|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Shalna Jauniņais

Ziņas: 14 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Sv Jūl 05, 2009 2:03 pm s13 detalas |
|
|
tatad pardodu -
pechku ar visam trubam,
aizm apshivkas
visus paklaju,
priekshejos un aizmugurejos kreslus prefacelift
spoileri tadu kaa ralfy bija
anteenu
visas plastmasas salonaa
vel ari tauri,
aizm logu tiritaju ar motoru
aizmugurejas droshibas siksnas
saules sargus
bardachoku
abs bloku
motora padushkas
original ic ar trubam for sale arii
bremzes- suporti, diski pre facelift
pm vai 29843326 |
|
|
|
 |
rastuman7 mini-spamer

Ziņas: 87
|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

Ziņas: 1195
|
|
|
|
 |
oseens Vietējais

Ziņas: 213 Atrašanās vieta: Cēsis
|
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
Ziņots: Sv Okt 18, 2009 7:11 pm |
|
|
| oseens rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | aizm logu tiritaju motoru pardo pa cik?
Un vel gribētos, kas nāk bagāžnieka, pa virsu, tas plastmas, lielais (kipa lai neredzētu kas bagāžnieka) vajadzētu to, ar visiem klipšiem  | vinu tak man liekas,var dabuut pa 1 alinu jo pusei vinsh ir likvideets  | Nu varbūt, tada stavokli ka man bez kiplšiem
Man vnk zb kad grab, a ņemt nost negribas, jo subis, savadak vel nospers  |
|
|
|
 |
oseens Vietējais

Ziņas: 213 Atrašanās vieta: Cēsis
|
Ziņots: Sv Okt 18, 2009 9:39 pm |
|
|
| ChewitS rakstīja: | | oseens rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | aizm logu tiritaju motoru pardo pa cik?
Un vel gribētos, kas nāk bagāžnieka, pa virsu, tas plastmas, lielais (kipa lai neredzētu kas bagāžnieka) vajadzētu to, ar visiem klipšiem  | vinu tak man liekas,var dabuut pa 1 alinu jo pusei vinsh ir likvideets  | Nu varbūt, tada stavokli ka man bez kiplšiem
Man vnk zb kad grab, a ņemt nost negribas, jo subis, savadak vel nospers  | Es biju domaajis aiz. logu tiiriitaju ! |
|
|
|
 |
ChewitS Almost King

|
Ziņots: Sv Okt 18, 2009 10:54 pm |
|
|
| oseens rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | | oseens rakstīja: | | ChewitS rakstīja: | aizm logu tiritaju motoru pardo pa cik?
Man vnk zb kad grab, a ņemt nost negribas, jo subis, savadak vel nospers  | Es biju domaajis aiz. logu tiiriitaju ! |
aaa poņela  |
|
|
|
 |
desa salami

Ziņas: 500
|
Ziņots: Pir Okt 19, 2009 9:06 am |
|
|
| Baltika 5 'cetrpaka un tas motorinsh ir tavs. |