japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Saskarsme ar CP
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Dazhadas diskusijas
Autors Vēstule
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 9:37 am   Saskarsme ar CP  
Šeit tad nu drukājam, ja kas sagadās ikdienā ar mūsu zaļajiem vīriņiem - ceļu policiju Cool Atgadījumi, risinājumi, problēmas, ieteikumi.. dajebkas

P.S. ja sponsorējat ekipāžas ar sporta nodevām, lūdzu neminēt precīzu vietu, laiku, cp auto, summas. Vai inspektoru uzvārdus Mr. Green
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 9:46 am    
naakamnedeelj tiesa.

tad nu luuk, atziimeejos Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 9:46 am    
Pagāšnedēļ tiku apturēts pļavniekos. Braucot no dienvidu tilta, pļavnieku galā uz tilta jau sākas 30kmh zona. Un viņa nebeidzas pie tilta beigām vai apļa, bet krietni vēl aiz apļa uz priekšu (aiz nestes), kur ir pavisam normāls ceļš. Un tur arī ķer. gandrīz atrāvos 2p.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 9:51 am    
Pirms pāris nedēļām darba pagalmā atrāvos 30ls dzelteno lapiņu. Tā kā mums te pilnīgs haoss, protams pārsūdzēju - uzrakstīju iesniegumu CP priekšniekam tiri piri ar visām bildēm no notikuma vietas, un aizvakar dabūju vēstuli, ka lieta atcelta un sods nav. Principā, labi ka iekļāvu šito:
"Ir taču acīmredzams, ka zīmes norāda, ka nedrīkst apstāties uz ceļa (nevis mazā stāvlaukuma), esmu neizpratnē par inspektora rīcību.
Nav īsti skaidrs arī šis haotiskais ceļa zīmju izvietojums un papildzīmes, kas ir apgrieztas uz otru pusi, kas liek domāt, ka šīs zīmes nemaz nav saskaņotas ar CSDD.
"
Tad nu lietas atcelšanas iemesls arī bija, ka "zīme nr.326 neatbilst tādiem un tādiem noteikumiem.."
principā ir vērts pārsūdzēt (ierakstīta papīra vēstule Aigaram Monahovam ar raskladu), no 3 reizēm 2 sodi ir atcelti, ja situācija ir strīdīga.
pusdzivais
Sexy Time

Ziņas: 2237
Atrašanās vieta: death parad

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 11:03 am    
6dien naktī paņēma uz 64km/h pie spices, kur 50 atļauts.
nismo nedega priekšā lampa, aizmugurē nr apgaismojums un vel pāris nieki, ko policista kungs aizrādīja. rezultātā pilnīgi nekādās sarunās neielaidās, sods 30ls un 1 punkts.

Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 11:14 am    
pusdzivais rakstīja:
6dien naktī paņēma uz 64km/h pie spices, kur 50 atļauts.
nismo nedega priekšā lampa, aizmugurē nr apgaismojums un vel pāris nieki, ko policista kungs aizrādīja. rezultātā pilnīgi nekādās sarunās neielaidās, sods 30ls un 1 punkts.

njifiga sje.. smagi. vareji savu parakstu vinjam nociteet Confused
Blonda?
Juļa

Ziņas: 1015

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 11:47 am    
Man ar CP galīgi neiet.
Tiesības ir 7 mēneši, ir divi sodi par ātrumu, kādas 5 reizes esmu pūtusi trubā. Apturēja, kad braucu ar gabarītiem diennakst tumšajā laikā, un nogriezos neatļautā vietā. Ā un pēdējais, kas bija - apturēja vnk dokumentus gribēja pārbaudīt, bet protams, maks nebija līdzi Laughing
soulfreak
motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 11:57 am    
2 blonde 4 driving Laughing

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 12:53 pm    
Es te paaris dienas atpakal izdomaju nogriezties no pernavas ielas uz brivibeni, veicu kreiso manevru(protams nav atlauts), pec 50m aptureja parunajos, aizgaju lidz bankomatam un shiiraamies ka draugi Wink

See ya
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 136
Atrašanās vieta: RĪGA

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 1:01 pm    
Njaa braucot no purvciema puses tur kreisais ir atljauts tikai peec 22:00!
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 2:12 pm    
See ya rakstīja:
Njaa braucot no purvciema puses tur kreisais ir atljauts tikai peec 22:00!

hmm, kaadu laiku atpakalj bija no 19:00 :/
roliss
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 258

ZiņaZiņots: Pir Mar 16, 2009 6:57 pm    
BriinumsBo rakstīja:
Pagāšnedēļ tiku apturēts pļavniekos. Braucot no dienvidu tilta, pļavnieku galā uz tilta jau sākas 30kmh zona. Un viņa nebeidzas pie tilta beigām vai apļa, bet krietni vēl aiz apļa uz priekšu (aiz nestes), kur ir pavisam normāls ceļš. Un tur arī ķer. gandrīz atrāvos 2p.

Tur pat arii uzraavos, braucu gar azuru, nostaadinaaja malaa un teica, ka bija ~56km, jo paspeeju veel bik sabremzeeties, kad ieraudziiju shamo.
Bet saaku staastiit par stulbajaam 30 zonas ziimeem, studenta dziivi u.c. nejeedziigaam lietaam un beigaas uzrakstiija briidinaajumu tikai.. Cool

Veel veiksmiigi esmu pasen ticis valjaa no 3 punktiem un cik tur tiem ls, par to, ka vecriigaa pa gaajeeju celju braucu, gribeeju piedaavaat toreiz naudu, bet makaa tik bija piechuks, inspektors pasmaidiija un nepanjemot noveeleeja laimiigu celju Laughing
VV
Pilots

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Otr Mar 17, 2009 2:28 am    
Blonda? rakstīja:
Man ar CP galīgi neiet.
Tiesības ir 7 mēneši, ir divi sodi par ātrumu, kādas 5 reizes esmu pūtusi trubā. Apturēja, kad braucu ar gabarītiem diennakst tumšajā laikā, un nogriezos neatļautā vietā. Ā un pēdējais, kas bija - apturēja vnk dokumentus gribēja pārbaudīt, bet protams, maks nebija līdzi Laughing

laaaabs laughing4.gif qcheerleader.gif
Vetal
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 753
Atrašanās vieta: Riga - Geneva

ZiņaZiņots: Otr Mar 17, 2009 3:40 am    
Bencik rakstīja:
Es te paaris dienas atpakal izdomaju nogriezties no pernavas ielas uz brivibeni, veicu kreiso manevru(protams nav atlauts), pec 50m aptureja parunajos, aizgaju lidz bankomatam un shiiraamies ka draugi Wink
cikos bija? man ari biezhi gribas tur nogriezties no rita Laughing

Bencik
Z driver

Ziņas: 1863
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Otr Mar 17, 2009 5:15 pm    
Vetal rakstīja:
Bencik rakstīja:
cikos bija? man ari biezhi gribas tur nogriezties no rita Laughing

21:55 Laughing

Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Dazhadas diskusijas Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Lapa 1 no 9

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv