|
 |
| Autors |
Vēstule |
PERSPECTIVE Brigadieris

Ziņas: 444
|
|
|
|
 |
gxl Tikko reģistrējies

Ziņas: 1
|
Ziņots: Sest Sep 20, 2008 1:57 pm |
|
|
man ir jautaajums par taa stage1 detaljaam - vai nebuutu iespeejams konkreetaak uzzinaat, kaadas detaljas (kaada kvalitaate) tiek piedaavaatas, lai nav kakjis maisaa?
izpluude - XS?
chips - HD origjinaals vai klons??
suuknis Walbro vai noname?
mbc - tas pa 12 ls ko tirgoji vai kas kvalitatiivaaks?
nekaada stresa, nekaadas kritikas - tikai info... |
|
|
|
 |
PERSPECTIVE Brigadieris

|
Ziņots: Sv Sep 21, 2008 8:28 pm |
|
|
| gxl rakstīja: | man ir jautaajums par taa stage1 detaljaam - vai nebuutu iespeejams konkreetaak uzzinaat, kaadas detaljas (kaada kvalitaate) tiek piedaavaatas, lai nav kakjis maisaa?
izpluude - XS?
chips - HD origjinaals vai klons??
suuknis Walbro vai noname?
mbc - tas pa 12 ls ko tirgoji vai kas kvalitatiivaaks?
nekaada stresa, nekaadas kritikas - tikai info... |
Kakjis maisaa tikai tad kad suti no ebay'a samaksa, prece šeit, tev nepatik, neko izdarit nevari! Pie manis tu tas detaļas vari apstities uz vietas un nolemt vai gribi vai ne (par kvalitati katram ir savas robežas jalem pašam turot to dzelzi roka)!!!
Izplude A's developments mans brends pec requesta
Chips A's developments programma HD
Suknis tas pac ko HD tirgo sava web lapa garantija gads
http://www.h-dev.co.uk/product.....554594c484
MBC... parastais bleed valve, ja gribi k-ko citu no problem var uzlikt, tikai jautajums ko gribi un cik gatavs maksat!
Setu ko piedavaju pashlaik man stav virsu un viss strada bez dajebkada gļuka (izplude, suknis, mbc, chips ik nedeļaa nobraucot 500km neviens gljuks vel nebija) ja gribiet redzet konkretak ka strada zvaniet!
PS vakar tika nochipots vel viens s14 tomats viss chiks piks netaa gan netuse bet prasishu lai raxta te k-ko par rezultu... kopa latvija nochipoti by me ir 6 nissani... nav daudz, bet... ja nemt vera cik vini ir tad diezgan!_________________  |
|
|
|
 |
PERSPECTIVE Brigadieris

|
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
|
|
|
 |
author superaģents

Ziņas: 1190 Atrašanās vieta: Baloži
|
Ziņots: Otr Sep 23, 2008 10:17 am |
|
|
| Nospied labo peles taustiņu un view image... |
|
|
|
 |
Vetal Specnaz

Ziņas: 753 Atrašanās vieta: Riga - Geneva
|
Ziņots: Otr Sep 23, 2008 10:17 am |
|
|
| Starp citu pie manim var nomerit jaudu, pa 15-20Ls. Ari var nomerit laiku un finisha atrumu uz 201 / 402m. |
|
|
|
 |
|
|