|
|
|
 |
|