par "check valve" tipa vaarstu pielietojumu izpluudee neko nezinu, blank page.
nene, tur dažreiz liek tādas kā atskabargas, tuvu pie motora kolektorā. lai sportīgiem motoriem ar platām fāzēm uz maziem apgriezieniem nerauj atgāzes atpakaļ cilindrā.
man ir rezonators ar tam atskabargaam
man arī ir, bet tas nav tas par ko rakstīju.
tev rezonators ir kolektorā?
nee man riga vienā kantorī uz vietas uztaisīja to rezonatoru...katalizātora man nav man ir tikai šis rezonātors un galā stock bundulis
nē, nu tu esi kadrs
#-o
koo ? tu taču jautāji vai man tas rezonātors ir kolektorā.. nee man nav katalizātora man ir tik rezonātors ar tam atskabargām
Pēdējo labojumu veicis kraZz Sv Sep 28, 2008 8:47 pm; pavisam labots 1 reizi
koo ? tu taču jautāji vai man tas rezonātors ir kolektorā.. nee man nav kolektora man ir tik rezonātors ar tam atskabargām
vot čalis, kā tad nu nav.. protams, ka ir kolektors, papēti vairāk izplūdes sitēmas uzbūvi un terminus
sorry pārraxtījos.. nav man katalizatora..jo pats metināju visu izplūdi pēc in ternetā dabūtās shēmas..zirnekil+truba 60mm+ resonātors +gala bundulis ...tas ar viss
Tu iepriekš rakstīji par tām tabulām kur jau vis ir parēķināts par izplūdes izmēriem.
Saki lūdzu vai viņas ir pieejamas arī parastiem mirstīgajiem vai tikai auto ražotājiem?
vēl (sorry, mannavskaneraunfotozhopaaiztaisnotnemaaku):
turbo - tas attiecas uz ielas motoriem ar 120-150Hp/L. 200-250Hp/L motoriem jāpieskaita trubas izmēram 0.5-1.0 collu.
bet vispābā ir uzrakstīts, ka var ņemt arī tik resnu, kā turbas izeja vai līdz 15% lielāku.
trubu izmēri ir doti uz ārējiem diametriem. tāka tur jāskatās, ir redzēti dažādi sienu biezumi. piem., walker izpūtēju trubas ir ar biezākām sienām nekā bosal un svars diezgan krietni atšķiras. (ceru ka nesajaucu firmas ar vietām, no galvas neatceros)
dubultās trubas dažviet figurē tāpēc, ka tik lielu resnumu nevar dažreiz ielikt un ir izdevīgāk likt dubultā un tievākas.
un vēl - ir iespējams dabūt klusāku izplūdi ar mazāku backpressure neziedojot jaudu - tālākajā galā samazinot trubas izmēru. to var darīt, jo tur gāzes jau ir padzisušas un aizņem mazāku tilpumu
ps. ascii tabulas rullzzz
_________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
Tatad esmu nobriedis kad beidzot javac un jaliek jauns izpūtējs! Tatad ja lieku 5,5 cm trubu tā nebūs pa resnu ? ir doma likt 2x rezonatorus un gala bunduli! Jautajums, vai izpūtējs nodrošinās vaidzīgo pretspiedienu, un vai nebus nežēlīgi skaļš ! A zimejumā izpūtējs tads kads tagat, B tāds kādu domaju likt! Mitsubishi eclipse 1994 2.0 Dohc
Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
Ziņots: Pir Jun 13, 2011 8:43 pm
piekrītu, ka tam motoram nav ko iegrūst naudu, ja tev tas auto tik ļoti tuvs, iemet kādu mazda v6. un ja tas ir tavs pirmais auto, ir vērts pārdot, jo pirmajiem auto parasti ir pārspīlēti liela un bezjēdzīga personīgā pievienotā vērtība.
pirmajiem auto parasti ir pārspīlēti liela un bezjēdzīga personīgā pievienotā vērtība.
zelta vaardi atceros savu pirmo auto un kaadi plaani uz to bija
Man gluži tas pats, sametu tajā auto x3 viņa paša vērtības, bet efekts bija gaužām mazs toties sapratu, ka tā vairs nekad nedarīšu un iesaku citiem ņemt šo pieredzi par piemēru