| Autors |
Vēstule |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10700 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Aug 05, 2011 11:00 pm |
|
|
imho cena kosmoss, īpaši pirms ziemas. tev vai tad tas camcons pieslēgts?
tas ka 2zz pircējam drošvien izsaka 100-200ls starpību, ieguldīto piķi vari aizmirst, to nekad nevar atpelnīt es uz celicu pakāsu kkādi 6kEur ejoša cena šajā mēnesī varētu būt pie 3kls. IMHO! |
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 495 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Sest Aug 06, 2011 6:57 am |
|
|
MR2, LATVIJA.
Nav tirgus = nav tirgus cena. Kas tur nesaprotams :hvz: Man turbo mr2 (rev3) mobile.de minimālais ir 8k eur un uz augšu. tas nenozīmē ka tāda tirgus cena ir LV, ejoša cena varbūt 3 eur.. un mēģināt katram drifterim iemainīt viņa projektauto pret kkādu mobile.de tirgus cenu ir vnk nereāli. Es protams novēlu veiksmi, jo ja tev pa tādu ciparu izdosies notirgot, būs labs festiņš
viss, me out uz EE, bez sakariem tur. |
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 495 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
|
|
|
 |
Fii Vietējais

Ziņas: 232
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |

|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

Ziņas: 359
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
|
|
|
 |
Keanu Brigadieris

Ziņas: 359
|
Ziņots: Otr Aug 09, 2011 5:31 pm |
|
|
Nu ja tev ir MR2,rets auto,un tad paarseesties uz imprezu,kas ir daudziem...nu nez,vai tas izcels tavu individualitaati
A tu padomaa,paardosi savu MR2 pa baigo kaapostu,nopirksi to mazdu pa 700Ls,ieliksi nedaudz kaapostu no paardotaa MR2,un buus tev mazda kaa nevienam,4wd,350zs un Bauskas rajons kaa kartinga trase:) _________________ Colt C58 2.0l turbo,292zs/350nm
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

|
Ziņots: Otr Aug 09, 2011 5:35 pm |
|
|
| Keanu rakstīja: | Nu ja tev ir MR2,rets auto,un tad paarseesties uz imprezu,kas ir daudziem...nu nez,vai tas izcels tavu individualitaati
A tu padomaa,paardosi savu MR2 pa baigo kaapostu,nopirksi to mazdu pa 700Ls,ieliksi nedaudz kaapostu no paardotaa MR2,un buus tev mazda kaa nevienam,4wd,350zs un Bauskas rajons kaa kartinga trase:) |
Paldies, tik debīls es neesmu Man interesē vai nu labs un ērts kabris, vai kāds mega labs auto, šī impreza ir viens no maniem favorītiem nekabru un nekomforta auto lauciņā. Lai pirktu vecu un cimperlīgu Lazdu, nekad!_________________  |
|
|
|
 |
|