BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Sep 22, 2008 10:54 am Problēmas ar čipošanu |
|
|
Vajadzēja patīrīt topiku Stage 1 uz s13/s14/s14a
| desa rakstīja: | Dārgi. ja vien zem boost controlera nav domāts EBC  |
| PERSPECTIVE rakstīja: | | desa rakstīja: | Dārgi. ja vien zem boost controlera nav domāts EBC  |
Nu bļa atkal sakas, es pat nebrinos no shita posta, jau gaidiju
noperc atseviski izpludi, sukni, MBC, un chipu prieks s14a kursh stg1 maxa 175gbp saskaiti visu kopa... ja tev ar matematiku viss ir ok tad jabut ljoti tuvu manai summai (tikai par detaļam) +chiks piks protams
humorists ibio
piedava tak letak ja vari izdarit to pashu
 |
| PERSPECTIVE rakstīja: | | desa rakstīja: | Dārgi. ja vien zem boost controlera nav domāts EBC  |
noperc atseviski izpludi, sukni, MBC, un chipu prieks s14a kursh stg1 maxa 175gbp saskaiti visu kopa... ja tev ar matematiku viss ir ok tad jabut ljoti tuvu manai summai (tikai par detaļam) +chiks piks protams
humorists ibio
 |
| jnk rakstīja: | | PERSPECTIVE rakstīja: | | desa rakstīja: | Dārgi. ja vien zem boost controlera nav domāts EBC  |
humorists ibio
 |
čipu tak var nokačāt torrentos
ps. imo normāla cena, darbs tač ari jāierēķina. |
| PERSPECTIVE rakstīja: | | desa rakstīja: | Es nereizi nekur nebiju tev par cenu piep*sies
Es nerēķināju s14a man tāds nav un man neinteresē
Rēķināju s13
Izplūde 200ls
Čips 30ls+5ls ielodēt sēžu
walbro 255l/h sūknis 60-65ls
EBC piem greddy profec B spec 2 ~ 150ls
Kopā 450Ls
Man tāpat nevajag man tas viss jau ir  |
ja apskatisies pirmo postu tur skaidri raxtits ka chips s14/s14a, tas skaidrs ka s13 chips maxa vairakas reizes mazak! bet runa gaja par 14! s13 varetu but k-kur 400ls, btt sava kalkuleshana vel neesi pieskaitijis klat CHIKS PIKS'u, ja tev to nejavag tad neko... tas ir saprotams ka es piedavaju tam kam interese... un piedavashu velak ari stg2 un stg3! viss ir ļoti vienkarši, ja vajag prasi ja ne... nevajag komentet ķjipa pa dargu, (kad tapat tev to nevajag)! Un plz nevajag apspriest cenu, es netirgoju daļas, ka raxtits topika es piedavaju stage 1! Kas prasa ne tikai detaļas bet ari darbu un telpas kur to darit, nekomentejot to ka par tam vel ari jamaksa...
plz bez spama, ja ir nopietni jautajumi ludzu... kauleshanas un citus kumentus PM! Atsauksmes TE!
PS shito chipu nokachat torrentaa
 |
| Māris rakstīja: | | PERSPECTIVE rakstīja: | | Atsauksmes TE! | Nu ja atsauksmes tad atsauksmes!
Man peec Tavas chiposhanas reizi divos triis meeneshos (peedeejo reiz - pirms divaam dienaam) paraadaas taads gljuks, ka iedegaas check lampinja, paceljas apgriezieni un pa izpuuteeju naak riktiigi melni duumi. Probleema ir noveershama pavisam vienkaarshi - noslaapeejot un iedarbinot auto, taadeelj arii neesmu veersies pie Tevis veel. Bet ja gribeeji atsauksmes - luudzu
P.S. Cerams, ka atceries, ka peec chipa ielikshanas arii bija probleemas ar check lampinju  |
| PERSPECTIVE rakstīja: | | Māris rakstīja: | | PERSPECTIVE rakstīja: | | Atsauksmes TE! | Nu ja atsauksmes tad atsauksmes!
Man peec Tavas chiposhanas reizi divos triis meeneshos (peedeejo reiz - pirms divaam dienaam) paraadaas taads gljuks, ka iedegaas check lampinja, paceljas apgriezieni un pa izpuuteeju naak riktiigi melni duumi. Probleema ir noveershama pavisam vienkaarshi - noslaapeejot un iedarbinot auto, taadeelj arii neesmu veersies pie Tevis veel. Bet ja gribeeji atsauksmes - luudzu
P.S. Cerams, ka atceries, ka peec chipa ielikshanas arii bija probleemas ar check lampinju  |
Nesaprotu atsauksmes tas parasti ir... "vissirslikti" vai "man patika un bla bla bla"
no tevim nevar saprast
[quote="Māris]P.S. Cerams, ka atceries, ka peec chipa ielikshanas arii bija probleemas ar check lampinju  |
1. Protams ka atcereshos... un cik saprotu tevi tas apgrutinaja tikai ar to ka uzgaidiji kamer es aizgaju uz majam un atnesu citus eprom's, iisti nesapratu ko tu gribeji teikt ar to
[quote="Māris"]Man peec Tavas chiposhanas reizi divos triis meeneshos (peedeejo reiz - pirms divaam dienaam) paraadaas taads gljuks | Citāts: |
2.Nezinu kapec bet neka nevaru saprast... ja k-kas notiek kjip shaads gadijums cilveks neprasa man kas ir ko darit lai es laboju bet raxta shadus textus... vai tad ja tev luuzt nissans tu vaino nissan razhotaju, vai ka? ja bakstiji to chipu vareji sabojat to ar statisku elektribu, 99% parliecinats ka velak tev tas eproms nestradas vispar, vins janomaina! Btt m,an liekas ka tas jaraxta chiposhanas topika, kas notiek, citadi tas ir sudzibas un negativs noskanojums vairak neka...
savejam zalajam s14 gadu nobraucot nekad nebija problemas, savam jaunam s14a ari jau 2 meneshus nav problemu, lietuva nissani 10 brauc ar manejiem chipiem, tikai prasija viens vai var upredoit augstak un viss!
Pratigi rikoties... uzzvanit un uzprasit, tas nav parak gruti, kapec to nedari?
tapec ka !?!? | Citāts: | | Probleema ir noveershama pavisam vienkaarshi - noslaapeejot un iedarbinot auto, |  |
| Māris rakstīja: | Te ir skaidri redzams, ka neesi speejiigs uztvert negatiivu kritiku...
Kaa Tev shkjiet, ja man taads gljuks atgadaas Ceesiis, tad es tuuliit visu pametiishu un braukshu pie Tevis???
Un ja nu liidz Riigai gljuks pazuud??? Ko tad Tu man vareesi pateikt???
Tad kad ar noslaapeeshanu/iedarbinaashanu nevareeshu noveerst probleemu, mekleeshu Tevi rokaa un viss.
Kopsh chiposhanas kompi neesmu veeris valjaa, taa ka nesaac te atmazkas mekleet!
P.S. Esmu dzirdeejis, ka liidziigi gljuki esot veel dazham labam Nissanam, bet par to lai vinji pashi saka...
P.S.2 Tu neuzkjeeri domu - tas nebija ne paarmetums ne kas tamliidziigs (ja man vajadzeetu paliidziibu shajaa sakaraa, sazinaatos ar Tevi) - Tu gribeeji dzirdeet atsauksmes - luudzu!!! Jaaatceras, ka atsauksmes var buut gan pozitiivas, gan negatiivas... |
| [E] rakstīja: | | Braucu ar stage1 10500km un viss ir kārtībā, iespējams man veicās, jo esmu izbraucis diezgan lielus gabalus, tipa Rīga-Ventspils, Rīga- Liepāja un bieži braucu uz Saldu, nekad nav ienācis prātā, ka dēļ konkrētā čipa varu palikt pusceļā. |
| kraZz rakstīja: | Vajadzētu tev ne tikai ar nissaniem nodarboties bet uzsākt arī hondu čipošanu uc lietas....es būtu pirmais uz to darīšanu  |
| Rinco rakstīja: | man liekas ka hondu tocna vajag cipot kaa nekaa 5 zs dabuu klaat  |
| PERSPECTIVE rakstīja: | | Māris rakstīja: | Te ir skaidri redzams, ka neesi speejiigs uztvert negatiivu kritiku...
Kaa Tev shkjiet, ja man taads gljuks atgadaas Ceesiis, tad es tuuliit visu pametiishu un braukshu pie Tevis???
Un ja nu liidz Riigai gljuks pazuud??? Ko tad Tu man vareesi pateikt???
Tad kad ar noslaapeeshanu/iedarbinaashanu nevareeshu noveerst probleemu, mekleeshu Tevi rokaa un viss.
Kopsh chiposhanas kompi neesmu veeris valjaa, taa ka nesaac te atmazkas mekleet!
P.S. Esmu dzirdeejis, ka liidziigi gljuki esot veel dazham labam Nissanam, bet par to lai vinji pashi saka...
P.S.2 Tu neuzkjeeri domu - tas nebija ne paarmetums ne kas tamliidziigs (ja man vajadzeetu paliidziibu shajaa sakaraa, sazinaatos ar Tevi) - Tu gribeeji dzirdeet atsauksmes - luudzu!!! Jaaatceras, ka atsauksmes var buut gan pozitiivas, gan negatiivas... |
protams tanii chipa tu tak vairak par mani saprot, kapec man k-kas jasaka, vnk ir gurdi jadirsh
tas nav ta vnk! es zinu ka ir Anti perspective loks kas apdirsh, parsvara nepamatoti, un ir tie kam viss ir labi, nez kapec
[E] tev ne veicas, bet gan viss notiek ta ka ir janotiek, ka ari man zalam 30k km ar stg 1 un tag ar jauno 10k km ar stg1 arii viss iet!
Zinu ja tev ja rodas kadz jautajums tad uzreiz zvani, RESTEPA par to
neka kraat k-ko aiz muguras ka Maris un pec tam vot taa sniegt  |
| Māris rakstīja: | Labi, man ar Tevi viss skaidrs, biznesmenis, ibio - attieksmee pret klientu veel daudz jaamaacaas. Arii neaizmirsti, ka toposhie klienti, redzot Tavu attieksmi, izdara izveeli...
Ja negribeeji dzirdeet atsauksmes, njehuj bij rakstiit...
P.S. Pat Mercedes un tamliidziigi ziimoli atsauc savu preci, bet Tu nez kaapeec esi iedomaajies, ka savaa kaktu kantorii ar kaktu preci straadaa bez braakjiem... |
| PERSPECTIVE rakstīja: | | Māris rakstīja: | Labi, man ar Tevi viss skaidrs, biznesmenis, ibio - attieksmee pret klientu veel daudz jaamaacaas. Arii neaizmirsti, ka toposhie klienti, redzot Tavu attieksmi, izdara izveeli...
Ja negribeeji dzirdeet atsauksmes, njehuj bij rakstiit...
P.S. Pat Mercedes un tamliidziigi ziimoli atsauc savu preci, bet Tu nez kaapeec esi iedomaajies, ka savaa kaktu kantorii ar kaktu preci straadaa bez braakjiem... |
Protams neesu koncerns, bet...Kad es nebiju panemis k-ko atpakalj!? varbut vienigi savus vardus
Tev liels stress es skatos  |
| Māris rakstīja: | Skaidroju peedeejoreiz - cerams, ka sapratiisi.
Par chipu shobriid stresa nav - kameer probleema neprogresee. Kad buus probleemas, Tu par to uzzinaasi.
Gribeeji dzirdeet atsauksmes - uzrakstiiju. Neapmierinaaja Tava attieksme, dzirdot negatiivu atsauksmi. Punkts. |
|
|