| Autors |
Vēstule |
Pooky Jauniņais

Ziņas: 33 Atrašanās vieta: Jūrmala
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
Andis Brigadieris

Ziņas: 495 Atrašanās vieta: Rīga,pa reizēm Bauska
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4423 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
7even Valdes loceklis

Ziņas: 526 Atrašanās vieta: Kegums, Riga
|
Ziņots: Tre Jan 06, 2010 12:00 pm |
|
|
interesanti manam civikam deretu? varetu tad panemt...
p.s. vajadzetu savus ar notirgot, manejie ir daljeji ar adu apshuti... _________________ when your dreams come true, we become stronger...
|
|
|
|
 |
Pooky Jauniņais

|
|
|
|
 |
7even Valdes loceklis

Ziņas: 526 Atrašanās vieta: Kegums, Riga
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Pir Jan 11, 2010 1:46 am |
|
|
| kaads specs nezin vai shie ir integreejami ieksh s14a pusliidz civilizeeta veidaa? _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
Pooky Jauniņais

|
Ziņots: Pir Sep 13, 2010 4:19 pm |
|
|
Beņķi atkal ielikti tirgoties. Ideālā stāvoklī. Nav nedz pleķu, nedz skrāpējumu, švīku vai saplēsti kaut kur
Ar gipsy business es nenodarbošos, tapēc limonadņiki varētu pamēģināt argumentēt savas kosmosa idejas, kapēc tiem beņķiem vajadzētu maksāt tieši tik un ne vairāk
Beņķi pagaidām stāv mašīnā, var pasēdēt un patestēt.
Sliedes un stiprinājumi ir diezgan vienkārši. Stiprinās tikai pašos sliedes galos ar 4 skrūvēm, ko var nofleksēt nost un uztaisīt/pielāgot jebkuram auto (es jau to nedarīšu). Kad viņus nopirku, viņi bija ielikti Del Sol ar tieši tādu risinājumu.
Pārdošanas iemesls pavisam vienkāršs: Esmu atradis otram auto Recaro Speedus un tādu beņķu piedāvājumi ilgi nestāv uz vietas
Plaukta cena viņiem vēl joprojām ir ap +/- 265LVL, tapēc es piedāvāju paņemt pa 250LVL
BET! Ja kāds man atvedīs un parādīs naudu, es varu kļūt elastīgs
Tātad: Ja ir piedāvājums - esiet welcomēti_________________  |
|
|
|
 |
s1rma1s mini-spamer

Ziņas: 78
|
Ziņots: Pir Sep 13, 2010 4:55 pm |
|
|
tu vēl pagājušo nedēļ man sūtīji oIo
cik viens beņķis sver (ar visiem stiprinājumiem)?
ir nopietna interese, bet pirms tam jāzina svars. |
|
|
|
 |
Pooky Jauniņais

|
Ziņots: Pir Sep 13, 2010 9:44 pm |
|
|
Pagājušā nedēļā nezināju, ka, kā no gaisa, nokritīs iespēja tikt pie Recaro Speediem priekš otra auto. Tagad ir iespēja pie viņiem tikt.
Svars viņiem ir paliels, tāpat kā visiem jauno auto beņķiem. Domāju, ka vislabākais variants ir izņemt beņķu airbagus (ja tie nav vajadzīgi, jo auto aprīkojums to neparedz) un svars būtiski samazināsies. To pat ir diezgan viegli izdarīt - atvelk aizmugurē rāvējslēdzi, un beņķu apdare novelkas kā zeķe
Uz rokas cilājot, kad liku mašīnā, varētu būt kaut kas ap padsmit kg katrs. Bet tas ir aptuveni.
Uzzvani rīt un sarunāsim visu._________________  |
|
|
|
 |
Pooky Jauniņais

|
|
|
|
 |