| Autors |
Vēstule |
reinisze Jauniņais

Ziņas: 5
|
Ziņots: Sv Nov 20, 2011 10:35 pm Rotōrdzinēji |
|
|
| Zinu, ka drošvien nav piemērotākā vieta, kur meklēt palīdzību šajā jautājumā, taču mēģināts nav zaudēts. Vai kāds nezin, kur es varētu tikt pie mazlietota, nolietota vai jebkāda cita stāvokļa rotōrdzinēju(arī saukts par Vankeļa dzinēju)? Dzinējam nav obligāti jābūt no mašīnas, jo tik, cik daudz es zinu, lv vienīgais rotōrdzinējs ir iekš rx-8, var arī būt no motorlaivas, pļaujmašīnas, principā no da jebkā, kas neaizņemtu pusi no dzīvokļa. Jebkāda palīdzība tiks novērtēta! |
|
|
|
 |
MrJanch mini-spamer

Ziņas: 41 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Pir Nov 21, 2011 1:55 am Re: Rotōrdzinēji |
|
|
| reinisze rakstīja: | | Zinu, ka drošvien nav piemērotākā vieta, kur meklēt palīdzību šajā jautājumā, taču mēģināts nav zaudēts. Vai kāds nezin, kur es varētu tikt pie mazlietota, nolietota vai jebkāda cita stāvokļa rotōrdzinēju(arī saukts par Vankeļa dzinēju)? Dzinējam nav obligāti jābūt no mašīnas, jo tik, cik daudz es zinu, lv vienīgais rotōrdzinējs ir iekš rx-8, var arī būt no motorlaivas, pļaujmašīnas, principā no da jebkā, kas neaizņemtu pusi no dzīvokļa. Jebkāda palīdzība tiks novērtēta! |
piedod, nevarēšu gan palīdzēt, bet labošu, cik zinu rotordzinēji ir mazdām, kurām ir šis RX indeks. respektīvi rx-7, jā arī rx-8 u.t.t.  _________________ Mitsubishi Eclipse 1994 2.0.
Toyota Supra 3.0i Turbo, Targa. (sold)
|
|
|
|
 |
reinisze Jauniņais

Ziņas: 5
|
Ziņots: Pir Nov 21, 2011 1:54 pm |
|
|
| Ja zinu bet personigi neesmu ne redzejis, ne dzirdejis par kada rx-7 esamibu Latvija. |
|
|
|
 |
vrz Jauniņais

Ziņas: 27
|
Ziņots: Pir Nov 21, 2011 4:58 pm |
|
|
| pirms briizha ieksh ss.lv ieksh rx7 sadaljas viens tirgoja visu dzineeju |
|
|
|
 |
Arch Specnaz

Ziņas: 683
|
Ziņots: Pir Nov 21, 2011 5:21 pm |
|
|
| reinisze rakstīja: | | Ja zinu bet personigi neesmu ne redzejis, ne dzirdejis par kada rx-7 esamibu Latvija. |
FC35 mazda ir viena jaunciemā, sarkana, bet ar to tiekot braukāts. |
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

Ziņas: 359
|
Ziņots: Pir Nov 21, 2011 5:22 pm |
|
|
| Arch rakstīja: | | reinisze rakstīja: | | Ja zinu bet personigi neesmu ne redzejis, ne dzirdejis par kada rx-7 esamibu Latvija. |
FC35 mazda ir viena jaunciemā, sarkana, bet ar to tiekot braukāts. |
Turbo? _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
GTfour mini-spamer

Ziņas: 50
|
|
|
|
 |
skelets Tikko reģistrējies

Ziņas: 3
|
|
|
|
 |
Arch Specnaz

|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
|
|
|
 |
Arch Specnaz

|
Ziņots: Pir Nov 21, 2011 7:56 pm |
|
|
Tas otrais tiešām labs, nebiju meklējis pa ārzemju lapām |
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
Ziņots: Pir Nov 21, 2011 8:00 pm |
|
|
| Tas gandriiz ir te,tepat LT vai EE:) _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
Arch Specnaz

|
Ziņots: Pir Nov 21, 2011 8:13 pm |
|
|
| Keanu rakstīja: | | Tas gandriiz ir te,tepat LT vai EE:) |
Jā, bet tam otrajam ir noripoti 160k, pie šiem skaitļiem esmu dzirdējis, ka motors (gan jau pārspīlēju) esot metams |
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

|
Ziņots: Pir Nov 21, 2011 8:21 pm |
|
|
Tici man,cik tur patiesiibaa vinjs ir noripojis nezin neviens,tapeec ja veelies ko tik ekzotisku,ar to ir jaareekjinaas...kaut gan,muusdienaas aizlaist uz UK,ir jau tas pats kas aizlaist uz LT:)
Es runaaju par rezerves daljaam rotorniekam,UK ir daudzi servisi/rezerves dalju veikali,kaa arii vienkaarsji rx forumi,kur var smelties pietiekami daudz info. _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
|