es rakstu ZPD [zinātniski pētnieciskais darbs] par Mitsubishi Evolution attīstību laika gaitā.. varat lūdzu uzrakstīt savu TOP 3 kuri no Evo jums visvairāk patīk.. jau iepriekš liels liels paldies..
eu specnaži EVO jautājumos - kur tad tā dramatiskā atšķirība star 9to un 7 & 8to, ka tās divas lūk nepatīk??
mana secība šāda 9tā; 8tā; 7tā... Interesanti kā var patikt 10tā. ja dzīvē vēl neviens nav redzējis. Un vēl - tur no tās mašīnas nekas cits nevar patikt kā tikai vilkt pa vairāk vai mazāk slīdošu segumu. I viss. Baudai un patikšanai radītas citas mašīnas!
Ziņas: 1593 Atrašanās vieta: RIGASIDE, MUTHAFUCKA!!
Ziņots: Tre Jan 16, 2008 11:15 pm
6.5, jeb TME
VI
IX FQ 400
_________________ kad tu runā, manu seju rotā smīniņš tik šķībs, kā tavas draudzenes zobi, kas aiz stīpiņas spīd.
tie pashi, kas gar manu cīsiņu slīd, līdz pat rīklei- itkā viņa mīdijas rītu (PKI)
eu specnaži EVO jautājumos - kur tad tā dramatiskā atšķirība star 9to un 7 & 8to, ka tās divas lūk nepatīk??
mana secība šāda 9tā; 8tā; 7tā... Interesanti kā var patikt 10tā. ja dzīvē vēl neviens nav redzējis. Un vēl - tur no tās mašīnas nekas cits nevar patikt kā tikai vilkt pa vairāk vai mazāk slīdošu segumu. I viss. Baudai un patikšanai radītas citas mašīnas!
Es vērtēju pēc vizuālā, un tieši tā, atšķirība starp 9to, 8to & 7to ir salīdzinoši maza, tādēļ ar IX ir domāts kā visi šie trīs EVO!
Ilgi nedomājot saku:
1) Evo III - mīlu kopš bērnības tapēc arī pašreiz braucu ar 94' Lancer (evo nav, bet bāze tā pati )
2) Evo VI wave.gif (Tommi Makinen Edition - vnk auto - Rallija Leģenda)
3) Evo VIII (gan priekša, gan aizmugure patīk labāk nekā Evo IX)