|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Elviss Jauniņais

Ziņas: 27
|
Ziņots: Tre Sep 01, 2010 10:25 am Pērku 350z |
|
|
Meklēju Nissan 350Z. Ar Brembo un bloķi, Eiropas modeli. Vēlams no 2005. gada, manuālu.
PM, vai elviss1@inbox.lv |
|
|
|
 |
Lorry Z driver
Ziņas: 283
|
Ziņots: Tre Sep 01, 2010 11:29 am |
|
|
tiri interesei, ck tu esi gatavs maksat? ja normalu cenu, es savejo pardotu...
2008. gada novembra, manuals, ir brembo, protams ari blokis. Eiropas modelis (nacis no japanas). |
|
|
|
 |
Jantarix Vietējais

Ziņas: 280
|
|
|
|
 |
Elviss Jauniņais

|
Ziņots: Cet Sep 02, 2010 8:49 am |
|
|
kādus 13-14EU būtu gatavs.
Bloķis, kā izrādās, visiem nav, tas vairāk uz amerikāņiem attiecās.
Latvijā gan problēma atrast normālā stāvoklī, jo visi baigie gonšķiki pie mums. |
|
|
|
 |
Lorry Z driver
|
Ziņots: Cet Sep 02, 2010 9:16 am |
|
|
| nu prieks mana gada ta cena ir pa mazu, bet prieks kada 05. gada loti smuka... nu un ko tu gribi? nejau pie mums gonsiki, bet gan visur... ne1 neperk tadas masinas lai mierigi brauktu, bet ja ari noperk, ar laiku saak gazt tapat... ta ir ar visam sporta masinam, un tur nav ko ceret ka nelido. es tikai smejos kad lasu sludinajumus par sti un evo ka auto granti nav redzejis, nu kas tadam mulkibam tic, jo ja noperk tadu auto, tad ari atstiepj un noteste visur. vieniga atskiriba starp gazejiem ir tada, kurs kada tehniska stavokli to auto uztur... |
|
|
|
 |
Elviss Jauniņais

|
Ziņots: Cet Sep 02, 2010 9:41 am |
|
|
| Lorry rakstīja: | | nu prieks mana gada ta cena ir pa mazu, bet prieks kada 05. gada loti smuka... nu un ko tu gribi? nejau pie mums gonsiki, bet gan visur... ne1 neperk tadas masinas lai mierigi brauktu, bet ja ari noperk, ar laiku saak gazt tapat... ta ir ar visam sporta masinam, un tur nav ko ceret ka nelido. es tikai smejos kad lasu sludinajumus par sti un evo ka auto granti nav redzejis, nu kas tadam mulkibam tic, jo ja noperk tadu auto, tad ari atstiepj un noteste visur. vieniga atskiriba starp gazejiem ir tada, kurs kada tehniska stavokli to auto uztur... |
05 arī gribētos, jo pirms feislifta, cik zinu, problēmas ar sajūgu, kārbu. No vienas puses negribās vest no Vācijas cenas dēļ, no otras Latvijā, kā jau minēji, jāuztraucas kā tas auto ir uzturēts. Bija viens 350z, kurš safočēts pie trases, 'super cena', 'auto ideāls', kaut arī zinu, ka ir pilnīgs šrots un bijis norakstīts'. Evo vienīgais labums ir tāds, ka ir daudz dārgāks par STI un ar to nebrauc wanabe rallisti! |
|
|
|
 |
Lorry Z driver
|
Ziņots: Cet Sep 02, 2010 9:54 am |
|
|
ar evo brauc tiesi ta pat ka ar sti visi, tik atskiriba ir tada, ka lielaka dalja evo ipasnieku spej salabot un uzturet...
nu jaa, un vislabak butu 07-08 gads, kad jau naca drusku uzlabots dzinejs ari, bet tur uzreiz cena ir augstaka...
vacija cena ir nedaudz augstaka, bet nu tur vismaz + ir tads ka cilveki labo masinas un noteikti ir visas apkopes veiktas pie diilera, kas ari ir zinaama veida pluss... isteniba zinu ka Repsis ir iznemums, vins pat loti mierigi brauc un nelauz auto + man liekas nobrauc max kadi 3000km gadaa, tikai vinam 03 gada... |
|
|
|
 |
Elviss Jauniņais

|
Ziņots: Cet Sep 02, 2010 10:22 am |
|
|
| Lorry rakstīja: | ar evo brauc tiesi ta pat ka ar sti visi, tik atskiriba ir tada, ka lielaka dalja evo ipasnieku spej salabot un uzturet...
nu jaa, un vislabak butu 07-08 gads, kad jau naca drusku uzlabots dzinejs ari, bet tur uzreiz cena ir augstaka...
vacija cena ir nedaudz augstaka, bet nu tur vismaz + ir tads ka cilveki labo masinas un noteikti ir visas apkopes veiktas pie diilera, kas ari ir zinaama veida pluss... isteniba zinu ka Repsis ir iznemums, vins pat loti mierigi brauc un nelauz auto + man liekas nobrauc max kadi 3000km gadaa, tikai vinam 03 gada... |
Par Evo tieši to biju domājis.
Par Vāciju tas arī, protams, skaidrs, bet klāt vēl nāk visas reģistrācijas un attransportēšana.
Nezinu tādu Repsi, bet zinu to, kam ir ar Veilside kitu. Tas arī ir labs, bet arī 03' gada un tomēr tas kits par traku, nav vairāk Fast & Furious laiks. |
|
|
|
 |
Lorry Z driver
|
|
|
|
 |
s1rma1s mini-spamer

Ziņas: 75
|
Ziņots: Cet Sep 02, 2010 10:34 am |
|
|
Elviss, piedod par off-topic.
Kas par Marku/Modeli diskiem kas stāv tev uz accorda? Patikās, domāju moš savam uzlikt tādus. |
|
|
|
 |
Elviss Jauniņais

|
|
|
|
 |
Elviss Jauniņais

|
Ziņots: Cet Sep 02, 2010 11:02 am |
|
|
| s1rma1s rakstīja: | Elviss, piedod par off-topic.
Kas par Marku/Modeli diskiem kas stāv tev uz accorda? Patikās, domāju moš savam uzlikt tādus. |
Team Dynamics Drifz . izturīgi. Pārkrāsoti.
http://www.alloywheels.com/product.asp?P_ID=1189 |
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 348
|
|
|
|
 |
Elviss Jauniņais

|
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 348
|
Ziņots: Piek Sep 03, 2010 3:35 pm |
|
|
| Ir gan , par cik man ir bijusi 4gab. 350z , tad speciali izvelejos automatu , jo brauksana ir dauz patikamaka un automats iet tikpat atri ka 313hp 350z. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|