|
 |
 |
| |
|
 |
| Autors |
Vēstule |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Piek Jan 04, 2008 3:38 pm |
|
|
| pameegjini zem slodzes pagaazeet turbiinu un lai kaads aizmuguree brauc un skataas, vai nau tumshi duumi, pats diezvai kautko redzeesi, iipashi shitaadaa salaa.. |
|
|
|
 |
revan1 muldoņa
Ziņas: 43
|
|
|
|
 |
revan1 muldoņa
|
Ziņots: Piek Jan 04, 2008 3:41 pm |
|
|
| briinumsbo,bet ja naktu tumsi duumi,tad jau diezvai aspkatee ar atgazem buutu ticis cauri! |
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
revan1 muldoņa
|
|
|
|
 |
daily Almost King

Ziņas: 1265 Atrašanās vieta: ZR'ass
|
|
|
|
 |
revan1 muldoņa
|
Ziņots: Piek Jan 04, 2008 7:09 pm |
|
|
| tad kaa ir,ja motors riitu to ellu 1l uz 1000km tad tacu vins diezgan daudz dumotu un neizietu TA deel atgazem ne? |
|
|
|
 |
Repsis Z driver

Ziņas: 1072
|
|
|
|
 |
BriinumsBo Valdes priekšsēdētājs

Ziņas: 10698 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Jun 02, 2008 11:45 am |
|
|
pavecs topiks, bet nu..
Vot ieleeja man aptuveni 7mm ellju virs liimenja, kad braucu atpakalj lai nolej, teica ka tas ir ok un tikai labaak. neko braukaajos. aizbraucu garu braucienu uz ventspili un atpakalj un paaris riitus ieklabeejaas pirms elljas spiediena uzraadiishanaas (kaa ieprieksh bija ar shaaleem), nomainiiju ellju, no riitiem neklab, bet pie jebkaadas elljas temperatuuras var dzirdeet mazu klabonju vislabaak saakot no 2k rpm. es jau ljoti ceru ka man ar izpuuteeju kautkas, bet diezvai taa veiksies..
ja ellja pa daudz, apstaajies DAJEBKUR, pacel priekshu augshaa, un atskruuvee elljas skruuvi. var pavisam, var tureet skruuvi klaat, lai leenaam tek. pieliec apakshaa kautkaadu trauku, kraasas baloninja vacinju (mans variants) vai paargrieztu pudeli, lai zini cik daudz ellja ir izteceejusi. es to izdariiju darba pagalmaa, easy, zheel ka to neizdariiju uzreiz, varbuut buutu savaadaak..
Pēdējo labojumu veicis BriinumsBo Cet Apr 30, 2009 6:18 pm; pavisam labots 1 reizi |
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

Ziņas: 530 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |
|