japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Šāles
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti
Autors Vēstule
Zars
Tikko reģistrējies
Tikko reģistrējies

Ziņas: 1

ZiņaZiņots: Otr Aug 21, 2007 9:34 pm   Šāles  
Cik izmaksātu Priekš nissan 200sx s13 91 gada- shāles un to nomaiņa?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
PERSPECTIVE
Brigadieris
Brigadieris

Ziņas: 444

ZiņaZiņots: Otr Aug 21, 2007 9:52 pm   Re: Shales  
Zars rakstīja:

Shaales pa djoshu... 25-30 pamatenes, 15-20 klaņu, nomaina ka uzdursies, ap 100ls no apakšas, bet ja esi parliecinats ka nav jaslipe kloķene, a parliecinats tu neesi drosivien Wink
ja nevari sadabut PM doshu kontaktu kuram vienmer ir un pac pirku savejam!
sato
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 97

ZiņaZiņots: Otr Aug 21, 2007 10:44 pm   Re: Shales  
PERSPECTIVE rakstīja:
Zars rakstīja:

Shaales pa djoshu... 25-30 pamatenes, 15-20 klaņu, nomaina ka uzdursies, ap 100ls no apakšas, bet ja esi parliecinats ka nav jaslipe kloķene, a parliecinats tu neesi drosivien Wink
ja nevari sadabut PM doshu kontaktu kuram vienmer ir un pac pirku savejam!

un pastasti cik pa 20 ls var but kvaletativas saless un kuraa vietaa tu nemi vinas Laughing
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 7:48 am    
jautājums, bļaģ, aktuāls arī priekš manas celicas...
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Seisis
Specnaz
Specnaz

Ziņas: 530
Atrašanās vieta: Rīga

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 8:51 am    
Pa 25-30 ls???Tādu domu vari aizmirst,ja gribi lai motors pēc vienas vasaras atkal jāpārlasa,viņas tak netur,ja grib lai tur tad jāliek orģinālās,civikam piemēram xenonā sūtītas orģinālās šāles ,maksā 100ls,tūliņ visi teiks ka xenons ir dārgs utt,to es zinu,bet bensonā par tādām pašām šālēm prasa vēllielāku summu!Pieļauju ka 200sx viņas varētu maksāt vairāk kā 100Ls,jo viņam jau visas detaļas ir dārgākas kā civikam!Smile
Ro
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 143
Atrašanās vieta: adm

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 8:57 am    
Seisis rakstīja:
Pa 25-30 ls???Tādu domu vari aizmirst,ja gribi lai motors pēc vienas vasaras atkal jāpārlasa,viņas tak netur,ja grib lai tur tad jāliek orģinālās,civikam piemēram xenonā sūtītas orģinālās šāles ,maksā 100ls,tūliņ visi teiks ka xenons ir dārgs utt,to es zinu,bet bensonā par tādām pašām šālēm prasa vēllielāku summu!Pieļauju ka 200sx viņas varētu maksāt vairāk kā 100Ls,jo viņam jau visas detaļas ir dārgākas kā civikam!Smile

aha Laughing tev civics ar uz pusi leenaaks ir uz pusi mazaaks uz pusi mazaak rij benzhu un viss uz pusi sliktaaks un leetaaks, un uz pusi iisaaks ar ir Laughing Laughing Laughing nenjem ljaunaa Wink Laughing Laughing joks...

es shaales nisanam dabuju kopaa 30ls laikam bija.... tekon auto...
Seisis
Specnaz
Specnaz

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 9:00 am    
Cik ilgi jau Tu ar viņām esi nobraucis pa 30Ls??
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 9:46 am    
hehe jautri jums te Razz .... nu var jau uzlikt lielaku uzcenojumu un pardot tas pasas šāles pa 58ls Smile un tapat nopirks Laughing .... taka labak noskaidro kur razotas utt ,, nu jaa buus tev paveicies ja klekene bus oke , un klaņi! ... varbut pamekle veelvienu motoru par to remonta naudu var mok nopirkt jo remonts tads velk uz tiem 200-450 + riigas dargas servisa cenas !
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
Ro
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 143
Atrašanās vieta: adm

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 9:54 am    
Seisis rakstīja:
Cik ilgi jau Tu ar viņām esi nobraucis pa 30Ls??

staav maajaas uz galda, un bails taas likt virsuu Laughing Laughing
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 10:00 am    
būtu reāli pieredzē padalījušies un konkrētas firmas un konkrētus produktus saukuši, nevis "par to cenu tak nekas labs nevar būt".. manuprāt tā ir mazliet slimīga pieeja kvalitāti mērīt pēc cenas..
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
Seisis
Specnaz
Specnaz

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 10:20 am    
Kad uzliksi tad redzēsi! Laughing Bo es nemēru kvalitāti pēc cenas,ja grib ar to mašīnu braukt ilgāk lai liek orģinālās šāles,bet tā jau katram ir sava darīšana ko un kā liek!Smile
sato
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 97

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 10:36 am    
pieredze man ir ar salemm letajammm , es arii nopirku 2.0 l sany pa kautkadiem laikam 35 ls musu japanu letajaa kantorii nu stastss tadc ka nu slem vajadzeja man pasam urbt caurumus prieks elosanas tas taka butu mazakais ,bet kad vis tika saliktss nu nobraucu laikam 100 km bet tas bija sirsnigi velkott un pec birza es sadzirdeju tiesu to pasu skanu kas bija pirms paris dienam ,tas bija tik forsii Laughing ka atkal jajaucc motors ir araa , bet soreiz remonts bija sirsnigaks remonts klokenei plus vel saless soreiz man tas iznaca biku dargak neka es biju domaji , bet es velu veiksmi es ceru ka vinas labi varetu kalpot ilg i , bet vis prikols ir tads ka tam salem ir neparizs matrelas vismaz man kuram es nopirku vinam bija biku "cietakss" Laughing Laughing Laughing
AE86
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 52
Atrašanās vieta: Riga

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 10:49 am    
es atkal nopirku prieks savas toyotas sales pa kadiem 30ls un nekadu problemu! no svara ir tas kas vinjas liek,ka vinjas ieliek un vinjas ir japiebrauc un nevis uzreiz jadod grida! piebrauc normali ,nomaina ellinu un tad jau var mocit! Cool
waldmenz
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 35

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 11:38 am    
Te ir!

Saakot no 40ls liidz 130ls, sxoc.co.uk un driftworks.com atsauksmes labas!
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Tre Aug 22, 2007 1:29 pm    
mjaa jaapiebrauc tas ir tok, nu es ieteiktu 1000km nogaazt ne vairak pa 3 apgriezieniem, nu protam lidz tiem 3 nedot pilna ar 1 gandji Smile , un nu nomainiit eļļu, un tad vel kadus 2000 km nobraukt tapatas mieriigi, un tad jau jadod virsuu Smile ,,, nu ja negribas tik ilgi braukat ,tad nu cesis - liepaaja , 2x un gatavs startam Smile
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Sūta e-pastu
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Remonti Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Lapa 1 no 3

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv