| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Cet Mai 15, 2008 12:56 pm RPM pie auksta motora |
|
|
| Kurš izstāstīs teoriju, kāpēc pie auksta motora tiek griezti vairāk apgriezieni? Vai tad augstāki apgriezieni nav kaitīgi aukstam motoram? Man galīgi nepatīk, ka šorīt tika tukšgaita griezta uz 1700-1800rpm :/ Kam tas ir domāts? |
|
|
|
 |
Filipsons Vietējais

Ziņas: 289 Atrašanās vieta: Latvia
|
Ziņots: Cet Mai 15, 2008 1:12 pm yo |
|
|
| Tas ir tāpēc lai motors ātrāk sasniektu vajadzīgo darbības tempretūru ,un motoram tas nekaitē ,negribi lai strādā uz lieliem apgriezieniem atvieno zondi !!! |
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Mai 15, 2008 1:17 pm Re: yo |
|
|
| Slaists rakstīja: | | Tas ir tāpēc lai motors ātrāk sasniektu vajadzīgo darbības tempretūru ,un motoram tas nekaitē ,negribi lai strādā uz lieliem apgriezieniem atvieno zondi !!! |
kaa nekaitee? kaapeec tad neiesaka braukt/gaazeet ar ausktu motoru? lai aatraak sasniegtu darba temp. - nu man nav gruuti pagaidiit, jebkuraa gadiijumaa, nav gruuti arii nospiest gaazi kaads zondei sakars ar motora sildiishanu? atvienojot es tikai dabuushu suudiigu jaudu un lielu pateerinju :/ |
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Cet Mai 15, 2008 3:36 pm |
|
|
| 1700 ir totally par daudz, normali ir lidz 1300, un tas jau liekaas daudz ... _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
ArchD mini-spamer

Ziņas: 54 Atrašanās vieta: Ielaas
|
Ziņots: Cet Mai 15, 2008 4:51 pm |
|
|
| peec pieredzes man 2aam mashiinaam bija un ir ap 1900 pie auksta, un motori ideaali darbojaas jau n-gadus, neredzu probleemu shinii pasaakumaa. |
|
|
|
 |
Filipsons Vietējais

Ziņas: 289 Atrašanās vieta: Latvia
|
Ziņots: Cet Mai 15, 2008 4:54 pm yo |
|
|
| Ja lamdu atvieno tieši jaudu var dabūt lielāku ,ja kas ,bet tad jāregulē manuāli gaisa mērītājs !!! |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
Ziņots: Cet Mai 15, 2008 6:26 pm |
|
|
lielākus apgriezienus tur, lai ātrāk uzsiltu, stabilāk strādātu un lielāks elljas spiediens, kas ausktais eljai vajadzīgs.
gāzt ar aukstu nedrīkst, jo ellja nav sasniegusi darba temperatūru un trūkst elljas plēvīte. _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Cet Mai 15, 2008 8:19 pm |
|
|
| jnk rakstīja: | lielākus apgriezienus tur, lai ātrāk uzsiltu, stabilāk strādātu un lielāks elljas spiediens, kas ausktais eljai vajadzīgs.
gāzt ar aukstu nedrīkst, jo ellja nav sasniegusi darba temperatūru un trūkst elljas plēvīte. |
tieshi shaadu komentu gaidiiju
njaa, bet es nesaprotu kaapeec shodien uzleca uz 1700, parasti tieshaam ap 1300-1500, bet nu jaa, man tukshgaitaa ir 850-950 |
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 633
|
Ziņots: Piek Mai 16, 2008 11:00 am |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | jnk rakstīja: | lielākus apgriezienus tur, lai ātrāk uzsiltu, stabilāk strādātu un lielāks elljas spiediens, kas ausktais eljai vajadzīgs.
gāzt ar aukstu nedrīkst, jo ellja nav sasniegusi darba temperatūru un trūkst elljas plēvīte. |
tieshi shaadu komentu gaidiiju
njaa, bet es nesaprotu kaapeec shodien uzleca uz 1700, parasti tieshaam ap 1300-1500, bet nu jaa, man tukshgaitaa ir 850-950 |
nez, ja ir normāls aukstums, man ar ap 2k griežas gan abi 4age gan arī wrxam.
varbūt tev vislaik kautkas bija beigts, tagad sāki grābstīties un salabojās  _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |
bracka r-evolucionarists

Ziņas: 573 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Piek Mai 16, 2008 12:47 pm |
|
|
OT: kaa jums liekas, paranoja ir stadija pirms pilniigas sajukshanas praataa?  |
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

Ziņas: 530 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
bracka r-evolucionarists