|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
BigL Vietējais

Ziņas: 138 Atrašanās vieta: Riga, Plavnieki
|
Ziņots: Tre Dec 30, 2009 10:05 am |
|
|
| Kristaps A rakstīja: | Vakar, iebraucu mājas teritorijā, tad vēl kādu 200m noripinos pa bedrēm lēnām un brīnos, kas man pakaļ visu laiku brauc, piestājos pie garažas, tas seko, pēkšņi iedegās bākugunis un lūdz apstāties.. tad es ilgi domāju, ātri pacelt vārtus un iebraukt garažā, sūtot viņus 3mājas tālāk, vai parunāties..
tākā neko nebiju pārkāpis, izdomāju pieklājīgi aprunāties..
Pienāk pogainais, viss soldīgi kā vajag.. "Labdien, te tāds un tāds inspektors, vai varētu tiesības un tehnisko".. protams iedodu..
tad prasu, a kas par lietu, kādēļ apturēja?
policis atbild, ka es dīvaini esot braucis.. bet protams, ka dīvaini.. ja ir tik milzīgas bedres teritorijā..
ookei, neko..
Pogainais prasa, vai neesmu dzēris.. citēšu: "Jūs tā jocīgi smaržojat, neesat lietojis alkoholu?"
es parādu, ka bagažniekā slēpes utt, ka no kalna braucu, un, protams, ka nedzeru..
šis tik un tā atvelk trubiņu.. okei, iepūšu, viss pa nullēm... tad es atcerējos, ka tikko piebraucot, pie mājām logus tīrīju.. tādēļ arī ir tā alko smaka.. ookei, šis netic, saka, ka uzvedoties ļoti dīvaini, un prasa, vai neesmu lietojis narkotikas... es vienk. uz pauzes... bišķīt jau sadusmojos..
palūdzu, lai beidz taisīt cirku un atdod dokumentus.. tā arī, tas viss beidzās.. bet nu situācija stulba..  |
a ko es saku pilnigs atstojs saja valsti ar likumiem un CP darbiibu...
Pingvininji... D:
un vel pietam sada situacija es butu paneemis lielu sniega lapstu un uzshavis, nav ko list privatipashumaa.. |
|
|
|
 |
Kristaps A mini-spamer

Ziņas: 60
|
Ziņots: Cet Dec 31, 2009 12:57 am |
|
|
| BigL rakstīja: | | Kristaps A rakstīja: | Vakar, iebraucu mājas teritorijā, tad vēl kādu 200m noripinos pa bedrēm lēnām un brīnos, kas man pakaļ visu laiku brauc, piestājos pie garažas, tas seko, pēkšņi iedegās bākugunis un lūdz apstāties.. tad es ilgi domāju, ātri pacelt vārtus un iebraukt garažā, sūtot viņus 3mājas tālāk, vai parunāties..
tākā neko nebiju pārkāpis, izdomāju pieklājīgi aprunāties..
Pienāk pogainais, viss soldīgi kā vajag.. "Labdien, te tāds un tāds inspektors, vai varētu tiesības un tehnisko".. protams iedodu..
tad prasu, a kas par lietu, kādēļ apturēja?
policis atbild, ka es dīvaini esot braucis.. bet protams, ka dīvaini.. ja ir tik milzīgas bedres teritorijā..
ookei, neko..
Pogainais prasa, vai neesmu dzēris.. citēšu: "Jūs tā jocīgi smaržojat, neesat lietojis alkoholu?"
es parādu, ka bagažniekā slēpes utt, ka no kalna braucu, un, protams, ka nedzeru..
šis tik un tā atvelk trubiņu.. okei, iepūšu, viss pa nullēm... tad es atcerējos, ka tikko piebraucot, pie mājām logus tīrīju.. tādēļ arī ir tā alko smaka.. ookei, šis netic, saka, ka uzvedoties ļoti dīvaini, un prasa, vai neesmu lietojis narkotikas... es vienk. uz pauzes... bišķīt jau sadusmojos..
palūdzu, lai beidz taisīt cirku un atdod dokumentus.. tā arī, tas viss beidzās.. bet nu situācija stulba..  |
a ko es saku pilnigs atstojs saja valsti ar likumiem un CP darbiibu...
Pingvininji... D:
un vel pietam sada situacija es butu paneemis lielu sniega lapstu un uzshavis, nav ko list privatipashumaa.. |
par to lāpstu +1.. tikai sētas apkārt nav vēl, tādēļ jau tā nedrīkst  |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

Ziņas: 530 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Sest Jan 16, 2010 10:54 pm |
|
|
| Laimigaa rakstīja: | Mle atnāca man vestule par 9 pti un uz to sūdaino skolu, būs laikam jaaizbrauc..shodien jau paspēju paflirtet ar kkādu instruktoru no dbs
Vislabakais jautājums bija - vai es zinot, kur ir 333
Redzes kkad Februāri aizvilkshos - būs jēga vai nē
Mle un vēl kkada teorija par medicīnu man jazin psc..(tas nekas, ka mājas regulari ir ārsts, kas man par brīvu varētu parādīt) un kkas par ātru braukšanu, karoc bus jaatrod ar ko nodarboties, kamēr tur kāds buldurēs,ka ātri braukt ir slikti utt.
p.s. karoc 1kart dbs varka 2kart šantāža- man esot brīva izvēle (tai pašā laikā man vestulītē atrakstits, ja jus neatnaksiet tad nu tik bus.. lielais onka CSDD parādīs man vellu)  | Tajos kursos starpcitu interesanti stāsta,rāda bildītes par visādām avārijām,nav tik garlaucīgi,pārsvarā pie vietas,kur tas viss notiek stāv sasēdinātas mašīnas,nu gadās arī kāds veterāns,kurš pa šmigu tos puktus sakrājis,bet tā interesants pasākums  |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|