| Autors |
Vēstule |
rudiments mini-spamer

Ziņas: 101 Atrašanās vieta: G 74
|
|
|
|
 |
VV Pilots

Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
|
Ziņots: Pir Feb 11, 2008 12:27 am |
|
|
| nu, ja nomainiisi tikai atsperes, tad taads variants ir ticams, jo amortizatori tie pashi un deelj cietajaam atspereem tiks vairaak dauziiti. bet nu atkariigs cik cietas/zemas atsperes liek virsu. _________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
|
|
|
|
 |
BriinumsBo iedomīgs vējagailis

Ziņas: 10295 Atrašanās vieta: Riverside, tru storii
|
Ziņots: Pir Feb 11, 2008 12:51 am |
|
|
tas chuwaks tev nedirsh es nozheloju ka uzliku zemaas atsperes. nezinu kaa amiishi, bet pat ar 15" diskiem un ciisinjriepaam man uz bedreem ir ljoti nepatiikami. riigaa tikai uz apvedceljiem var normali pabraukt bet pa labiem celjiem protams kaifs ar zemu auto nesties liikumos teiksim taa, driiz piekjersi sevi, ka brauc nepaartraukti analizeejot celja segumu, katru siikaako neliidzenumu un taa. no vienas puses interesanti, jo kad pectam apsedies pie kaada normaala auto vai dzhipa, tad uz celju neskaties vispaar, jo vairs nejuut taas grambas un braukshana paliek nebaudaama, jo vienkaarshi ceert taisni un nejuuti celja segumu |
|
|
|
 |
es pac Jauniņais

Ziņas: 5
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Feb 11, 2008 1:36 am |
|
|
nu man celica pa kaadi 500kg smagaaka droshvien kaa golfs, bedres saapiigaakas, iipashi priekshaa, kad motors tesh cauri amortinjus  |
|
|
|
 |
rudiments mini-spamer

|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Feb 11, 2008 11:34 am |
|
|
| man liekas ka man aizmuguree viens jau saak grabeet, uzliku vasaraa, arii taads kaa wiikend-auto, mosh jaabrauc lai pa garantiju izcheko kas tur grab :/ |
|
|
|
 |
rudiments mini-spamer

|
|
|
|
 |
Seisis Specnaz

Ziņas: 529 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Feb 11, 2008 4:16 pm |
|
|
patiesībā nožēloju ka savulaik nepiemetu paarsimts ls un neuzliku Tein koiloverus, es domaaju kalpotu ilgaak nekaa zemās atsperes + uz aci saīsināti amīši :/
vēl man ir doma priekšā uzmest vecās atsperes, jo tās bija zemākas nekā stock (kas bija aizmugurē ), pietam labas kvalitātes.. nekas slikts jau nenotiek ja uzliek tos pashus amjus uz ~1-2cm augstaakaam atspereem? slikti ir ja garus amiishus uzliek uz iisaam atspereem vai ne? |
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 613
|
Ziņots: Pir Feb 11, 2008 5:11 pm |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | patiesībā nožēloju ka savulaik nepiemetu paarsimts ls un neuzliku Tein koiloverus, es domaaju kalpotu ilgaak nekaa zemās atsperes + uz aci saīsināti amīši :/
vēl man ir doma priekšā uzmest vecās atsperes, jo tās bija zemākas nekā stock (kas bija aizmugurē ), pietam labas kvalitātes.. nekas slikts jau nenotiek ja uzliek tos pashus amjus uz ~1-2cm augstaakaam atspereem? slikti ir ja garus amiishus uzliek uz iisaam atspereem vai ne? |
skaties, lai nesanāk tā, ka atspere spiež amortizatora štoku ārā arī tad, kad mašīna ir uz ratiem.
un amītim miera stāvoklī ir jābūt kautkur pusē no sava gājiena, kas arī ir iemesls, kāpēc viss ir slikti ar sēdinātām/pagarinātām atsperēm - štoka kustība ir ārpus pareizā diapazona.
dzeltenie koni var palīdzēt, kā jau te augstāk rakstīja, jo viņi ir cietāki par stock arī bump virzienā. regulējami gan viņi ir tikai rebound virzienā!
bet vispābā sēdinātās atsperes sux, labāk ir ņemt kautkāda laba ražotāja komplektu atsperes+amji. laba ražotāja tāpēc, ka amjiem un atsperēm jābūt salāgotiem arī pēc cietības, ne tikai garumiem.
tein imo priekš mūsu celjiem nav labs ražotājs.
savam šrotam izmetu visu nah un uzliku standarta coiloverus tieši šī iemesla dēlj - ja vajag visu kārtīgi noregulēt, jābūt divpusēji regulējamiem amjiem (koni ir arī tādi) un maināmām atsperu cietībām. nezinu, vai būs spēka beigās saregulēt visu, bet nu vismaz būs tāda iespēja  _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Pir Feb 11, 2008 5:22 pm |
|
|
| maneejam atkal nerazho nekaadus stock koiloverus... ir ground control koiloveri, kur ir tikai atsperes, tein coiloveru komplekc pa $800 un DMS (vai DSM) koiloveri, kas maksaa pie 3k dolaaros.. amiishi normaali ir tikai Koni, bet tikai prieksheejie, lai uzliktu aizmuguree, tur jaametina tie pashi utt.. zhopa. |
|
|
|
 |
rudiments mini-spamer

|
|
|
|
 |
jnk motorists

Ziņas: 613
|
Ziņots: Otr Feb 12, 2008 10:48 am |
|
|
| BriinumsBo rakstīja: | | maneejam atkal nerazho nekaadus stock koiloverus... ir ground control koiloveri, kur ir tikai atsperes, tein coiloveru komplekc pa $800 un DMS (vai DSM) koiloveri, kas maksaa pie 3k dolaaros.. amiishi normaali ir tikai Koni, bet tikai prieksheejie, lai uzliktu aizmuguree, tur jaametina tie pashi utt.. zhopa. |
coiloveri jau ir tikai atsperes ar skrūvēm, nezinu, kāpēc visi iedomājas, ka komplektu sauc par coiloveriem
par celicām neko nezinu, iespējams, ka tām nevajag neko ūber, pietiek ar tiem pašiem koni dzeltenajiem+norm cietības atsperes.
par aizmugures metināšanu hvz, pēc kataloga koni neko neuzrāda un fensports arī piedāvā tikai metināt. sviesc. _________________ rust in piece ricing team
I love the smell of wd-40 in the morning. Smells like ... victory.
|
|
|
|
 |

|
Ziņots: Otr Feb 12, 2008 11:33 am |
|
|
heh, veel pirms nedeeljas mekleeju D2 kitu, jo viens amerikaa bija dabuujis testa variantu pa 1k+.. sheku reku jau ir apgroziijumaa: D2-Adjustable-Suspension-TOYOTA-CELICA-GT4-ST185
ar visu camber adjustment!
ja vien tagad buutu tas pikjis.. |
|
|
|
 |
|