japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Šļaukas/fittingi
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi
Autors Vēstule
Vetal
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 753
Atrašanās vieta: Riga - Geneva

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 2:30 pm   Šļaukas/fittingi  
Kur nemt to visu degv. sistemas parbuvei? Velams ne pa 10Ls par katru uzgali

BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 2:41 pm    
silikona trubas un savilceeji Laughing ja kaadaa suudiigaa biistamaa vietaa, jebkaadu metaala/kapara trubu, kaut no shrota, bet kapara truabs baigi daudz nemaksaa
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Vetal
Specnaz
Specnaz

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 2:54 pm    
BriinumsBo rakstīja:
silikona trubas un savilceeji Laughing ja kaadaa suudiigaa biistamaa vietaa, jebkaadu metaala/kapara trubu, kaut no shrota, bet kapara truabs baigi daudz nemaksaa
come on, es tak nejautaju par metala trubam Laughing jautaju tieshi par visadiem fittingiem, Y-trojnikiem utt.
Ka ari ja kads zin kur dabut etanolam piemerotas shlaukas, tas ari butu baigi labi.

Bet nu tieshi shobrid man vajag Y-veida savienojumu, tipa tadu tikai lai turetu degv. spiedienu

BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 3:01 pm    
T veida fittingi pilnas malas dazhaados materiaalos.. blekja T-veidnieki kkur 2.50ls. vai ari tev T neder, bet vaig tieshi Y?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 3:08 pm    
es parasti visu pirku mazajaa veikalinjaa pretii statoil iebrauktuvei peernavas/chaka (karte)

principaa jebkuraa santehnikas veikalaa arii vaidzeetu buut taadaam lietaam..
Vetal
Specnaz
Specnaz

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 3:22 pm    
zinu to veikalu, mosh iechekoshu...
Nu loti velams tieshi Y, bet mosh labs T ari deretu ka pagaidu variants... A kadus blekiniekus tu doma?

BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 3:25 pm    
Vetal rakstīja:
zinu to veikalu, mosh iechekoshu...
Nu loti velams tieshi Y, bet mosh labs T ari deretu ka pagaidu variants... A kadus blekiniekus tu doma?

aizbrauc apskaties, principaa nezinu no kada materiala, bet no arpuses "hromeeti"..
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 3:29 pm    
katraa zinjaa neliec plastmasas, kaa man sekojoshajaa bildee.. vinjsh ar laiku karseeshanu/atsilshanu paliek trausls, kautko chakreejos, njeemu trubinju nost un noluuza kaa suuc. vairaaki shitaadi. lietoju vinjus vakuma liinijaam no iepludes kolektora..

mp_ice
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 360
Atrašanās vieta: Sigulda - Rīga

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 3:32 pm    
Nopērc metāla caurules (hvz - kapara, vai citas viegli lokāmas) un tā saucamos amerikankas savienojumus. Parasti es viņus pērku hansaflex bet gan jau arī ir citur. Tos savienojums esmu licis degvielas sistēmai kā arī pat kondiškas tubām. Tas bija domāts vilkšanai pa kuzavu, protams motortelpā gumijas, savienojumus viņām var paskatīties Ape motors.

Bet vislabāk salasi santehnikas veikalā kapara trubas un līkumus un lodē kā apkures sistēmu mājā :shura: bet pastāv iespēja ka kāds nomalas ieraugot tādu veidojumu automašīnā nomirs aiz smiekliem Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Vetal
Specnaz
Specnaz

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 3:41 pm    
BriinumsBo rakstīja:
katraa zinjaa neliec plastmasas, kaa man sekojoshajaa bildee.. vinjsh ar laiku karseeshanu/atsilshanu paliek trausls, kautko chakreejos, njeemu trubinju nost un noluuza kaa suuc. vairaaki shitaadi. lietoju vinjus vakuma liinijaam no iepludes kolektora..

da man tads plastmasas tapat par maz butu... un ape ir normals plastmasas Y veidigs, bet nav domats degvielai.
OK, iechekoshu to veikalinju, pamekleshu tos metala trojnikus, ceru ka atrodishu to ko tu biji domajis Smile

mp_ice: vot man tieshi vajag gumijas, ar kaparu jau butu vieglak...

BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 3:59 pm    
tajaa pashaa veikalinjaa arii gumijas trubas dazhaados izmeeros, taa kas bildee tur arii pirkta..
Vetal
Specnaz
Specnaz

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 4:03 pm    
OKi pec darba iechekoshu, mosh paspeshu melnajam uzlikt otro sukni pirms draga, lai put nost visu kolektoru Laughing

laksh
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 165

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 5:47 pm    
lixi 2 suuknus?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Otr Aug 24, 2010 6:05 pm    
khm nu ja tur nav, tad mosh es vinju pirku buvniecibas veikalaa uz deglava/nicgales stuura uz dominas pusi, kkur pie santehnikas.. katraa zinjaa viens normals savienojums bija, varu riit paluureet kas man celicai daraas zem kapota vai bardachokaa, mosh atrodas..

reku shitaadu atradu online, bet cik mm tur, es nez.. http://www.pilotage-rc.lv/cata.....10/RC5799/
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Otr Sep 07, 2010 3:48 pm    
man ir viens metaala T-veida savienojums, vakumnjiks prieksh blova. diezko liels nav.. varetu iemainit pret diviem smukiem plastmasas Laughing aa un man vaig vakumnjika izeju kas uz aptuveni 10mm viitnes skruuveejas iepluudes kolektoraa..
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Motora uzlabojumi Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Lapa 1 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv