Esmu iegadajies NISSAN 300 ZX TwinTurbo (Z32) 94.g motora kods VG30DETT 305PS MAN IR VAJADZIIGS GENERATOORS! Vai ir iespejams iznjemot centru tadu kautkur izrakt??? Un cik tas maksaa!!!
Laimigaa Viesis
Ziņots: Tre Apr 14, 2010 11:26 am Re: Paliidziet!
Lietotajs rakstīja:
Esmu iegadajies NISSAN 300 ZX TwinTurbo (Z32) 94.g motora kods VG30DETT 305PS MAN IR VAJADZIIGS GENERATOORS! Vai ir iespejams iznjemot centru tadu kautkur izrakt??? Un cik tas maksaa!!!
klau, a kas Tev vecajam vainas?
Var meģināt vest uz Bosch car servisu čiekurkalnā pie onkuļa vārdā Andis, ja vecais ģenerators ir, mosh var piemeklēt tikai ģenerātora detaļas un to salabot, lai gan ar 300 zx ir kā ar bitēm...
ebay.co.uk tur vajadzētu būt un iespējams arī par sakarīgām cenām... pie tam tur ir daudz LV pilsoņi ar kuriem ir iespējams sarunāt nogādāt pie mums, ja gadījumā selleris negrib sūtīt
vēl viens variants - uzzini precīzus ģenģera parametrus un noskaidro, kuram auto vēl tādi ir, tad dodies ar veco paraugu uz šrotiem un salīdzini, domāju, ka kaut ko var piemeklēt... ja ir atšķirības stiprinājumos, tad tos varu uztaisīt no rokas un visu pielāgot...
tā kā risinājumi ir vairāki
_________________ 384Zs, 501Nm
Jaunas un lietotas EVO rezerves daļas gan sportam, gan ikdienai.
29511011 pazvani šim darbonim, atrodas uz kārļa ulmaņa gatves. tur kur ir autogross, sētā. braucot ārā no centra liepājas ielas krustojums, labajā pusē.