|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
jnk motorists

Ziņas: 613
|
Ziņots: Piek Jun 20, 2008 8:52 am |
|
|
| Māris rakstīja: | | Bencik rakstīja: | | Māris rakstīja: | Bik offtopic, bet Bencik, baigi lec aciis viena rupja gramatikas kljuuda - gan Tavos postos, gan parakstaa - vaardu "kad" lieto tikai attieciibaa uz laiku (piemeeram, "kad saaks liit lietus").
Proti, pareizi buutu: "Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar", "Izskataas, ka esam vairaakumaa" utt.  |
Izlaboshu, es no paakjiem tapeec taa tizli rakstu
Brachak gribi banu? Mums bija runats, KA (redzi es labojos:D) tev nepatiik, nevis patiik, taapat pats nekad neko neraksti, un vispar citreiz tas chats ieslais staav uz visu dienu  |
 |
labi, ka ir cilvēki, kas rūpējas par valodu.
vēl dažreiz kretinē, ka runa iet  _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |
Bencik Z driver

Ziņas: 1863 Atrašanās vieta: Riga
|
Ziņots: Piek Jun 20, 2008 1:23 pm |
|
|
| jnk rakstīja: | | Māris rakstīja: | | Bencik rakstīja: | | Māris rakstīja: | Bik offtopic, bet Bencik, baigi lec aciis viena rupja gramatikas kljuuda - gan Tavos postos, gan parakstaa - vaardu "kad" lieto tikai attieciibaa uz laiku (piemeeram, "kad saaks liit lietus").
Proti, pareizi buutu: "Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar", "Izskataas, ka esam vairaakumaa" utt.  |
Izlaboshu, es no paakjiem tapeec taa tizli rakstu
Brachak gribi banu? Mums bija runats, KA (redzi es labojos:D) tev nepatiik, nevis patiik, taapat pats nekad neko neraksti, un vispar citreiz tas chats ieslais staav uz visu dienu  |
 |
labi, ka ir cilvēki, kas rūpējas par valodu.
vēl dažreiz kretinē, ka runa iet  |
To kad runa neiet es visiem sejaa baazhu Man liekas daudziem jau ar to esmu apnicis  _________________ Nissan Fairlady
Tikai nesakiet, ka latvieshi nevar...
|
|
|
|
 |
soulfreak motorists

Ziņas: 4291 Atrašanās vieta: Jamaicawa
|
|
|
|