|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
Night Line mini-spamer

Ziņas: 48
|
Ziņots: Piek Sep 03, 2010 9:27 pm |
|
|
Uz vaciju dodies,nem draugu ar auto,4-5 brivdienas, un uz Z atpkal.Tur un testet labak,ja uz 200-250 km.h viss ok,tad vari nemt. seit neko neatradisi. Es 1.5 gadi atpakal kad savejo pirku, 4-5 menesus gaidiju normalu variantu. Pec 5 men ieradas variants un uz halavas to nopirku,jo no rita bija cits pircejs,vins gribejis domat lidz vakarm,bet es pusdienas jau nopirku Varu teik tikai:Nedoma nemt ASV pat ja gadu meklesi eiro,par manualo vai auto,vari nemt un to un to,abi labi,izturigi. (bet ir nuans,Eiropiesiem ir druzcin cits automats neka ASV,tapec ne tik izturigs). un ja kaut kas vajadz tiesi par 350z un seit neaatradisi,welcom:350zclub.ru |
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 348
|
Ziņots: Sest Sep 04, 2010 10:48 am |
|
|
| Night Line rakstīja: | Uz vaciju dodies,nem draugu ar auto,4-5 brivdienas, un uz Z atpkal.Tur un testet labak,ja uz 200-250 km.h viss ok,tad vari nemt. seit neko neatradisi. Es 1.5 gadi atpakal kad savejo pirku, 4-5 menesus gaidiju normalu variantu. Pec 5 men ieradas variants un uz halavas to nopirku,jo no rita bija cits pircejs,vins gribejis domat lidz vakarm,bet es pusdienas jau nopirku Varu teik tikai:Nedoma nemt ASV pat ja gadu meklesi eiro,par manualo vai auto,vari nemt un to un to,abi labi,izturigi. (bet ir nuans,Eiropiesiem ir druzcin cits automats neka ASV,tapec ne tik izturigs). un ja kaut kas vajadz tiesi par 350z un seit neaatradisi,welcom:350zclub.ru |
Pirmo reizi dzirdu ,ka eiropa ir automats
Interesanti kadas ir tas butiskakas atskiribas eiropas modelim no asv ?
Prieks trases asv ir nissmo modelis , eirpa tada nav. |
|
|
|
 |
Nazitis Z driver

Ziņas: 348
|
Ziņots: Sest Sep 04, 2010 10:58 am Re: Pērku 350z |
|
|
| Elviss rakstīja: | Meklēju Nissan 350Z. Ar Brembo un bloķi, Eiropas modeli. Vēlams no 2005. gada, manuālu.
PM, vai elviss1@inbox.lv |
Kadam vajadzibam , trasei , vai ikdienas brauksanai?
2005 gada ir minimalas izmainas , no 2006 ir radikalakas , citi lukturi prieksa,pakla, dzinejs ar 300hp. 2007 gada virsbuves izmainas , salona , un cits dzinejs no 307 lidz 313hp. |
|
|
|
 |
Elviss Jauniņais

Ziņas: 27
|
Ziņots: Pir Sep 06, 2010 3:13 pm Re: Pērku 350z |
|
|
| Nazitis rakstīja: | | Elviss rakstīja: | Meklēju Nissan 350Z. Ar Brembo un bloķi, Eiropas modeli. Vēlams no 2005. gada, manuālu.
PM, vai elviss1@inbox.lv |
Kadam vajadzibam , trasei , vai ikdienas brauksanai?
2005 gada ir minimalas izmainas , no 2006 ir radikalakas , citi lukturi prieksa,pakla, dzinejs ar 300hp. 2007 gada virsbuves izmainas , salona , un cits dzinejs no 307 lidz 313hp. |
Domājams, ka gan tā gan tā. Automātu tādam auto ir grēks pirkt. ja gribās ērtu braukšanu, tad jāņem 7er BMW. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|