| Autors |
Vēstule |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
Ziņots: Piek Jun 06, 2008 9:15 pm pievienojam un izstastam par saviem auto |
|
|
kkmjjjk
Pēdējo labojumu veicis kraZz Sest Jun 07, 2008 9:53 am; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Sest Jun 07, 2008 12:56 am |
|
|
| visu cienju, par to, ka visu esi pats dariijis, bet nu taa mashiina izskataas shausmiigi izkjeemota. zheel skatiities pilniiigi. UN augshaa ir sadalja biedru auto, kur visi liek savas mashinas _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
Rinis Brigadieris

Ziņas: 375 Atrašanās vieta: Jelgava
|
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2237 Atrašanās vieta: death parad
|
Ziņots: Sest Jun 07, 2008 7:51 am |
|
|
| Ehz, jāpievienojas Vikmaņa tekstam. _________________ esmu runājis
|
|
|
|
 |
kraZz kosmonauts

Ziņas: 716
|
Ziņots: Sest Jun 07, 2008 8:26 am |
|
|
| ko lai sak nepatik neskaties ,izdari pats kaut ko lai citus kritizetu |
|
|
|
 |
pusdzivais Sexy Time

Ziņas: 2237 Atrašanās vieta: death parad
|
Ziņots: Sest Jun 07, 2008 8:39 am |
|
|
| kraZz rakstīja: | | ko lai sak nepatik neskaties ,izdari pats kaut ko lai citus kritizetu |
standarta latviešu teksts vecīt. mēs tikai izteicām savu viedokli, par tavu darbu.
+1 par centību
-1 par vizuālo _________________ esmu runājis
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Sest Jun 07, 2008 9:26 am |
|
|
Visu cienju veciit par izdariito darbu, bet ... Es ticu, kad nakamo mashinu tu jau uztaisiisi labaaku, bet shitais izskataas diezgan pottytrain5.gif . Diemzheel tev ir jamaak uznemt kritiku, pilnigi piekritu vikmanim un deadalive, par darbu bazara nav, bet jeega darit, lai riisu uztaisiitu
Bamperis priekshejais ir daaaaudz par lielu un uz aaru, no saniem izkstas, kaa sniega tiritaajs.
Pakalja tev ir smuka to es nevaru noliegt, taa apt man patiik
No saaniem ar shitadiem diksiem taa mashina izskatas smiekligi
Neuztver visu loti agresivi, vnk uztaisot shaadu tuning esi gatavs sagaidiit kritiku un daudz  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
Davchiks Z driver

Ziņas: 99
|
|
|
|
 |
Filipsons Vietējais

Ziņas: 289 Atrašanās vieta: Latvia
|
|
|
|
 |
Davchiks Z driver

Ziņas: 99
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Sest Jun 07, 2008 2:46 pm |
|
|
da labi. neviens neko nedirsa. domaaju, ka citos forumos buutu pirmajos 2vos postos jau izsmiets liidz peedeejam. sheit vienkarshi pasaka, kaa pashiem liekas un viss. ja aizbiedeejaam, tad neko, taisiis naakamo shaadu pashu. ja neaizbiedejaam, mosh pievienosies un laika gaitaa sapratiis par ko runajam...
p.s. - neviens neko sliktu nav teicis par to, ka tu njemies un dari, bet esmu 100% paarliecinaats, ka vari izdariit daudz labaak dizaina zinjaa.. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
Filipsons Vietējais

Ziņas: 289 Atrašanās vieta: Latvia
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10701 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Sest Jun 07, 2008 10:49 pm |
|
|
nu stils ir stils, katram protams savs un katraa pilseetaa ir savaadaakas tendences. uz mazaas kalnu ielas ir tikai bmw ar zilaam shpiljkaam un tur tas ir cienjaa.
buutu man vieta un apneemiiba pasham taisiit bamperus/sliekshnjus.. dullaakais ko esmu dariijis - puutis kraasu ar baloninju  |
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver