japanu auto klubs, forums, auto daļas - japcar.lv
LV EN RU LT EE DE FR JP

Login Form

Aizmirsāt paroli?
Vēl neesat reģistrējies? Reģistrācija

Atbalsta

Turbīnu serviss

Toyota 86, GT 86, FT-86, Subaru BRZ, Scion FR-S, toyobaru
Reklāma:
Eiropas hitu radio, ehr
Slavenības un zvaigznes
Antique restored furniture
Visi radio internetā

Foruma sākums Meklēt   DalībniekiDalībnieki   Reģistrēties   Profils   Vēstules   Pieslēgties 

Pērku 350z
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais

Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pērk auto
Autors Vēstule
Elviss
Jauniņais
Jauniņais

Ziņas: 27

ZiņaZiņots: Tre Sep 01, 2010 10:25 am   Pērku 350z  
Meklēju Nissan 350Z. Ar Brembo un bloķi, Eiropas modeli. Vēlams no 2005. gada, manuālu.
PM, vai elviss1@inbox.lv
Skatīt lietotāja(-u) profilu(-s) Sūtīt privātu vēstuli
Lorry
Z driver

Ziņas: 283

ZiņaZiņots: Tre Sep 01, 2010 11:29 am    
tiri interesei, ck tu esi gatavs maksat? ja normalu cenu, es savejo pardotu...
2008. gada novembra, manuals, ir brembo, protams ari blokis. Eiropas modelis (nacis no japanas).
Jantarix
Vietējais
Vietējais

Ziņas: 280

ZiņaZiņots: Tre Sep 01, 2010 12:53 pm    
Man ar eiropas variants nācis no Japānas bet salikts priekš ASV Laughing bez brembo un bliķis laikam vijiem visiem nāk jau Wink

Elviss
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 8:49 am    
kādus 13-14EU būtu gatavs.
Bloķis, kā izrādās, visiem nav, tas vairāk uz amerikāņiem attiecās.
Latvijā gan problēma atrast normālā stāvoklī, jo visi baigie gonšķiki pie mums.
Lorry
Z driver

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 9:16 am    
nu prieks mana gada ta cena ir pa mazu, bet prieks kada 05. gada loti smuka... nu un ko tu gribi? nejau pie mums gonsiki, bet gan visur... ne1 neperk tadas masinas lai mierigi brauktu, bet ja ari noperk, ar laiku saak gazt tapat... ta ir ar visam sporta masinam, un tur nav ko ceret ka nelido. es tikai smejos kad lasu sludinajumus par sti un evo ka auto granti nav redzejis, nu kas tadam mulkibam tic, jo ja noperk tadu auto, tad ari atstiepj un noteste visur. vieniga atskiriba starp gazejiem ir tada, kurs kada tehniska stavokli to auto uztur...
Elviss
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 9:41 am    
Lorry rakstīja:
nu prieks mana gada ta cena ir pa mazu, bet prieks kada 05. gada loti smuka... nu un ko tu gribi? nejau pie mums gonsiki, bet gan visur... ne1 neperk tadas masinas lai mierigi brauktu, bet ja ari noperk, ar laiku saak gazt tapat... ta ir ar visam sporta masinam, un tur nav ko ceret ka nelido. es tikai smejos kad lasu sludinajumus par sti un evo ka auto granti nav redzejis, nu kas tadam mulkibam tic, jo ja noperk tadu auto, tad ari atstiepj un noteste visur. vieniga atskiriba starp gazejiem ir tada, kurs kada tehniska stavokli to auto uztur...

05 arī gribētos, jo pirms feislifta, cik zinu, problēmas ar sajūgu, kārbu. No vienas puses negribās vest no Vācijas cenas dēļ, no otras Latvijā, kā jau minēji, jāuztraucas kā tas auto ir uzturēts. Bija viens 350z, kurš safočēts pie trases, 'super cena', 'auto ideāls', kaut arī zinu, ka ir pilnīgs šrots un bijis norakstīts'. Evo vienīgais labums ir tāds, ka ir daudz dārgāks par STI un ar to nebrauc wanabe rallisti!
Lorry
Z driver

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 9:54 am    
ar evo brauc tiesi ta pat ka ar sti visi, tik atskiriba ir tada, ka lielaka dalja evo ipasnieku spej salabot un uzturet...
nu jaa, un vislabak butu 07-08 gads, kad jau naca drusku uzlabots dzinejs ari, bet tur uzreiz cena ir augstaka...
vacija cena ir nedaudz augstaka, bet nu tur vismaz + ir tads ka cilveki labo masinas un noteikti ir visas apkopes veiktas pie diilera, kas ari ir zinaama veida pluss... isteniba zinu ka Repsis ir iznemums, vins pat loti mierigi brauc un nelauz auto + man liekas nobrauc max kadi 3000km gadaa, tikai vinam 03 gada...
Elviss
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 10:22 am    
Lorry rakstīja:
ar evo brauc tiesi ta pat ka ar sti visi, tik atskiriba ir tada, ka lielaka dalja evo ipasnieku spej salabot un uzturet...
nu jaa, un vislabak butu 07-08 gads, kad jau naca drusku uzlabots dzinejs ari, bet tur uzreiz cena ir augstaka...
vacija cena ir nedaudz augstaka, bet nu tur vismaz + ir tads ka cilveki labo masinas un noteikti ir visas apkopes veiktas pie diilera, kas ari ir zinaama veida pluss... isteniba zinu ka Repsis ir iznemums, vins pat loti mierigi brauc un nelauz auto + man liekas nobrauc max kadi 3000km gadaa, tikai vinam 03 gada...

Par Evo tieši to biju domājis.
Par Vāciju tas arī, protams, skaidrs, bet klāt vēl nāk visas reģistrācijas un attransportēšana.
Nezinu tādu Repsi, bet zinu to, kam ir ar Veilside kitu. Tas arī ir labs, bet arī 03' gada un tomēr tas kits par traku, nav vairāk Fast & Furious laiks.
Lorry
Z driver

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 10:31 am    
Lietotaju Repsis vari tepat foruma atrast un uzrakstit, ja tevi 03 gada apmierinatu un vins pardod vispar, jo nu tas auto ir tiesam laba akrtiba un man liekas ar smiekligu nobraukumu.
Nu no vacijas atdzit man liekas izdevigak butu pasam, ja vel ir tiesibas un var dabut trali, tad vispar nav problemu.

Tas Veilside kits bija "kruts" taja 03. gadaa, bet ne tagad Laughing
s1rma1s
mini-spamer
mini-spamer

Ziņas: 75

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 10:34 am    
Elviss, piedod par off-topic.

Kas par Marku/Modeli diskiem kas stāv tev uz accorda? Patikās, domāju moš savam uzlikt tādus.
Elviss
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 10:52 am    
Lorry rakstīja:
Lietotaju Repsis vari tepat foruma atrast un uzrakstit, ja tevi 03 gada apmierinatu un vins pardod vispar, jo nu tas auto ir tiesam laba akrtiba un man liekas ar smiekligu nobraukumu.
Nu no vacijas atdzit man liekas izdevigak butu pasam, ja vel ir tiesibas un var dabut trali, tad vispar nav problemu.

Tas Veilside kits bija "kruts" taja 03. gadaa, bet ne tagad Laughing

03' gads, lielas, tomēr būtu par vecu. Kaut arī pats parasti skatos uz stavokli-nobraukumu.
Elviss
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 11:02 am    
s1rma1s rakstīja:
Elviss, piedod par off-topic.

Kas par Marku/Modeli diskiem kas stāv tev uz accorda? Patikās, domāju moš savam uzlikt tādus.

Team Dynamics Drifz . izturīgi. Pārkrāsoti.

http://www.alloywheels.com/product.asp?P_ID=1189
Nazitis
Z driver

Ziņas: 348

ZiņaZiņots: Cet Sep 02, 2010 7:51 pm    
Elviss
Jauniņais
Jauniņais

ZiņaZiņots: Piek Sep 03, 2010 9:05 am    
Nazitis rakstīja:

šitais nebija automāts?
Nazitis
Z driver

Ziņas: 348

ZiņaZiņots: Piek Sep 03, 2010 3:35 pm    
Ir gan , par cik man ir bijusi 4gab. 350z , tad speciali izvelejos automatu , jo brauksana ir dauz patikamaka un automats iet tikpat atri ka 313hp 350z.
Attēlot ziņas sākot no iepriekšējās:   
Ievietot jaunu tēmu   Atbildēt    FORUM -> Pērk auto Laiks ir: GMT - 9 stundas
Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Lapa 1 no 2

© 2012 Japcar - japāņu auto klubs
Latvijas Reitingi on-line.lv Auto/moto Auto_moto

TOP japcar.lv