japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Saskarsme ar CP
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Dazhadas diskusijas
Autors Vēstule
BigL
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 138
Atrašanās vieta: Riga, Plavnieki

ZiņaZiņots: Tre Dec 30, 2009 10:05 am    
Kristaps A rakstīja:
Vakar, iebraucu mājas teritorijā, tad vēl kādu 200m noripinos pa bedrēm lēnām un brīnos, kas man pakaļ visu laiku brauc, piestājos pie garažas, tas seko, pēkšņi iedegās bākugunis un lūdz apstāties.. tad es ilgi domāju, ātri pacelt vārtus un iebraukt garažā, sūtot viņus 3mājas tālāk, vai parunāties..
tākā neko nebiju pārkāpis, izdomāju pieklājīgi aprunāties..
Pienāk pogainais, viss soldīgi kā vajag.. "Labdien, te tāds un tāds inspektors, vai varētu tiesības un tehnisko".. protams iedodu..
tad prasu, a kas par lietu, kādēļ apturēja?

policis atbild, ka es dīvaini esot braucis.. bet protams, ka dīvaini.. ja ir tik milzīgas bedres teritorijā..

ookei, neko..

Pogainais prasa, vai neesmu dzēris.. citēšu: "Jūs tā jocīgi smaržojat, neesat lietojis alkoholu?" Laughing

es parādu, ka bagažniekā slēpes utt, ka no kalna braucu, un, protams, ka nedzeru..

šis tik un tā atvelk trubiņu.. okei, iepūšu, viss pa nullēm... tad es atcerējos, ka tikko piebraucot, pie mājām logus tīrīju.. tādēļ arī ir tā alko smaka.. ookei, šis netic, saka, ka uzvedoties ļoti dīvaini, un prasa, vai neesmu lietojis narkotikas... es vienk. uz pauzes... bišķīt jau sadusmojos..

palūdzu, lai beidz taisīt cirku un atdod dokumentus.. tā arī, tas viss beidzās.. bet nu situācija stulba.. Laughing

a ko es saku pilnigs atstojs saja valsti ar likumiem un CP darbiibu...
Pingvininji... D:

un vel pietam sada situacija es butu paneemis lielu sniega lapstu un uzshavis, nav ko list privatipashumaa..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Kristaps A
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 60

ZiņaZiņots: Cet Dec 31, 2009 12:57 am    
BigL rakstīja:
Kristaps A rakstīja:
Vakar, iebraucu mājas teritorijā, tad vēl kādu 200m noripinos pa bedrēm lēnām un brīnos, kas man pakaļ visu laiku brauc, piestājos pie garažas, tas seko, pēkšņi iedegās bākugunis un lūdz apstāties.. tad es ilgi domāju, ātri pacelt vārtus un iebraukt garažā, sūtot viņus 3mājas tālāk, vai parunāties..
tākā neko nebiju pārkāpis, izdomāju pieklājīgi aprunāties..
Pienāk pogainais, viss soldīgi kā vajag.. "Labdien, te tāds un tāds inspektors, vai varētu tiesības un tehnisko".. protams iedodu..
tad prasu, a kas par lietu, kādēļ apturēja?

policis atbild, ka es dīvaini esot braucis.. bet protams, ka dīvaini.. ja ir tik milzīgas bedres teritorijā..

ookei, neko..

Pogainais prasa, vai neesmu dzēris.. citēšu: "Jūs tā jocīgi smaržojat, neesat lietojis alkoholu?" Laughing

es parādu, ka bagažniekā slēpes utt, ka no kalna braucu, un, protams, ka nedzeru..

šis tik un tā atvelk trubiņu.. okei, iepūšu, viss pa nullēm... tad es atcerējos, ka tikko piebraucot, pie mājām logus tīrīju.. tādēļ arī ir tā alko smaka.. ookei, šis netic, saka, ka uzvedoties ļoti dīvaini, un prasa, vai neesmu lietojis narkotikas... es vienk. uz pauzes... bišķīt jau sadusmojos..

palūdzu, lai beidz taisīt cirku un atdod dokumentus.. tā arī, tas viss beidzās.. bet nu situācija stulba.. Laughing

a ko es saku pilnigs atstojs saja valsti ar likumiem un CP darbiibu...
Pingvininji... D:

un vel pietam sada situacija es butu paneemis lielu sniega lapstu un uzshavis, nav ko list privatipashumaa..

par to lāpstu +1.. tikai sētas apkārt nav vēl, tādēļ jau tā nedrīkst Laughing
jnk
motorists

Ziņas: 633

ZiņaZiņots: Pir Jan 04, 2010 2:43 pm    
mani atkal uz ātrumu paņēma. izbraucot uz apvedceļa vilku garām sēnēm, kamēr tās nav ieskrējušās. menti nāca pretī un ielīduši starp mašīnām. labi, ka man dibensensors nostrādāja un no 160 uz 120 sadzēsos.. prasīja arī vai neesu dzēris, itkā skaidrā nevarētu lidot :shura:

betnu sēnes zjb Evil or Very Mad

Seisis
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 530
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Sest Jan 16, 2010 10:54 pm    
Laimigaa rakstīja:
Mle atnāca man vestule par 9 pti un uz to sūdaino skolu, būs laikam jaaizbrauc..shodien jau paspēju paflirtet ar kkādu instruktoru no dbs Laughing
Vislabakais jautājums bija - vai es zinot, kur ir 333 Laughing
Redzes kkad Februāri aizvilkshos - būs jēga vai nē Smile
Mle un vēl kkada teorija par medicīnu man jazin psc..(tas nekas, ka mājas regulari ir ārsts, kas man par brīvu varētu parādīt) Rolling Eyes un kkas par ātru braukšanu, karoc bus jaatrod ar ko nodarboties, kamēr tur kāds buldurēs,ka ātri braukt ir slikti utt.
p.s. karoc 1kart dbs varka Sad Sad 2kart šantāža- man esot brīva izvēle (tai pašā laikā man vestulītē atrakstits, ja jus neatnaksiet tad nu tik bus.. lielais onka CSDD parādīs man vellu) Laughing
Tajos kursos starpcitu interesanti stāsta,rāda bildītes par visādām avārijām,nav tik garlaucīgi,pārsvarā pie vietas,kur tas viss notiek stāv sasēdinātas mašīnas,nu gadās arī kāds veterāns,kurš pa šmigu tos puktus sakrājis,bet tā interesants pasākums Laughing
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Dazhadas diskusijas Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lapa 9 no 9

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv