|
 |
| Autors |
Vēstule |
pr86 Brigadieris

Ziņas: 404 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Sest Aug 18, 2007 4:30 pm Preču piegāde no UK |
|
|
| Varbūt kāds zin kādu veidu kā dabūt līdz Latvijai preces no UK? Kāda kurjerfirma vai paziņas vai arī vecas saziņas? vvs Atradu UK EVO9 pr. bamperi un lūpu. |
|
|
|
 |
pr86 Brigadieris

Ziņas: 404 Atrašanās vieta: Rīga
|
Ziņots: Tre Aug 22, 2007 3:37 pm |
|
|
| nevienam ideju nav??? :S |
|
|
|
 |
G35 Viesis
|
Ziņots: Tre Aug 22, 2007 4:11 pm |
|
|
| nu tak uz ielas to bamperi neatradi ?!? tie kas pārdod tad arī lai piegādā ? vai arī tur kas cits ir, ko mēs nezinam ? pastāsti ... |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Tre Aug 22, 2007 4:18 pm |
|
|
| bet ja nopietni, tad jebkursh kurjerpasts. dhl, ups, ect. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10706 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Tre Aug 22, 2007 4:25 pm |
|
|
| nu bet lielaakaam pakaam nevaig kautkadas alternativas? kaut vai tam pasham bamperim, motoriem.. mashiinas gan laikam pasham jaadzen :/ |
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
Ziņots: Tre Aug 22, 2007 4:27 pm |
|
|
TNT, darbojas UK , kaaa arii latvija un domaju lai tas ipasnieks nes to buferi uz tjipa pastu un suuta,,, dargs prieks bus bet neko dariit! vai brauc celojuma pats un nomaini cik tur ta darba nonstopa 25 H mo4ii izmaksas braucot ar rover 1.1 l ir 120 ls par benzinu + pramis 20 ls , tas ir uz vienu pusi ! bet nedoma ka 1.1 l maz rij ... braucot pa bani uz 110 vismaz 7l uz 100km, + man bij piebazta masina , un jaa ar Honda accord, 2.2 diesel 2007, bij letak , kaut kur ap 70-80 ls ,,
veel var apvaicaties man pazinas kaut kadas smotkas sutija caur kaut kadu fuuristu laikam latvietis, un tur normala cena kau cik esot hz ka tur es noskaidrosu! |
|
|
|
 |
|
|