japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā
Aviācija, pilotu skolas
Ultra Racing

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Rācijas un ap tām

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars
Autors Vēstule
BriinumsBo
Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 1:27 pm   Rācijas un ap tām  
Esmu tik dzirdējis pa ausu galam un citi pērk šitādus komplektiņus ( piem Midland Alan 42) lai noklausiitos hvz ko, lai zinātu kur ir menti. Kāds pastāstīs darbību un procesu?
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 1:33 pm    
man čomam kas līdzīgs vai pat labaks ir Smile ... nu ja pieslegties mentiem var Laughing .. un nu tas pilnigi noteikti ir nelegals pasakums, jabūt licensei, nezinu cik ir sods ja uzķer Razz .. viņš laikam automātiski skanē tās frekvences un slēdzās klāt , bet mentiem jau ari ir laikam tā ka tas frekvences lēkā un ar sūdīgiem aparātiem nenosekos līdzi, es apjautāšos tuvak tad mok ko vairak mācēšu pateikt Smile un jā antene 2m virs jumta LaughingLaughingLaughing

Ziņas: 10706
Atrašanās vieta: Riverside, tru storii

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 3:50 pm    
nu pag a jeega kaada? vnk cilveeki kas lieto ir teikushi ka labaaks pasaakums par radardetektoru. es nesaprotu to pasaakuma principu. tjip nonstopaa kaa idinjam klausiities visas mentu sarunas un analizeet kas kur notiek? taa jau dziive gruuta Laughing cik saprotu fuures savaa starpaa kko runaa vai kaa :/
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli Apciemot ziņotāja interneta lapu
daily
Almost King
Almost King

Ziņas: 1265
Atrašanās vieta: ZR'ass

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 4:00 pm    
nu fuures runaa jaa , bet ne ar tik niknam kuras varetu mentus uztjert Smile ...

bet nu jaa tizli visu laiku klausities ko menti runaa Laughing ... muzonu ari gribas paklausities, bet nu neka labaka tur nevaretu but pa detektoru Laughing .. bet nu ja runa iet par avarijam un ja tu esi drifters Smile tad zinasi kad kads uzsedisies uz pedam kad laiks notities Razz

Ziņas: 1593
Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 8:40 pm    
nav jeegas no raacijaam, ja vien kopaa nevizinaas un tad taadaa veidaa aizvieto mobilos. menti nerunaa pa vinjaam : klau jaani, es tagad esmu uz dzirnavu/chaka stuura, kur tu esi..bla bla bla... + ja pareizi sapratu ko man viens ments staastiija/raadija, tad vinjiem tajos ekraanos kas ir mashiinaa paraadaas, kur ir pareejaas ekipaazhas, taa kaa staastiit kuros krumos kursh pasleepies nav vajadziiba.
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
soulfreak
motorists

Ziņas: 4423
Atrašanās vieta: Jamaicawa

ZiņaZiņots: Cet Okt 23, 2008 9:17 pm    
fiška tur tāda, ka neviens neklausās mentu sarunas un menti neredz viens otra atrašanās vietu, to redz tikai dispečers!!!!
par tām rācijām, man vairākiem paziņam ir jau labu laiku... viņi klausās ko runā fūristi, viņi vienmēr apspriež kur atrodas menti, kur sastrēgumi, avārijas utt... karoč, tur ir vesela pasaule Laughing un jā, fūristi nenormāli nodirš parastos braucējus un vēl visādus stulbus jokus stāsta... viss krievu valodā!

Specnaz

Ziņas: 683

ZiņaZiņots: Sv Okt 26, 2008 11:00 am   racijas  
Nu ja tu viniem nemaisies tad vinji uz tevim nelamasies! Laughing Man patevs talbraucejs un bija ari viegleja iemetis raciju!Diezgan laba un noderiga lieta,var uzjautaat kur kas kaa un tik brauc bez uztraukuma.Vienigais kas taja pasakuma man nepatiik ir garaa antena!
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Ar auto saistīts bazars Laiks ir: GMT - 10 stundas
Lapa 1 no 1

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv