|
 |
| Vai tas ir interesants un noderigs piedavajums |
| Ne |
|
16% |
[ 1 ] |
| Ja |
|
83% |
[ 5 ] |
|
|
| Pavisam balsots6 |
|
|
|
| Autors |
Vēstule |
PERSPECTIVE Brigadieris

Ziņas: 444
|
Ziņots: Sv Dec 14, 2008 7:39 pm PayPal, eBay, etc... |
|
|
Tie cilveki kuriem nav account ebay's, paypal'a, un negrib chakareties ar formeshanu un izpipeshanu ka to darit + bez iespejas but appistam nesanemot daļas!
Piedavaju atvest jebkuru preci ko jus atradisiet ebay'a, pats visu noformeshu, un atmuitoshu ja bus nepieciešams!
KA tas notiek...
1. Yus sutiet man lota linku vai numuru
2. Ar savu atbildi kad viss ok un var notikt uzprasishu elementaro avansu 20% (gadijumaa lai ceilveks pectam napazud)
3. Jagaida sutijums, un tiklidz atnaks es apmainishu preci pret atlikushiem 80%
4. Par summu... ja jums ebay'a pati manta maksa 100$+ piegade 20$, jus samaksasiet man 120$ te Latvijaa, jeb 120x0.56ls (sodienas USD kurss)
5. Ja sutijums bus ljoti liels, smags, nav no ES etc.. vai manta kurai muitinieki zin vertibu... piemeram telefons NOKIA. visticamaks ka tas bus jamuito... tada gadijuma bus jamaksa muitas cena + procents par nemsanos, papiru formeshanu un ta talak.
Viss ir ļjoti vienkarši, un liels internta vaikals kur var dabut dajebko sakot ar xenonu pa 40ls +- un visadas citas mantas!
Kontaktet ar mani var pa mailu ab-inj@inbox.lv vai pa tel 29190210 |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
PERSPECTIVE Brigadieris

Ziņas: 444
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
Ziņots: Sv Dec 14, 2008 9:16 pm |
|
|
| tad sanaak taa, ka Tev uz konta ir konkreeta summa, ko veelies izteeret ebay'aa, sanjemot pretii reaalos dolaarus... vai arii Tev taa naudinja tur taa pastaavigi vairojas? Tas pasaakums ar iepirkumiem ir iislaiciigs vai piedaavaasi arii turpmaak? |
|
|
|
 |
desa salami

Ziņas: 500
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver