japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

RHD pa Latviju
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars
Autors Vēstule
ntx
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 131

ZiņaZiņots: Sest Nov 05, 2011 4:50 am    
man šodien policija diezgan ilgu mocīja un teica ka tomēr nedrikst tā braukt un tas ko saka csdd ka var 5 diens ir nepareizi. pareizi ir tas, ka jādabūj atļauja no csdd.
autiņš tik un tā brauc uz pārbūvi un man braukt ar uk numuriem nav aktuāli, bet tomēr...

nav līdz galam skaidrs vai tad ar v5 un v5c formām autiņš skaitas par noņēmto no uzskaites anglijā vai nē? man viņi teica ka, jā ir noņēmts no uzskaites anglijā tad jābūt tranzīta numuriem, bet tādu cik zinu UK vispār nav

man pašam tagad nekas nav skaidrs Laughing Laughing
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
vrz
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 27

ZiņaZiņots: Sv Nov 06, 2011 4:07 am    
ja peerkot auto uk ieksh v5 ieliek kjeski ieksh permanent export tad vinsh skaitaas nonjemts no uzskaites un vinju datubaazee vairs nav nekaada info par iipashnieku
bet ieksh lv to nevar paarbaudiit un tikpat labi vari pilnajai v5 nopleest suutaamo dalju un braukaat ar new keeper
btw ir arii tranziit numuri (laikam bij roozaa kraasaa) bet vinjus iznjemt bij baigais chakars un tas nah nav vajadziigs
eniivei
taas 5 dienas tieshaam ir nepareizi un vinjiem bij taisniiba ka vajag atljauju
Fuse
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 51
Atrašanās vieta: Jelgava

ZiņaZiņots: Sv Nov 06, 2011 10:37 am    
Man pieredze ir sekojoša.
Dzīvoju dotajā mirklī NL, un uz turieni biju aizbraucis ar Hondu, kas bija reģistrēta LV, nogāzeju gadu, pat skate bija beigusies. Embarassed

Bet lieta bija sekojoša, ka es ar viņu drīkstu braukt tikai 6mēn. Protams nokontrolēt cik ilgi es jau braucu nevar, tā pat skati un apdrošināšanu ne. (Īpaši nedraduzējas viņi ar LV, pagaidām) ja aptur, visi sodi jāmaksā uzreiz, pretēji, auto konfiskācija.
Tapēc ir tā, ja mani apstādina, tas tiek reģistrēts un ja mani apstādīnās ar to pašu auto ar tiem pašiem nr. pēc 6mēn. auto tiek konfiscēts un man sods. Bet gada laikā neapstādināja ne reizi. (Itkā jau loģiski, varbūt esmu tūrists, caur braucējs, neštopēs tak visus āŗzemniekus pēc kārtas)

Šeit NL es varu braukt gan ar LHD, gan RHD, (Tik RHD apdrošināšana ir bik lielāka) pa cik esmu NL deklarēts, es varu iegādāt to pašu skaju R33-R34, kas šeit ir kā dubļu un tīru sirdi gāzēt pa LV ceļiem, bez jebkādas reģistrācijas un dokumentiem no LV puses Smile Lai ar manu RHD un NL numuriem varētu braukt LV pilsonis, tad man ir jātaisa pilnvara/atļāuja. Ar apdrošināšanu ar problēmu nav, pie līguma slēgšanas ir vnk jāatdzīme ka ar to auto brauks vairākas personas.

Par crash. ja es sasitu NL reģistrētu auto iekš LV, jeb otrādi, viss tiek nokārtots ja arī no manas puses ir viss ok, proti ir gan skate, gan auto ir apdrošīnāts. Ja auto bija tai brīdī bez skates, sry.

KKā tā Smile

Vietējais
Vietējais

Ziņas: 131

ZiņaZiņots: Sv Nov 06, 2011 1:00 pm    
vrz rakstīja:
ja peerkot auto uk ieksh v5 ieliek kjeski ieksh permanent export tad vinsh skaitaas nonjemts no uzskaites un vinju datubaazee vairs nav nekaada info par iipashnieku
bet ieksh lv to nevar paarbaudiit un tikpat labi vari pilnajai v5 nopleest suutaamo dalju un braukaat ar new keeper
btw ir arii tranziit numuri (laikam bij roozaa kraasaa) bet vinjus iznjemt bij baigais chakars un tas nah nav vajadziigs
eniivei
taas 5 dienas tieshaam ir nepareizi un vinjiem bij taisniiba ka vajag atljauju

man ir abas a4 v5 lapas. sutījamā daļa arī ir pie mani (Notification of permanent export). tad tas skaitas ka mašīna vēl ir uz viņa varda?
tatad principā nav tur nekadas 5 dienas, tikai jāsaņem atļauja? starp citu meģināju atrast informāciju par šo atļauju csdd.lv - jaunājā versijā tā ir "neiespējamā missija"
vrz
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Sv Nov 06, 2011 4:16 pm    
jaa
mashiina joprojaam ir uz vinja vaarda
atljauju vari noformeet ieksh e-csdd 2x gadaa uz 14 dienaam
un ja tev ir piemeeram uk darba liigums tad vari pagarinaat liidz 3 gadiem
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Sv Nov 06, 2011 4:39 pm    
vrz rakstīja:
jaa
mashiina joprojaam ir uz vinja vaarda
atljauju vari noformeet ieksh e-csdd 2x gadaa uz 14 dienaam
un ja tev ir piemeeram uk darba liigums tad vari pagarinaat liidz 3 gadiem

taas 2x14 dienas vai tad neattiecas ja tikai caur taalieni formee elektriski vai tml? ja uz vietas csdd, tad imho vairak par 14 dienam?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
vrz
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Pir Nov 07, 2011 4:14 am    
nea pilniigi tas pats
es tieshi tagad taadam procesam velkos cauri
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars Laiks ir: GMT - 10 stundas
Iet uz lapu Iepriekšejais  1, 2, 3, 4
Lapa 4 no 4

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv