|
 |
| Autors |
Vēstule |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Otr Apr 27, 2010 6:23 pm |
|
|
vipendrons vai ne vipendrons, bet lai labāk saprastu, kas man tur ir, palasi info par manu auto. avāriju nav un viss ir tipa iģeaļņikā (sagāzums regulēts uz aci un ātro) CRASH bolts tāpēc, ka man ir liels sēdinājums kā rezultātā izgāžas rati, to jau nu vajadzētu saprast
un kāpēc jautāju par programmu un to visu pieminu, jo daudzos servisos umņiki regulē pēc tā, kā grāmatā rakstīts, bet neskatās, ka nav standarta hadene un ass platums utt..._________________  |
|
|
|
 |
FoxyGenn Jauniņais

Ziņas: 5
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Mar 17, 2011 9:39 pm |
|
|
šeit luudzu.. (lietojam search )
| Flaco rakstīja: | Vakar biju uz stendu aizbraucis, lai sataisa sagāzumu un savērsumu- džoriks bija pārsteigts kā ar tik līkiem riteņiem esmu ziemu izbraucis. toe aizmugurē bija -0.8 un 1.9 (grādi laikam) camber -1.2 un 0.2, priekša arī nekas salds.
tāpēc es domāju ka nevadās pa ledu pārāk labi. un it sevišķi ja ar šofera pusi trāpa uz melnā ledus tad vispār dirsā! pēdējo reizi savērsumu taisīju japāņu autocentrā augustā. un dažas skrūves nebija pievilktas.
ps džoriks teica ka kkāda skrūve ir ierūsējusi sailentblokā, kā to var labot- karsēt, sist vai kādi labāki ietekumi?
Pss biju viskaļu 16b, mašina turas uz ceļa daudz labāk! |
|
|
|
|
 |
|
|